Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، چند روز گذشته حدود صد نفر از مدیران و مربیان مهدکودک‌های تهران مقابل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تجمع کردند. تجمع‌کنندگان به تفاهم‌نامه اخیر میان سازمان بهزیستی و وزارت آموزش و پرورش معترض بودند و بر این باورند که براساس این تفاهم‌نامه قرار است؛ نگهداری و آموزش کودکان چهار تا شش ساله از مهدکودک‌ها به وزارت آموزش و پرورش منتقل شود و به این ترتیب، مهدکودک‌ها دچار بحران و بسیاری از نیروها تعدیل خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضوان حکیم زاده (معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در واکنش به تجمع مدیران و مربیان مهدکودک، گفت: به نظر من برای مربیان و مدیران مهدکودک سوء برداشت ایجاد شده است. قانون به ما می گوید که مجوز پیش دبستانی ها باید از آموزش و پرورش گرفته شود و حتی آن هایی که مجوز ندارند، می توانند در یک بازه مثلا 6 ماهه ثبت نام کنند، از سوی دیگر نیز مجوز مهدهای کودک برای کودکان زیر 4 سال، توسط بهزیستی صادر می شود، در چنین شرایطی ما باید به شورای عالی انقلاب فرهنگی جواب بدهیم، چیزی که قانون مصوب کرده، اجرایی می کنیم یا نه؟

حکیم زاده افزود: وقتی پیش دبستانی و مهدکودک وجود دارد که از نیرو و امکانات برخوردار است، چه دلیلی دارد که ما بگوییم بچه ها نباید آنجا باشند؟ قرار نیست نیرویی در مهدهای کودک بیکار شود و اصلا قرار نیست نگهداری و آموزش کودکان چهار تا شش ساله از مهدکودک‌ها به وزارت آموزش و پرورش منتقل شود.

وی ادامه داد: من به مربیان و مدیران عزیز مهدکودک ها اطمینان خاطر می دهم که قوانین بالادستی، مبنای این تفاهم نامه و هر اقدام دیگری در مورد مهدهای کودک است و قطعا  نه ما و نه سازمان بهزیستی حق تخطی از اسناد و قوانین بالا دستی را نداریم.

حکیم زاده افزود: قانون به صراحت مشخص کرده که صدور مجوزِ مهد کودک ها، بر عهده سازمان بهزیستی است، لذا ما با به رسمیت شناختن این حق، قرار نیست به حیطه مسئولیت و ماموریتِ سازمان بهزیستی ورود پیدا کنیم و فقط نظارت بر برنامه ها و شاخص‌های آموزشی و تدوین آن بر عهده آموزش و پرورش است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش ادامه داد: من معتقدم که اگر دوستان اطلاعات خوب و کافی داشته باشند،  نگرانی شان رفع خواهد شد و از آنجا که قانون، مبنای کار ما است، اصلاً جایی برای نگرانی  و اعتراض وجود ندارد. صدور مجوزِ مهد کودک ها برعهده بهزیستی بوده و همچنان نیز باقی خواهد ماند.

حکیم زاده اضافه کرد: در پیش نویس، مشخصاً با نظر به نص صریح قانون پیش بینی شده که کودکانِ زیر ۴ سال تمام شامل مهدهای کودک می شوند و دادن مجوز مهدها نیز با سازمان بهزیستی است و کودکان ۴ سال تمام تا ۶ سال شامل دوره پیش دبستانی بوده و صدور مجوز مراکز پیش دبستانی بر عهده آموزش و پرورش است.

او افزود: اما در رابطه با هر دو دسته این دوره ها، تعیین شاخص های آموزشی، پرورشی و نظارت بر اهداف و محتوا، طبق قانونِ مصوب مجلس شورای اسلامی در سال ۹۵، به آموزش و پرورش سپرده شده است و ما دراین زمینه هیچ مشکلی با بهزیستی نداریم.

وی اظهار داشت: با توجه به تفاهمنامه ای که پیش نویس آن  آماده شده است،  یک بازه زمانی در نظر خواهیم گرفت تا صاحبان مهدهای کودکی که علاقمند هستند، در دوره پیش دبستانی نیز فعالیت کنند، تا در آن بازه با مراجعه به سامانه ای که اعلام خواهد شد، ثبت نام و مجوز لازم را برای پذیرش دریافت کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه هدف اصلی ما و سازمان بهزیستی این است که این دو دوره بسیار مهمِ کودکی، طوری برگزار شود که تعداد بسیار بیشتری از نوآموزان عزیزِ ما فرصت برخورداری از آن را بدست بیاورند، اظهار داشت: چرا که این دو دوره، کلید اصلیِ توسعه در بسیاری از کشورها است. در شرایطی که ما و سازمان بهزیستی این قصد و هدف مشترک را داریم، قطعاً با یکدیگر هم افزایی خواهیم کرد تا این امر به بهترین نحو ممکن محقق شود.

حکیم زاده در ادامه تاکید کرد: مطمئناً قرار نیست که کسی مانع کار دیگری شود و تردیدی نیست که در این راستا همدیگر را تقویت می کنیم، تا کودکان این سرزمین هرچه بیشتر، فرصتِ برخورداری از پیش دبستانی را داشته باشند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۱۳۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگار‌های الکترونیک جزء موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضا‌هایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگار‌ها صورت گرفته، اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگار‌ها نمی‌رود.

به گزارش ایسنا، بهزاد، ولی زاده، با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگار‌های الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: درباره مضرات سیگار‌های الکترونیک در رسانه‌های مختلف اطلاع‌رسانی کرده‌ایم. سیگار‌های الکترونیک جزو کالا‌های قاچاق محسوب می‌شوند و تمام این سیگار‌ها از مسیر‌های غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگار‌های الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح شد و مقرر گردید ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذیربط انجام دهد.

ولی زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگار‌های الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگار‌های الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگار‌های الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگار‌های الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگار‌های الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضا‌ها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگار‌های الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگار‌های الکترونیک صورت گرفته، اما تقاضا‌هایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگار‌ها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگار‌های الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگار‌ها شناخته شده است.

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زا بودن سیگار‌های الکترونیک

ولی زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگار‌های الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدار‌های داده شده، نسبت به مصرف این سیگار‌ها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگار‌های الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالا‌ها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

گزارش تخلف فروش سیگار‌های الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگار‌های الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگار‌های الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت: زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم