Web Analytics Made Easy - Statcounter


نماینده اجرایی یونسکو در آلمان با اشاره به احداث یادمان «گفتگوی حافظ-گوته» در پارک عمومی شهر وایمار در سال ۲۰۰۰، درخواست این سازمان برای احداث یادمانی مشابه در شیراز را مطرح کرد.

به گزارش امتداد نیوز به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سیدعلی موجانی، رایزن فرهنگی ایران در آلمان به درخواست منزه مونگلد، نماینده اجرایی یونسکو در آلمان با وی دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منزه مونگلد در این دیدار با اشاره به احداث یادمان «گفتگوی حافظ – گوته» در پارک عمومی شهر وایمار آلمان در سال ۲۰۰۰ میلادی، درخواست سازمان یونسکو برای اجرای یادبود مشابه در شیراز (حسب توافقات اولیه و فیمابین) را مطرح کرد.

نماینده اجرایی یونسکو در آلمان گفت: امروز با گذشت بیش از سال‌ها از آن رویداد تاریخی، جای آن است تا اثری مشابه یا با یک طرح ارایه‌شده از سوی هنرمندان ایرانی که نشان‌دهنده ارتباط اندیشه‌ای میان دو جامعه آلمان و ایران باشد نیز در شهر شیراز، نزدیک به حافظیه و یا حتی در داخل بنای حافظیه، نصب شود.

وی سپس با بیان اینکه امروز بخشی از مسئولان و افراد مقیم در شهر وایمار آلمان نسبت به بی‌توجهی مقامات ایرانی در نصب این بنای یادبود که تعهد شده بود همزمان در دو شهر شیراز و وایمار طراحی و اجرا شود، ابراز گلایه‌ کرده‌اند و بیم آن می‌رود که شورای شهر وایمار تصمیم به تغییر موقعیت یادمان موجود در آن شهر بگیرد، تأکید کرد: وظیفه یونسکو، پاسداشت رابطه بین فرهنگ‌ها و ملت‌هاست و از این جهت هنگامی که از احتمال تغییر در مصوبه شهر وایمار آگاهی یافتم، بر آن شدم تا از طریق پیگیری‌های شخصی و نیز مکاتبه با مقامات مؤثر و ذی‌نفوذ شهر وایمار، مانع از اجرای این خواسته شوم.

منزه مونگلد در پایان با اشاره به گفت‌وگوی انجام شده با سفیر ایران در آلمان و تأکید وی برای انجام تعاملات و همکاری‌های فرهنگی از سوی رایزنی فرهنگی ایران، خواهان آن شد تا این رایزنی از طریق مراجع مسئول در ایران، موضوع را پیگیری و نتیجه را اعلام کند.

در ادامه این دیدار سیدعلی موجانی با قدردانی از توجه خانم منزه مونگلد و سازمان یونسکو در خصوص مراقبت از یادمان «گفتگوی حافظ – گوته» گفت: آنچه به آن اشاره کردید، موضوع نگرانی و دغدغه طولانی‌مدت ما نیز بوده است؛ یعنی بخشی از بدنه اجتماعی شهر وایمار از ایجاد یک پُل فرهنگی پیوسته و دایمی میان شیراز و وایمار حمایت نمی‌کند و به اشکال مختلف در خصوص همکاری‌های فیمابین کارشکنی می‌کنند.

وی افزود: طرف ایرانی (شهرداری و شورای شهر شیراز) با گذشت از بیش از یک دهه از امضای تفاهم‌نامه خواهرخواندگی میان دو شهر شیراز و وایمار، با کمال تعجب و به رغم پیگیری‌های متعدد مشاهده می‌کنند که شورای شهر وایمار از تصویب این توافقنامه خودداری می‌کند. این مسأله نشان‌دهنده کم‌توجهی و یا بی‌علاقگی طرف آلمانی به شمار می‌آید که البته در پشت بیاناتی همچون فقدان اعتبار و بودجه، خود را پنهان کرده است.

رایزن فرهنگی کشورمان در آلمان تأکید کرد: طرف ایرانی به محض تصویب تفاهمنامه خواهرخواندگی میان دو شهر آماده است تا با همفکری و همراهی نمایندگی یونسکو در ایران و دوستان و علاقمندان آلمانی نسبت به طراحی و اجرای یادمان «گفتگوی حافظ – گوته» در شیراز مبادرت ورزد.

موجانی در بخش پایانی این دیدار موضوعات ثبت مشترک میراث مکتوب موجود در کتابخانه‌های آلمان با طرف‌های ایرانی و نیز راه‌اندازی «بازارهای جاده ابریشم» در برلین با مشارکت ۷۰ کشور قرار گرفته در جاده ابریشم را به نماینده اجرایی یونسکو در آلمان که با موافقت و استقبال طرف آلمانی روبرو شد.

true برچسب ها : آلمان حافظ شیرازی سید علی موجانی گوته یونسکو true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۰۱۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر گلبال به پارالمپیک نمی‌رفت، آسیب بیشتری می‌دید

به گزارش "ورزش سه" بهمن دوستی سرمربی تیم ملی گلبال در گفت‌وگو با تسنیم ، درباره موافقت کمیته ملی پارالمپیک با اعزام این تیم به بازی‌های پارالمپیک 2024 پاریس اظهار داشت: در مهر سال گذشته و پس از کسب سهمیه پارالمپیک، منتظر این خبر بودیم، اما به هر حال چند ماه طول کشید و سرانجام اعلام شد. پس از نشست‌های متعددی که داشتیم، مقرر شد که اعزام تیم ملی منوط به بررسی عملکرد در تورنمنت‌های آلمان و سوئد باشد. تورنمنت آلمان برگزار شد، اما تورنمنت سوئد لغو شد و حتی نتوانستیم در رقابت‌های بین‌المللی برزیل هم که جایگزین شده بود، شرکت کنیم. در نهایت مسئولان کمیته پارالمپیک این تصمیم خوب را گرفتند که در لیست اعزام به پاریس باشیم و امیدوارم بهترین عملکرد را نیز از خودمان نشان بدهیم.

وی ادامه داد: تیم ما پتانسیل کسب مدال در پارالمپیک را دارد و این دور از دسترس نیست. ما 13 مرحله اردو به همراه دو اعزام به آلمان و سوئد را برنامه‌ریزی کرده بودیم، اما تورنمنت سوئد به دلیل استقبال کم تیم‌ها از دست رفت. حالا به دنبال یک مسابقه دیگر هستیم که قطعاً کمک ویژه در مسیر اعزام به پاریس می‌کند.

دوستی درباره اعزام به پارالمپیک پس از 12 سال گفت: جدایی از پارالمپیک به گلبال ایران آسیب زده بود و اگر در لیست اعزام به پاریس هم قرار نمی‌گرفتیم، قطعاً آسیب بیشتری متوجه این رشته می‌شد. حالا که این اتفاق خوب برای ما رخ داده، همه مصمم هستیم که روی سکو برویم و یک مدال برای کاروان ایران به ارمغان بیاوریم.

دیگر خبرها

  • میزبانان لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴ مشخص شدند
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • برنامه گفتگوی اقتصادی از رادیو گفتگو
  • استوری عجیب هادی چوپان؛ سعدی و حافظ فقط؟ نه من هم هستم! + عکس
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴
  • امروز، روز شیراز؛ شهر شعر و هنر و حافظ/ شهرها همه بازند و شیراز، شهباز
  • امروز، روز شیراز؛ شهر شعر و هنر و حافظ
  • گفتگوی اختصاصی با جاوید مرتمی پیشکسوت فوتبال مازندران
  • اگر گلبال به پارالمپیک نمی‌رفت، آسیب بیشتری می‌دید