Web Analytics Made Easy - Statcounter

سجاد خسروانیان دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: خراسان شمالی از سوی هیات مدیره و مدیرعامل انجمن سواد رسانه ای ایران به عنوان استان پایلوت در حوزه سواد رسانه ای انتخاب شده و تاکنون با حمایت های استاندار و مسئولان عالی رتبه این خطه، اقدامات خوبی در این عرصه انجام شده است.
وی با قدردانی از همکاری ها و حمایت های استاندار خراسان شمالی برای فراگیر شدن نهضت سواد رسانه ای در کشور گفت: از استاندار این استان به عنوان استاندار حامی نهضت سواد رسانه ای از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران تجلیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قائم مقام انجمن سواد رسانه ای ایران گفت: این انجمن پس از نتیجه گیری کامل از اجرای برنامه جامع آموزش، مدیریت، تولید و توسعه محتوای سواد رسانه ‌ای در خراسان شمالی، تجربه تحقق این برنامه را در سایر استان های کشور اجرا می کند.
خسروانیان تاکید کرد: انجمن سواد رسانه ای ایران به عنوان تنها مرجع رسمی در این حوزه با تکیه بر توان دانشگاهی و ظرفیت فعالان سواد رسانه ‌ای کشور، آماده اجرای برنامه جامع آموزش، مدیریت، تولید و توسعه محتوای سواد رسانه ای در تمامی استان های کشور است.
وی با بیان اینکه باسواد بودن در دنیای امروز دیگر خواندن و نوشتن نیست، اظهارکرد: سواد رسانه یکی از هفت مهارت مدنظر سازمان سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد یونسکو در قرن حاضر است که در شرایطی که با گسترش انواع رسانه ها روبه رو هستیم مردم باید بدانند کدام رسانه ها معتبر و کدام نامعتبر است و توانایی تشخیص وثوق اخبار و دیگر پیام های رسانه ای را داشته باشند.
قائم مقام انجمن سواد رسانه ای ایران گفت: تشکیل نهضت ملی سواد رسانه ای باید مدنظر تمامی مسئولان در نقاط مختلف کشور باشد زیرا که این مساله یک ضرورت است و اگر در این زمینه غفلت شود شاهد چندبرابر شدن معضلات و آسیب های فرهنگی و اجتماعی در کشور خواهیم بود.
خسروانیان همچنین به راه اندازی نمایندگی های انجمن سواد رسانه ای ایران در استان های مختلف اشاره کرد و گفت: این موضوع در دستور کار هیات مدیره انجمن قرار دارد و پس از تدوین آیین نامه مربوطه در این زمینه اقدام می شود.
نخستین کارگاه آموزشی از سلسله نشست های تخصصی طرح جامع سواد رسانه ای دی ماه امسال در استانداری خراسان شمالی برای فرمانداران، مدیران ستادی و اجرایی، همچنین مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان برگزار شد.
این کارگاه ها آغازگر نشست های تخصصی آموزشی است که در قالب طرح جامع آموزش سواد رسانه ای در این استان برای مدیران و روابط عمومی ها برگزار می شود.
به گفته علی اصغر ایزدی مدیرکل روابط عمومی استانداری، با حمایت مهندس صالحی استاندار و مشارکت انجمن سواد رسانه ای ایران، خراسان شمالی به عنوان استان نمونه یا پایلوت آموزش جامع سواد رسانه ای انتخاب شده و برنامه هایی در همین زمینه برای مدیران، دست اندرکاران روابط عمومی ها و عموم علاقه مندان به تناوب برگزار می شود.
6042
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۱۲۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل انتقال خون خراسان شمالی از رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در این استان در سال گذشته خبر داد.

دکتر هادی نوری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به رتبه دوم کشوری برای انتقال خون خراسان شمالی اظهار کرد: انتقال خون استان رتبه دوم در دو بخش رشد اهدای خون، رشد اهدای خون بانوان و رتبه دوم در شبکه ملی خون رسان را در کشور کسب کرد.

وی با اشاره به نقش بی بدیل اهداکنندگان خراسان شمالی در تامین خون استان و بخشی از کشور تصریح کرد: انتقال خون خراسان شمالی به برکت حضور اهداکنندگان خیرخواهی که همیشه همراه بیماران بودند در سال گذشته در دو بخش مهم و یک بخش حیاتی حائز رتبه دوم کشوری در تامین خون و فرآورده های خونی شد.

دکتر نوری با بیان اینکه در فصول مختلف به خصوص فصول سرد سال میزان اهدای خون به طور چشمگیری کاهش می یابد اهداکنندگان استان با آگاهی از این موضوع زمستان امسال برای تامین خون استان و شبکه ملی خونرسان کشور سنگ تمام گذاشتند به طوری که استان خراسان شمالی بعد از استان لرستان در رتبه دوم مشارکت در شبکه ملی خون رسان قرار گرفت.

وی افزود: طی سال گذشته میزان اهدای خون در استان بیش از ۱۶ درصد با افزایش روبرو بود و این در حالی است که در این شاخص هم رتبه دوم کشوری از آن خراسان شمالی شد.

این مقام‌مسئول ادامه داد: رشد اهدای خون بانوان که از موارد قابل اهمیت در سازمان انتقال خون ایران نیز به شمار می رود در استان با رشد هشت درصدی مواجه بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • آذربایجان غربی پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از خبرگزاری های ایران
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • یکی از استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای هستیم
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است