Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛خیراله خادمی روز چهارشنبه در حاشیه نشست بررسی آخرین وضعیت راه های خوزستان در سالن جلسات استانداری خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد:همچنین در بحث کریدورهای سراسری ترانزیتی نیز 2 کریدور اصلی شمال به جنوب غرب کشور تعریف شده که یکی از آنها بندر امام، لرستان،کرمانشاه،سنندج و آذربایجان شرقی و غربی را به یکدیگر متصل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: همچنین کریدوری به نام شماره 10 تعریف شده که بخشی از آن در خوزستان است که نزدیکترین مسیر کریدور جاده ای از آب های آزاد خلیج فارس به سمت بازرگان و در نهایت به سمت ترکیه و اروپا است.

وی افزود:کریدور بزرگراهی ساحل خلیج فارس یکی دیگر از پروژه های مهم است که از سمت شلمچه آغاز شده و به سمت بوشهر، هرمزگان و در نهایت به چابهار می رسد که هدف اصلی دولت فعال کردن سواحل خلیج فارس و تثبیت جمعیت در این مناطق است که یکی از ضرورت های آن توسعه زیرساخت ها است.

خادمی در باره نشست بررسی آخرین وضعیت راه های خوزستان اظهار کرد:در این نشست برنامه ریزی لازم برای بخش زیرساخت های حمل و نقلی استان، احداث مسیرهای جدید در بخش های بزرگراهی و آزادراهی و همچنین در بخش توسعه ریلی انجام شد.

وی افزود:خوزستان یک استان ترانزیتی و باری و مسافرخیز در سطح کشور بوده و همین امر بر اهمیت توسعه راه های این استان می افزاید.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد:خوزستان در بخش باری رتبه دوم و در بخش مسافری رتبه چهارم اما در بخش طول راه ها در رتبه ششم جای دارد که نشان می دهد باید در بخش های راه و اتصالات مسیر های ریلی توجه ویژه ای شود.

وی بیان کرد: امید است با برنامه ریزی مناسب شاهد توسعه زیرساخت های جاده ای خوزستان باشیم و در زمینه طول راه ها نیز شاهد ارتقای رتبه این استان باشیم.

خادمی با بیان اینکه برای پروژه های راه سازی در خوزستان 2 هزار میلیارد ریال و برای پروژه های راه های روستایی نیز 500 میلیارد ریال ابلاغ شده گفت: پروژه های جاده ای خوبی در خوزستان آغاز شده که یکی از مسایل مهم در این استان مسیرهای منتهی به سایر استان ها است که باید افزایش ظرفیت در آنها ایجاد شود.

وی بیان کرد: با احداث آزاد راه در جاده های شمال خوزستان به سمت لرستان ظرفیت ترافیکی مناسبی را در این مسیر شاهد هستیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:همچنین پروژه چهارخطه کردن محور ایذه - چهارمحال بختیاری - اصفهان آغاز شده و روند اجرایی مناسبی را در این پروژه شاهد هستیم و امید است که با برنامه ریزی مناسب برای مسیر ایذه - لردگان نیز اقدامات خوبی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه مسیر ترانزیتی شمال خوزستان فرصتی مناسبی برای توسعه این استان است، گفت: 22 پروژه در خوزستان تعریف شده که یکی از این مسیرها، پاشنه زاگرس است که امید است به عنوان یک مسیر توسعه ای در آینده برای خوزستان مورد استفاده قرار گیرد.

وی بیان کرد: در بحث ریلی نیز یکی از مسیرهای مهم و مورد توجه ما مسیر خوزستان به سمت چهار محال و بختیاری و اصفهان است که خوزستان را از این طریق به پایتخت اتصال داده که پروژه بزرگی به شمار رفته و حدود پنج میلیارد دلار برای آن پیش بینی شده است.

خادمی افزود: مطالعات این پروژه در سه استان آغاز شده و یک شرکت کره ای مطالعات لازم را انجام داده و اکنون پیشنهادات این شرکت کره ای در دست بررسی است.

گزارش ایرنا معاون وزیر راه و شهرسازی در جذیان سفر به خوزستان از جاده های خروجی این استان به استان‌های مجاور مانند، ایذه به چهارمحال و بختیاری ، بهبهان به کهکیلویه و بویراحمد و آبادان و ماهشهر به سمت بوشهر دیدن کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در ایذه در جمع خبرنگاران گفت: برای تسریع در تکمیل پروژه چهار خطه کردن جاده هفتکل به ایذه منابع مالی بیشتری نیاز است.

وی افزود: بودجه این پروژه حدود 2 هزار میلیارد ریال است و این در حالی است که هم اکنون سالیانه 200 میلیارد ریال اعتبار به آن اختصاص می یابد دارد که امیدواریم با کمک دولت منابع مالی آن افزایش داده شود تا هرچه زودتر تکمیل و زیر بار ترافیکی برود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۶۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود سرعت و کیفیت اینترنت با اجرای فیبرنوری در خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب غرب گفت: با ایجاد پوشش فیبر نوری منازل و کسب و کارها تا پایان سال در استان خوزستان شاهد تحول بزرگی در سرعت و کیفیت اینترنت ثابت و سیار در استان خواهیم بود.

علیرضا ملکی‌جهان در نشست ابرپروژه ملی توسعه شبکه فیبر نوری منازل و کسب و کارها که امروز (۵ اردیبهشت) در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: امسال باید چندین برابر سال‌های گذشته فعالیت کنیم و در این زمینه سعی می‌کنیم حداقل ۹۰ درصد تعهدات پروژه که پوشش یک میلیون و ۴۰۰ هزار خانوار تا پایان سال ۱۴۰۳ است را اجرا کنیم.

وی ادامه داد: ارتباطات امروزه نقش اساسی در کسب و کارها دارد و تمامی امکانات از طریق اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی و «آی او تی» است و در این زمینه شهرداران برای ورود به دولت هوشمند و الکترونیک در پروژه فیبر نوری کمک کنند.

مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب غرب گفت: با ایجاد پوشش فیبر نوری منازل و کسب و کارها تا پایان سال در استان خوزستان شاهد تحول بزرگی در سرعت و کیفیت اینترنت ثابت و سیار در استان خواهیم بود.

وی عنوان کرد: حدود ۲۷۰ کیلومتر در سطح خوزستان حفاری صوت گرفته است و پوشش فعلی ۱۵۰ هزار خانوار است که حداقل تا پایان سال به ۷۰۰ هزار خانوار می‌رسد.

ملکی جهان با بیان اینکه مهم‌ترین پروژه در دست اقدام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت سیزدهم، فیبر نوری منازل و کسب و کارها است، گفت: به این منظور با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، مقرر است تا پایان دولت سیزدهم ۲۰ میلیون خانوار کشور از پوشش فیبر نوری بهره‌مند شوند.

وی بیان کرد: در حال حاضر اقدامات زیرساختی موردنیاز در شهرستان‌های آبادان، اهواز، کارون، خرمشهر و دزفول آغاز و مقرر شده تا قبل از پایان سال در اکثر شهرستان‌های تابعه استان این پروژه به بهره‌برداری برسد.

ملکی جهان در زمینه موارد مطرح‌شده در بحث تشعشعات دکل‌های مخابراتی، فرکانس‌های غیرمجاز رادیویی، کیفیت سرویس اینترنت برای مشترکین نهایی، سرقت کابل‌ها و تجهیزات پسیو مخابراتی و ... گفت: از نظر سلامت و زیست محیطی با توجه به رعایت استانداردهای دکل‌های BTS توسط اپراتورها هیچگونه نگرانی وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان
  • قاسمپور: با این واگذاری فصل آینده قرارداد بازیکنان ۴۰-۵۰ میلیارد است/مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده که اینجای جدول است؟
  • احداث بخشی از نهضت ملی مسکن در جوار شهرک‌های صنعتی
  • فناوری در خدمت جنایت
  • بهبود سرعت و کیفیت اینترنت با اجرای فیبرنوری در خوزستان
  • پروژه فیبر نوری در خوزستان ظرف ۴ ماه به پایان می‌رسد
  • ویسی دنبال قرارداد بلندمدت با فولاد در حال سقوط
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان
  • قرارداد یک سال و نیمه فولاد با ویسی ادامه دارد
  • تعریض جاده کوشکک در گتوند