Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه و مدیریت بنیاد ملی نخبگان گفت: بسیاری از زمینه‌ها در حوزه بازگشت نخبگان از خارج به داخل کشور مهیا شده است و ما در دو سال گذشته، ۸۰۰ نفر از نخبگان را به ایران بازگردانده ایم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدصالح ترکستانی، معاون توسعه و مدیریت بنیاد ملی نخبگان صبح امروز در آئین آغازین جشنواره منطقه ای اختراعات و ابتکارات رویش خلیج فارس گفت: بسیاری از زمینه ها در حوزه بازگشت نخبگان از خارج به داخل کشور مهیا شده است و ما در دو سال گذشته 800 نفر از نخبگان را به ایران بازگردانده ایم، کارهای استخدامی و حمایتی آنان را انجام داده ایم و شرایط داشتن زندگی خوب را برای آنان تهیه کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترکستانی  افزود: موضوعی که ما ساعت ها می توانیم درباره آن صحبت کنیم، مشکلات امروز مملکت ماست اما حل این مشکلات به دست نخبگان صورت می گیرد.

 معاون توسعه و مدیریت بنیاد ملی نخبگان اظهار کرد: آینده این مملکت را نفت نمی سازد بلکه منابع انسانی آن می سازد و برگزیده منایع انسانی، نخبگان هستند که موتور محرکه حرکت کشور محسوب می شوند.

 ترکستانی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری پیش از راه اندازی بنیاد ملی نخبگان نیز همواره بر توجه به نخبگان تاکید داشتند، تصریح کرد: تا زمانی که بودجه بی حساب دولتی داشته باشیم، موضوع بهره وری معنا ندارد و در منابع محدود است که آدم های نخبه بدون رانت می توانند رشد کنند.

  وی با تأکید بر اینکه بحث نخبه باوری مسئولان همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و هست، اضافه کرد: برچسب نخبگی زدن به آدم ها کار بدی بود که در بنیاد نخبگان صورت می گرفت اما ما فراموش کرده بودیم که به صرف رتبه یک کنکور شدن فرد نخبه نمی شود بلکه باید یک نخبه بتواند گرهی از مشکلات کشور باز کند.

 معاون توسعه و مدیریت بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه در طرح «شهاب» شناسایی مستعدان را آغاز می کنیم و از چهارم ابتدایی دانش آموزان تحت پایش قرار می گیرند، اظهار کرد: به جای زدن برچسب تیزهوش و نخبه به دنبال بستر سازی برای رشد نیروی انسانی هستیم.

ترکستانی ادامه داد: زمینه اثر گذاری آینده سازان را در کشور باید مهیا کنیم و این مساله از دانشگاه آغاز می شود؛ ما به دنبال افزایش تاثیرگذاری آینده سازان در تصمیم گیری های کلان کشور هستیم.

وی با اشاره به اینکه در بنیاد ملی نخبگان وظیفه داریم که افراد مستعد و نخبگان را حمایت کنیم، تصریح کرد: توسعه اکوسیستم کارآفرینی رویکرد ما در بنیاد ملی نخبگان است.

معاون توسعه و مدیریت بنیاد ملی نخبگان افزود: استخدام نخبگان در دستگاه های دولتی و خصولتی ظلم به نخبگان است و ما تلاش داریم مسیر توسعه اکوسیستم هایی را هموار کنیم که نخبگان دست به کارآفرینی بزنند.

ترکستانی با بیان اینکه دولت به انداز کافی حجیم شده است و نباید به این مساله دامن بزنیم، اضافه کرد: روزگاری در مملکت ما نگاه مثبتی به استارت آپ ها وجود نداشت اما امروز می بینیم که این رویداد چه تحولی ایجاد کرده است.

وی عنوان کرد: چرا نارنگی سیاهو باید با چندین برابر قیمت به دست مشتری برسد، چرا سود این تولید به جیب کشاورز نمی رود و دلالان از آن استفاده می کنند.حل این مشکلات به دست استارت آپ هاست.

معاون توسعه و مدیریت بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه اگر دولت صد سال دیگر هم تلاش می کرد نمی توانست قیمت های تاکسی را به شکلی که امروز شرکت های اینترنتی توانسته اند، قیمت و کیفیت خدمات تاکسی را شفاف کنند، کنترل و شفاف کند، عنوان کرد: استارت آپی موفق است که هفته ای ده درصد رشد داشته باشد؛ امروز مردم و بانک ها اشتیاق فراوانی برای سرمایه گذاری در استارت آپ ها دارند و هیچ کاری مثل استارت آپ در کشور سود ده نیست.

ترکستانی افزود: بسیاری از زمینه ها در حوزه بازگشت نخبگان از خارج به داخل کشور مهیا شده و ما در دو سال گذشته 800 نفر از نخبگان را به ایران بازگردانده ایم، کارهای استخدامی و حمایتی آنان را انجام داده ایم و شرایط داشتن زندگی خوب را برای آنان تهیه کرده ایم.

