Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلام - ایرنا - استاندار ایلام گفت: یکی از اصلی ترین لوازم و پیش نیازهای توسعه پایدار در دنیای امروز بهبود و ارتقای شاخص های مخابراتی و ارتباطی است.

به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتکی روز چهارشنبه در دیدار با عضو هیات مدیره شرکت پست ایران با اشاره به مرز گسترده ایلام به کشور عراق یکی از اصلی ترین پیش نیازهای توسعه نقاط مرزی را بهبود زیرساخت های مخابراتی و ارتباطی عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: راهپیمایی اریعین از مرز بین المللی مهران باعث افزایش قابل توجه حجم سفرها از استان ایلام شده و تنها در ایام اربعین حدود چهار میلیون نفر از این مرز تردد می کنند، درحالیکه از نظر زیرساخت های ارتباطی و مخابراتی به اندازه این مقدار تردد ظرفیت سازی نشده است.
استاندار ایلام تاکید کرد: نقاط کوری متعددی در شهر ایلام و همچنین مسیرهای منتهی به مرز مهران وجود دارد که نارضایتی هایی را از سوی مردم به دنبال داشته که می طلبد مسئولان نسبت به رفع این مشکلات اقدام کنند.
سلیمانی دشتکی ادامه داد: ضریب نفوذ تلفن ثابت در ایلام 26،2 درصد است درحالیکه این مقدار در کشور بطور میانگین 30 درصد بوده و زیبنده این استان با دارا بودن ظرفیت های سرشار در حوزه های نفت و گاز و آب و خاک نیست.
وی اضافه کرد: پهنای باند و سرعت اینترنت نیز در ایلام نیز با وضعیت مطلوب بسیار بسیاری دارد و امیدواریم مسئولان وزارت ارتباط و فناوری ارتباطات تمهیدات لازم را برای بهبود شاخص های این حوزه انجام دهند.
استاندار ایلام اظهار کرد: حجم تردد از مرز بین المللی مهران در ایام اربعین بسیار زیاد شده و زیرساخت های این نقطه مرزی جوابگوی این مقدار جمعیت نیست و باید هرچه زودتر شاهد بازگشایی مرز چیلات به عنوان مرز کمکی باشیم.
سلیمانی دشتکی گفت: طی چند ماه اخیر به همراه معاونان استانداری بازدیدهای متعددی از مرز چیلات داشته و 30 میلیارد ریال نیز برای تکمیل شبکه فیبر نوری این مرز اختصاص یافته ولی مسئولان باید سرعت اجرای پروژه ها برای تکمیل زیرساخت های این مرز را دوچندان کنند.
عضو هیات مدیره شرکت پست نیز در این دیدار اظهار کرد: نگاه و شاخص وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اجرای برنامه های مورد نظر با هدف اشتغالزایی است تا بتوانیم از ظرفیت های این حوزه به منظور رونق فضای کسب و کار بهره بگیریم.
علیرضا زرگوش افزود: 2 پروژه سیماک و جی نف را در دستور کار داریم که طرح سیماک با هدف آنلاین کردن استعلامات و بودن مراجعه حضور مشتریان انجام و در پروژه جی نف نیز تاکنون در 6 استان و 76 شهر انجام گرفته و از طریق این برنامه ایجاد ارتباط بین داده های متنی و مکانی نشانی های معتبر، دوباره کاری ها و خطاهای مرتبط با نشانی های جعلی و باطل حذف و یا کاهش می یابد و 28 دستگاه اجرایی می توانند از خدمات ارائه شده بهره مند شوند.
3032/6119

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۱۴۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های ایلام

                                                                     

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حسن بهرام‌نیا در نشست شورای اداری استان با اشاره به اینکه طی ۲ سال گذشته، ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های استان هزینه شده است، اظهار داشت: از این میزان ۵ هزار میلیارد تومان صرف زیرساخت راه‌های مواصلاتی استان در حوزه اربعین است.

وی در ادامه افزود: استان ایلام دارای، ده بیمارستان دولتی و سه بیمارستان خصوصی است و بیش از ۵۰۰ پزشک و  ۱۹۳ سالن ورزشی و تعداد ۳۷ هزار ورزشکار سامان‌دهی شده دارد.

استاندار ایلام با بیان اینکه سال گذشته ۳۲۰ هزار تن گندم در استان تولید شده است، عنوان کرد: با توجه نزولات جوی امسال تولید گندم به ۴۰۰ هزار تن خواهد رسید.

وی اضافه کرد: بیمارستان ملکشاهی طی دو ماه آینده و سد میمه با ۷۲ درصد پیشرفت فیزیکی در ماه‌های آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

بهرام نیا همچنین تصریح کرد: استان ایلام ۵۹۰ روستا دارد و تراکم جمعیت شهری ۶۸ و تراکم جمعیت روستایی ۳۲ درصد و دارای ۴۳۵ کیلومتر مرز مشترک با سه استان کشور عراق است.

نماینده عالی دولت در استان ایلام اضافه کرد: استان ایلام دارای ۶ درصد منابع نفتی و ۱۱ درصد منابع گازی است که بخشی از ظرفیت‌ها بالفعل شده است.

وی در پایان با قدردانی از صدا و سیما، رسانه‌ها و مجموعه اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، افزود: سال گذشته از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، استان ایلام به عنوان استان نوظهور گردشگری در کشور شناخته شد.

دیگر خبرها

  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های ایلام
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • شاخص‌های ایمنی صادرات در پایانه‌های نفتی ارتقا یافت
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کود شیمیایی در مهران
  • محکومیت ۶ میلیارد ریالی قاچاقچی کود شیمیایی در مهران
  • محکومیت ۶ میلیارد ریالی قاچاقی کود شیمیایی در مهران