Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی گفت: متقضیان فراخوان در زمینه ساخت تولیدات رسانه‌ای می‌توانند آثار خود را تا بیستم اسفندماه ارسال کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرزان قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی از پذیرش دانشجو در دوره‌های کاردانی- کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان از ۲۸ بهمن ماه تا دوم اسفند ماه سال جاری خبر داد و گفت: 1700 مدرس در مراکز علمی و کاربردی استان تدریس می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قالیچی مطرح کرد: متقضیان فراخوان در زمینه‌ ساخت تولیدات رسانه‌ای می‌توانند آثار خود را تا بیستم اسفند ماه ارسال کنند و موضوعات این فراخوان، معرفی رشته‌های شغل محور دانشگاه جامع علمی کاربردی، دستیابی به اهداف توسعه اشتغال از طریق آموزش مهارت، مهارت گرایی به جای مدرک گرایی، کارآفرینی لازمه توسعه اشتغال پایدار، مهارت و حل چالش‌های جامعه خواهد بود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان می‌توانند تا ۲۰ اسفند ماه، آثار خود را به آدرس تبریز، انتهای خیابان طالقانی، دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی، ارسال کنند.

قالیچی افزود: با وجود توسعه‌ی کمی مراکز آموزش عالی، ارتقای کیفیت آموزشی مراکز کمتر مورد توجه قرار گرفته است و در این زمینه مسئولان آموزش عالی، دولت، مجلس و روسای دانشگاه‌های کشور نظرات سازنده‌ای ارائه دهند؛چرا که نیاز زیادی در کشور به برقراری ارتباط با مسائل برنامه ریزی درسی با کارآفرینی و کاربردی کردن علوم داریم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی با اعلام این‌که عوامل زیادی در زنجیره‌ اشتغال و آموزش دخیل هستند، بیان کرد: اگر بتوان فرآیند‌ها را اصلاح و مسیر صحیحی را طی کنیم، زمینه‌ی اشتغال برای فارغ التحصیلان فراهم می‌شود، نظام آموزشی با تطبیق خود با صنعت و بازار، می‌تواند خروجی‌های خود را جهت بهره گیری از اقتصاد و صنعت آماده کند.

فرزان قالیچی با اشاره به اهمیت انجام اقدامات پژوهشی در دانشگاه‌ها تاکید کرد: آموزش بدون پژوهش در دانشگاه مفهومی ندارد، در مراکز آموزشی علمی و کاربردی استان با برگزاری استارتاپ‌های متعدد، دانشجویان را به عملیاتی کردن طرح پژوهشی تشویق می‌کنیم، در این راستا همایش کارآفرینان دانشگاه نیز با حضور کارآفرینان و پژوهشگران دانشگاه جامع علمی و کاربردی برگزار شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی آذربایجان شرقی با اشاره به فرمایشات امام خمینی (ره) گفت: بنابه تاکید امام راحل، «یک کشور با دانشگاه آباد می‌شود در غیر این صورت آبادانی تحقق نخواهد یافت» و در حال حاضر مشکلات عدیدی در ارتباط با صنعت و دانشگاه وجود دارد و اگر نتوانیم این مشکل را با دید علمی حل کنیم، حل مشکلات سال‌ها زمان می‌برد، امیدوارم با اعتماد به جامعه‌ی دانشگاهی این ارتباط افزایش یافته و این موضوع مورد توجه زیادی قرار گیرد.

وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، مراکز متعددی جهت کاربردی کردن علم در زمینه‌ی صنعت، فرهنگ، کشاورزی و خدمات و مدیریت در استان ایجا کرده و در این راستا برنامه ریزی‌های لازم جهت کیفیت بخشی، مهارت آموزی در تمامی فعالیت‌های دانشگاه‌ها از جمله آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی انجام شده است.

 رئیس دانشگاه جامع علمی آذربایجان شرقی از امضای دو تفاهم نامه دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان با دو دانشگاه صنعتی سهند و دانشگاه شهید مدنی آذربایجان خبر داد و بیان کرد: با توجه به اینکه ۳۶ یا ۴۰ درصد نرخ بیکاری متعلق به دانش آموختگان کشور است بنابراین دانش آموختگان دانشگاهی استان نیاز به گذراندن دوره‌های مهارتی دارند که در این راستا کسب مهارت‌های لازم و توانمندسازی فارغ التحصیلان دانشگاه سهند در مرکز علمی و کاربردی ایدم و دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با مرکز علمی کاربردی غله و مرکز مجتمع آب و برق آذربایجان محقق خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۱۵۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود

سرطان‎ها گروه بزرگی از مرگ و میر‌ها را به خود اختصاص می‎دهند و گسترش علم پزشکی و تجهیزاتی از یک سو و افزایش مراقبت‎های فردی و حاکمیتی از سوی دیگر، از هولناکی و رعب و وحشت این بیماری صعب‎العلاج کاسته است.

سرطان‎ها سومین عامل مرگ و میر در گیلان

دکتر سیّد محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفته است که سرطان‎ها در استان گیلان بعد از علل قلبی و عروقی، دومین عامل مرگ و میر هستند و سالانه دو هزار و ۲۰۰ تا دو هزار و ۳۰۰ تن در این استان در اثر ابتلا و دست و پنجه نرم کردن با سرطان‎ها جان خود را از دست می‎دهند.

به گفته وی، در سال ۱۴۰۱، مرگ و میر در استان گیلان در اثر سرطان‎ها حدود دو هزار و ۶۰۰ تن بوده که معادل ۱۶ درصد کل مرگ و میر‌ها می‎شد.

گیلان فاقد مرکز جامع سرطان است

درمان سرطان در گیلان و به‎ویژه در مرکز استان با تمام توان بخش دولتی و خصوصی در حال پیگیری است، اما این استان علیرغم اینکه از استان‎های درگیر انواع سرطان‎ها به شمار می‎رود، فاقد مرکز جامع سرطان است تا فرایند غربالگری، نمونه‌برداری، تشخیص و درمان را توأمان با یکدیگر آغاز و به درمان نهایی بیمار ختم کند.


آغاز راه ‎اندازی مرکز جامع سرطان در گیلان به همت دولت سیزدهم

خوشبختانه در دولت مردمی سیزدهم، راه‎اندازی نخستین مرکز جامع سرطان در استان گیلان کلید خورده و اقدامات ارزشمندی نیز در راستای آن انجام شده است.


دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از دریافت مجوز راه‎اندازی مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان در مرکز آموزشی درمانی رازی رشت خبر داده و گفته است که این مرکز در راستای مردمی‌سازی دولت سیزدهم و با بهره‎گیری از ظرفیت بخش خصوصی در دست اقدام است.

خرید دستگاه رادیوتراپی ۶ و نیم میلیارد تومانی انرژی بالا

به گفته وی، یک دستگاه شتاب دهنده خطی انرژی بالا (رادیوتراپی‌های انرژی) به ارزش ریالی ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خریداری شده است.


قرارگیری دستگاه شتاب دهنده با انرژی بالا در هر مرکزی نیازمند ابنیه‎ای مخصوص به نام بونکر است. ساخت بونکر، مهندسی پیچیده و منحصربه‎فردی را می‎طلبد که این فناوری در دنیا و کشور تقریبا می‎توان گفت انگشت شمار است، اما در عین حال با تلاش و ممارست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با شرکت ذی‎صلاح ساخت بونکر، قراردادی منعقد شده و به‌زودی ساخت این الزامات فنی و عمرانی نیز در مرکز آموزشی درمانی رازی رشت با اعتبار بالغ بر ۲۵ میلیارد تومان آغاز می‌شود.

 رضا محمدی کوچصفهانی- مدیر طرح‌های عمرانی و منابع فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ساخت بونکر رادیوتراپی به دلیل مسائل حفاظت پرتو‌ها از اهمیت خاصی برخوردار بوده و سازه پیچیده، دارای سقف و دیوار‌های قطور بتن مسلح با ضخامت تا سه متر است.

به گفته وی، تاسیسات بنکر هم بسیار مهم و حساس بوده و انتخاب پیمانکار دارای تجربه بسیار مهم است که با توجه به اینکه روند حضور خیرین یا سرمایه گذار علیرغم پیگیری‌های مکرر در ماه‌های گذشته به نتیجه نرسیده، دانشگاه راساً مناقصه انتخاب پیمانکار را برگزار و پیمانکار مشخص شده است.

ناگفته نماند که نصب و راه‎اندازی رادیوتراپی و بونکر در مرکز آموزشی درمانی رازی رشت مطابق احداث هر ابنیه‌ای در شهر نیازمند دریافت مجوز از شهردای است که به گفته دکتر مصطفی گل‌شکن- معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه پیگیری‌ها در این راستا به صورت مستمر در حال انجام بوده و پس از پیگیری‌های مکرر، مشکلات صدور پروانه ساخت پروژه با همکاری و تفاهم شهرداری رشت، رفع و عملیات تجهیز کارگاه ساخت از چند روز پیش توسط پیمانکار آغاز شده است.

راه‌اندازی مرکز جامع سرطان علاوه بر رادیوتراپی کم یا با انرژی بالا، مستلزم فراهم آوردن مجموعه‌ای از زیرساخت‎ها از جمله پت‎اسکن است. پت‎اسکن به عنوان توموگرافی انتشار پوزیترون شناخته می‎ شود و نوعی مطالعه تصویربرداری است که می‎تواند به پزشکان نشان دهد چه اتفاقی در بدن در حال رخداد دادن  است و چگونه کار می ‎کند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • انتشار دومین فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • برگزاری نشست هماهنگی برنامه ریزی برنامه‌های نمایشگاهی آثار نفیس موزه ایران باستان در استان ها
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»