وی با اشاره به اینکه این رویکرد در میان مدت کشور را تغییر می دهد، تصریح کرد: نا امیدی نباید در کشور رواج یابد، باور نتوانستن می تواند آینده کشور را نابود کند و در این میان نقش نخبگان بسیار مهم است.

معاون توسعه و مدیریت بنیاد ملی نخبگان در پایان گفت: نخبگان باید در مقابل نا امیدسازی مقابله کنند و ایمان داشته باشند که آینده خوبی در پیش روی جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۳۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی از انعقاد تفاهم‌نامه طرح ایران گشت بین بنیاد نخبگان و اداره کل آموزش و پرورش استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدمهدی ایزدخواه در نشست با مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: به منظور ایجاد شناخت، امید و انگیزه در دانش‌آموزان برای تلاش و فعالیت در مراکز پژوهشی، تولیدی و مدیریتی کشور در آینده، بازدیدهای دانش‌آموزی مستعد با همکاری اداره‌‌های کل آموزش و پرورش استان‌ برگزار خواهد شد که در این راستا امروز تفاهم‌نامه‌ای بین بنیاد نخبگان و اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی امضاء شد. 

حمایت از دانش آموزان در قالب طرح شهاب 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان از دانش آموزان مستعد در قالب طرح شهاب حمایت می‌کند، بیان کرد: طرح شهاب، مهمترین طرح ملی برای شناسایی هوش و استعداد برتر و هدایت دانش‌آموزان است.

ایزدخواه با اشاره به اینکه طرح ایران گشت نیز در آموزش دانش آموزان خیلی مهم و اساسی خواهد بود یادآور شد: آگاه شدن دانش‌آموزان از فعالیت‌ها و ظرفیت‌های پیشرفت کشور،  تقویت حس خودباوری ملی و ارتقای سطح باورهای دانش آموزان از اهداف این طرح است.

وی با تأکید بر آشنایی دانش آموزان با ظرفیت‌های شغلی ادامه داد: شناخت دانش‌آموزان از جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی استان به ویژه مفاخر استان و الگوبرداری از نخبگان علمی استان از اهداف دیگر طرح ایران گشت است.

امیدآفرینی و هدایت تحصیلی با طرح ایران گشت 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی عنوان کرد: طرح ایران گشت موجب امیدافرینی و هدایت تحصیلی و هویت شغلی و هویت بخشی در دانش آموزان می‌شود، ضمن اینکه به جای الگوبرداری از الگوهای کاذب از نخبگان و فرهیختگان الگوبرداری می‌کنند.  

ایزدخواه عنوان کرد: ‌رشد و بالندگی دانش‌آموزان مستعد در مناطق مختلف و به بهره‌برداری رساندن قابلیت‌ها و توانمندی‌های آنها با تأکید بر مناطق محروم از اهداف این طرح است.  

وی با اشاره به کمک و همراهی مدارس استان برای کشف و هدایت استعدادهای متنوع دانش آموزان، یادآور شد: ارتقای سطح کیفی و فعالیت‌های مدارس در 3محور اصلی ارتقای کیفیت تحصیلی، پرورش مهارت‌های اثرگذار نخبگانی و هدایت استعدادها مدنظر بنیاد نخبگان استان است. 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی اظهار داشت: یکی از تمهیدات این طرح حمایت از فعالیت دانش آموزان در قالب اردوها و بازدیدهای علمی است. 

ایزدخواه با بیان اینکه این طرح در 16 مدرسه استان آغاز می‌شود ادامه داد: هر مدرسه دوبار در طول طرح بازدید خواهند داشت و 320 میلیون تومان برای این طرح اختصاص داده شده است.  

خراسان جنوبی ظرفیت‌های عالی اما ناشناخته دارد 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: استان دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی است که متأسفانه ناشناخته مانده است. 

سیدعلیرضا موسوی‌نژاد با بیان اینکه هنوز بیرجند، بروجن، بجنورد با هم اشتباه گرفته می‌شوند، یادآور شد: اگر کار منسجمی برای معرفی استان و شناخت دانش آموزان از جاذبه‌ها و نخبگان استان شود قطعا برای پرورش و آموزش آینده سازن کشور قدم‌های بزرگی برداشته‌ایم.  

وی با اشاره به برگزاری اردوهای دانش آموزی به کویرتایر، پدافند غیرعامل و سایر نقاط استان، خاطرنشان کرد: طرح ایران گشت یک کار خاص و ویژه است که ایجاد انگیزه می‌کند و ما از آن حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام/ 257

دیگر خبرها

  • خزعلی: رفع فقر مادی باید در کنار ارتقاء فکری و رشد فرهنگی انجام شود
  • تشریح‌ جزئیات برگزاری شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز
  • پیش‌نویس لایحه جامع حمایت از نخبگان ایرانی آماده شد
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • فراخوان ثبت نام جشن ازدواج نخبگان منتشر شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها