Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@02:20:05 GMT

ضرورت تدوین سند تفصیلی توسعه آموزش عالی سلامت

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۱۹۵۱۸

ضرورت تدوین سند تفصیلی توسعه آموزش عالی سلامت

دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی در نشست مجازی روسا و معاونین آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی با اشاره به تدوین سند برآورد نیروی انسانی حوزه سلامت گفت: هدف این است که از این پس برنامه‌ریزی برای تربیت نیروی انسانی در کشور با منطق دقیق‌تری صورت گیرد.

به گزارش ایسنا، دکتر اکبر فتوحی ضمن بیان اظهار کرد: تاکنون گسترش علوم پزشکی براساس درخواست دانشگاهها صورت می گرفته و با تدوین سند برآورد نیروی انسانی نیازهای مناطق مختلف کشور به نیروی انسانی مشخص می شود و گسترش ها برمبنای نیاز صورت می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در این برنامه ریزی هدف توسعه متوازن مناطق آمایشی است و اینکه به این ماطق اختیار داده شود تا برای گسترش خود برنامه ریزی کنند.

دبیر شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی با اشاره به تصویب سند آمایش سرزمینی آموزش عالی سلامت در شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در یکی از بندهای این سند به شورای گسترش ماموریت داده شده تا سند تفصیلی برای اجرای آمایش سرزمینی آموزش عالی سلامت را تدوین کند.

وی افزود: در برآورد نیروی انسانی در واقع الگوی تفصیلی گسترش آموزش در مناطق آمایشی پیگیری می شود و می‌خواهیم کار با برنامه روشنی انجام شود.

دکتر فتوحی با اشاره به این موضوع که کمبود و مازاد نیروی انسانی هردو به نظام سلامت آسیب می رساند، ادامه داد: در توسعه آموزش عالی سلامت باید به مباحث علمی و هزینه‌های تربیت نیرو نیز توجه شود.

دبیر شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی اظهار داشت: در برآورد نیروی انسانی مورد نیاز نظام سلامت تا سال 1404 مطالعات زیادی انجام شده و در تدوین سند نهایی از تمامی این الگوها بهره برداری شده است.

وی افزود: برآورد کشوری برای رشته‌های تحصیلات تکمیلی و عمومی طراحی شده و برش منطقه‌ای این برآوردها نیز آماده می‌شود.

دکتر فتوحی گفت: آنچه در شورای گسترش باید رخ دهد این است که سند تفصیلی توسعه آموزش عالی سلامت کشور تدوین شود و نیاز کشور به تفکیک رشته مقاطع برآورد و چگونگی تربیت این نیروها شخص شود.

دبیر شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی اضافه کرد: در نهایت ما یک سند خواهیم داشت شامل 2 بخش؛ در بخش اول نیاز کشور به تفکیک رشته مقاطع مشخص می شود و در بخش دوم نحوه توزیع نیروهای مورد نیاز در مناطق آمایشی برای رشد متوازن مناطق مشخص می شود.

وی اظهار داشت: هدف این است نیروهای مورد نیاز هر منطقه، خصوصا در سطوح غیرتخصصی، در همان منطقه تربیت شوند.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر فتوحی ایجاد پورتال شورای گسترش را یکی دیگر از برنامه های شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی در سال 97 ذکر و تاکید کرد: با راه اندازی این پورتال تمامی درخواست‌ها به صورت الکترونیک و در قالب پورتال به شورای گسترش ارسال می‌شوند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۱۹۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، شهنام عسکرپور گفت: وزارت بهداشت با پذیرش دانشجویان بین‌المللی در مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش هوشبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز موافقت کرده است.

وی افزود: این موضوع در نامه دکتر ابوالفضل باقری‌فرد، معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت به دکتر محمد حسین سرمست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اعلام شده است.

عسکرپور ادامه داد: بنا بر این نامه، طبق مصوبه بیست و هفتمین جلسه کمیته تطبیق و متناسب سازی برنامه‌های آموزشی برای دانشجویان بین‌المللی مصوب ۲۰ اسفندماه سال گذشته، پذیرش دانشجویان بین‌المللی در مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش هوشبری مطرح شد و با برگزاری این دوره، بر اساس برنامه آموزشی مصوب دبیرخانه شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی موافقت شده است.

دیگر خبرها

  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم