Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، تعدادی از کارگران پیمانکاری شرکت مخابرات اهواز که در بخش پشتیبانی دیتا مشغول به کارند، از آبان ماه دستمزد نگرفته‌اند.

این کارگران که تعدادشان حدود بیست نفر است، می‌گویند: نه تنها چهار ماه مزد عقب‌افتاده داریم بلکه حق بیمه ما نیز در یکی دو ماه گذشته واریز نشده و برای تمدید دفترچه‌های بیمه با مشکل مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زرگر (مدیرعامل شرکت رهنما فردای خوزستان و کارفرمای این کارگران) می‌گوید: شرکت مخابرات در مقام کارفرمای مادر، صورت وضعیت‌های ما را پرداخت نکرده بنابراین پولی برای پرداخت دستمزد کارگران نداریم.

وی با اشاره به پرداخت یک ماه از حقوق کارگران بخش 2020 مخابرات در هفته گذشته گفت: برای آن دسته از کارکنان نیز دقیقا پس از پرداخت توسط مخابرات، حقوق‌ها را واریز کردیم. مطمئن باشید در مورد این کارگران نیز همین که مخابرات صورت وضعیت‌ها را بپردازد، همان ساعت دستمزد کارگران را می‌پردازیم.

وی در پایان تاکید کرد: دقیقا نمی‌دانم چه روزی، حداقل یک ماه از  دستمزد معوق کارگران پرداخت می‌شود؛ اما بدانید پیمانکار حتی یک روز هم پول را در حساب خودش نگه نمی‌دارد و به محض دریافت بدهی‌های مخابرات، معوقات کارگران پرداخت خواهد شد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۰۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟

میرغفاری در پاسخ به این سوال که با توجه به این گفته شما، احتمال ابطال مزد ۱۴۰۳ کم است؟ می‌گوید: من خیلی بعید می‌دانم، مگر این‌که دیوان عدالت اداری به ماهیت مصوبه ورود کند؛ نه از لحاظ ساختار وعدم امضای گروه کارگری.

به گزارش خبرآنلاین، نماینده کارگران در شورای عالی کار در واکنش به خبر وزیر کار درباره این‌که تعیین دستمزد به مجلس سپرده شود نیز می‌گوید: دولت با شعار مردمی وارد کارزار شده و مسوولیت قوه‌مجریه را برعهده گرفته که این تصمیم، صراحتا شعار دولت را نقض می‌کند.

علی‌رضا میرغفاری تاکید می‌کند: کارگران به عنوان بزرگ‌ترین طبقه اجتماعی کشور، در کمترین نهاد و ساختاری حق رای و اظهارنظر دارند. یکی از کوچک‌ترین جاهایی هم که می‌توانند روی آن اعمال نظر کنند، شورای عالی کار است که یکی از وظایف شورای، تعیین حداقل دستمزد جامعه کارگری است.

وی تصریح می‌کند: حالا اگر دولت و یا خاصه، وزیر کار و برخی از دیگر وزرای دولت این عزم را دارند که این کمترین صدا و اظهارنظر را هم از مردم بگیرند که خب بحث جداگانه‌ای است و اساسا با مشارکت مردم برای آینده و تصمیمات خودشان، مخالفت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • گلایه کارکنان از متوقف شدن اجرای طرح عقد قرارداد مستقیم با نیرو‌ها در برخی از شرکت‌ها
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • تکذیب خبر اخراج کارگران شرکت حریر خوزستان
  • تحقق مطالبه کارگران شرکت کاغذپارس با حذف پیمانکار و افزایش مدت قرارداد کار
  • اژه‌ای: حکومت وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد
  • حقوق پاکبانان و کارگران شهرداری قبل از پایان هر ماه واریز می‌شود