Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:دستیار وزیرخارجه و مدیرکل آمریکا این وزارت خانه در دیدار با مقامات اکوادوری بر لزوم تعمیق هر چه بیشتر روابط ت ایران و اکوادور تاکید کرد.

 به گزارش خرداد به نقل از ایرنا، محمد کشاورززاده در سفری دو روزه به کیتو پایتخت اکوادور در دیدار با برخی مقامات سیاسی و اقتصادی این کشور ضمن بررسی آخرین وضعیت روابط دو جانبه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میان ایران و اکوادور، شرایط فعلی را آماده تعمیق هر چه بیشتر مناسبات به ویژه در زمینه‌های اقتصادی و همکاری‌های بین‌المللی توصیف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستیار وزیر خارجه کشورمان در دیدارهای جداگانه با معاون وزیر تجارت خارجی و معاونین امور منطقه‌ای بین‌الملل  وزارت امورخارجه اکوادور و همچنین مشاور امور راهبردی وزارت خارجه ، ضمن تشریح شرایط منطقه خاورمیانه برای طرف اکوادوری، بر لزوم حمایت و همیاری کشورهای دوست و همسو از مواضع یکدیگر در مجامع بین‌المللی اشاره و تاکید کرد: در حال حاضر شاهد تحرکات برخی از کشورهای منطقه و قدرت‌های مداخله جوی فرامنطقه‌ای در ماجراجویی و سناریوسازی‌های تکراری علیه جمهوری اسلامی ایران هستیم.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران از آغاز بحران یمن، ضمن رد مداخله خارجی و توقف حملات علیه غیرنظامیان ، با ارائه طرح چهار بندی، خواستار برقراری آتش بس، کمک فوری بشر دوستانه به غیرنظامیان، آغاز گفت‌وگوهای یمنی – یمنی و برگزاری انتخابات آزاد در این کشور شده است.

این مقام وزارت خارجه کشورمان در بخش دیگری از صحبت‌های خود، با اشاره به ظرفیت‌های دو طرف در زمینه همکاری‌های اقتصادی و تجاری، علمی، فناوری و فرهنگی، علاقه‌مندی ایران را به طراحی نقشه راه در خصوص افزایش حجم مبادلات و همچنین برقراری مبادلات تجاری و  گمرکی ابراز کرد.

طرف‌های اکوادوری نیز در این دیدارها، با تاکید بر اهمیت ایران برای اکوادور، پیشنهاد تبدیل ایران به شاهراه منطقه‌ای برای صادرات محصولات این کشور را مطرح کردند .

برچسب ها: اکوادور ، ایران ، شاهراه منطقه‌ای

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۱۶۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین

مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترك ایران و چین گفت: به طور کلی و در سال های گذشته بیش از ۳۳درصد صادرات غیرنفتی به چین داشتیم، بزرگترین بازار كالای صادراتی ما چین است البته تركیب صادراتی ما به همه كشورها بر اساس امار گمرك بیش از ۸۰ درصد كالا بر اساس مواد نفتی و معدنی و خام فروشی است؛ بغیر از صادرات ما به به عراق و افغانستان كه تولیدی بوده است.

حریری تصریح کرد: ۹۱ درصد كالای صادراتی ما به چین از فراورده های نفتی است كه اصولا در تركیب صادرات مشكل داریم. در بازار های بین المللی كیفیت و قیمت اهمیت دارد؛ پسته و زعفران ما از نظر كیفی رقیب ندارد كه بازار دست ایران است.

او با بیان اینكه ۱۸ سال پیش با برگزاری سمینار فرصتها و چالشهای صادرات به چین را بررسی كردیم گفت: حدود ۵سال پیش بر كالاهای ساخته شده با رفع موانع و اشكالات صادرات به چین كارهایی انجام شد تا با گرفتن مجوزها میگو و ماهی، انجیر، سیب و مركبات، فرش و صنایع دستی،سفال همدان، لبنیات، پای مرغ و زعفران بعنوان كالای غذایی صادرات انجام شد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: میزان صادرات کشورمان به چین در طول یکسال اخیر ۹۰ درصد محصولات خام پتروشیمی و معدنی بوده كه در سال های اخیر با پیدا كردن بازارهای متنوع در این كشور به سمت صادرات غیرنفتی پیش رفته ایم.

رئیس اتاق مشترك ایران و چین لیست كالای صادراتی ایران به چین را بسیار متنوع دانست و بیان داشت: سال گذشته ماشین الات الیاف نانو و هایتك به چین صادر كردیم و درصدد پیداكردن بازاری برای اقلام جدیدی مثل آبمیوه ها، كفش دست سوز و شیرینی و شكلات، در حوزه ظروف آشپرخانه پلیمری كه تولیدات به روزی هم داریم، فروش پوشاك مردانه با برندهای معتبر متمركز شده ایم.

وی اظهار امیدواری كرد: همه كالاهای تولید كشور كه در فرایند تولید میزان ارز آن كمتر از ۲۵ درصد هزینه كالا را داشته باشد و میزان رقابت بزرگی در بازار خواهد داشت را برای صادرات آماده كنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • ضرورت احیای هنر نمدمالی در بام ایران برای تبدیل آن به کالای صادرات محور
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • مدیران خودرو 777، میزبان سران اقتصادی آفریقا و ایران
  • سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند