Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر یک دستگاه اندرویدی از برنامه‌های غیر رسمی و سرقت شده پر شده باشد، حفاظت از حریم خصوصی در آن بسیار سخت است؛ همچنین که استفاده از این نوع اپلیکیشن‌ها کاری غیر قانونی است و به نوعی دزدی محسوب می‌شود. لازم است بدانید که بسیاری از اپلیکیشن‌های سرقت شده و غیررایگان که هک شده‌اند، دارای بدافزار‌های مختلفی هستند و اطلاعات کاربران را به راحتی سرقت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بلاغ، اندروید یک سیستم عامل بسیار خوب است و طیف گسترده‌ای از امکانات مفید را به همراه دارد. اما مانند هر سیستم عامل دیگر اگر مراقبت‌های لازم را انجام ندهید، به اندازه کافی قادر به محافظت از حریم خصوصی شما نخواهد بود.

اگر رمزعبوری که انتخاب می‌کنید، “۱۲۳۴” یا “password” باشد، دقیقا مشابه این است که هیچ پسوردی ندارید و در این مورد هیچ وصله امنیتی هم نمی‌تواند سطح مناسبی از حفاظت و امنیت را برای‌تان تامین کند. به طور کل لازم است که از حریم خصوصی خود بر روی گوشی جدیدتان به خوبی محافظت کنید و همچنین اطمینان داشته باشید که اطلاعات موجود در گوشی فعلی شما هم امنیت لازم را داشته باشد.   برای شروع، هنگامی که گوشی جدیدتان را برای اولین بار روشن می‌کنید با گزینه‌ای به نام قفل صفحه نمایش روبه‌رو می‌شوید. حتی اگر از این که کسی گوشی شما را بردارد و پیام‌ها، ایمیل‌ها و تاریخچه مرورگر شما را نگاه کند ناراحت نمی‌شوید، بهتر است بدانید که یک دستگاه بدون قفل رویای هر سارقی است و یقینا دوست ندارید که کار دزد‌ها را در این زمینه آسان‌تر کنید؛ بنابراین در اولین قدم اطمینان حاصل کنید که اطلاعات شما در دستگاه اندرویدی امنیت کافی را دارد و برای هر کسی که آن را در دست بگیرد قابل دسترسی نخواهد بود. قفل کردن گوشی با استفاده از الگو یا پین کد می‌تواند کمی خسته کننده باشد؛ اما بسیاری از دستگاه‌های جدید سنسور اثر انگشت دارند که علاوه بر آسانی در کاربرد، امنیت کافی را برای‌تان ایجاد می‌کند. همچنین اگر یک دستگاه اندرویدی مجهز به اندروید ۶ یا بالاتر دارید، می‌توانید دسترسی‌های اپلیکیشن‌ها را به آسانی مدیریت کنید. هردفعه که نرم‌افزار جدیدی را نصب می‌کنید، از شما درباره تمام یا بخشی از دسترسی‌های آن سوال می‌شود. به علاوه هر وقت که بخواهید می‌توانید از طریق منوی تنظیمات مربوط به اپلیکیشن‌ها دسترسی‌ها را تغییر دهید.

از آن‌جایی که اغلب اپلیکیشن‌ها برای کار کردن حداقل به برخی از دسترسی‌ها نیاز دارند، قبل از اجازه دادن به آن‌ها اطمینان حاصل کنید که با این کار حریم خصوصی شما در معرض خطر قرار نخواهد گرفت؛ به‌خصوص هنگامی که اپلیکیشن نصب شده توسط توسعه‌دهنده ناشناس تولید شده باشد. این موضوع به معنای آن نیست که همه توسعه‌دهندگان ناشناس قصد دارند اطلاعات شما را به افراد دیگر بفروشند، اما به عنوان مثال اگر بازی Angry Birds بخواهد به مخاطبین شما دسترسی داشته باشد مطمئنا برای‌تان تعجب‌برانگیز خواهد بود. هر چند که همه ما شاید به طور کامل به فکر حفاظت از حریم خصوصی نباشیم، اما هنگامی که یک اپلیکیشن ناشناس اجازه دسترسی به دیتا را می‌خواهد باید فکر کنیم و بدانیم که واقعا چرا به این دسترسی نیاز دارد.

در نهایت این را بدانید که اگر یک دستگاه اندرویدی از برنامه‌های غیر رسمی و سرقت شده پر شده باشد، حفاظت از حریم خصوصی در آن بسیار سخت است؛ همچنین که استفاده از این نوع اپلیکیشن‌ها کاری غیر قانونی است و به نوعی دزدی محسوب می‌شود. لازم است بدانید که بسیاری از اپلیکیشن‌های سرقت شده و غیررایگان که هک شده‌اند، دارای بدافزار‌های مختلفی هستند و اطلاعات کاربران را به راحتی سرقت می‌کنند.

فروشگاه گوگل‌پلی و سایر فروشگاه‌های قانونی اپلیکیشن هم به صورت کامل از برنامه‌های مخرب در امان نیستند، اما این موضوع بسیار نادر است و اگر نگران امنیت اطلاعات خود هستید، اپلیکیشن‌ها را فقط از فروشگاه‌های قانونی نصب کنید. کد مطلب: 350664 مرجع : آی تی رسان 

فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، تیغه دولبه برای کودکان/ نظارت دقیق به‌جای ممانعت مطلق

فاطمه(س)؛ الگوی تمام عیار انسانیت در اعصار تاریخ

صادرات پیشکش، واردات را دریابید/ مازندران در چنبره بی‌تدبیری‌ها می‌سوزد

چرایی ادامه‌دار بودن فروش اسلحه با وجود کشتار دانش‌آموزان در آمریکا  

لوازم بهداشتی قاچاق بلای جان مردم/ افزایش ارز ؛ عامل اصلی گرانی کالاها

داستان بی‌کفایتی وزیر راه کی تمام می‌شود؟

    چگونه در یک گوشی اندرویدی جدید از حریم خصوصی خود محافظت کنیم؟ ماجرای مکالمه سرنشین هواپیما یاسوج پیش از سقوط پیش بینی باران و برف در آخر هفته +جدول آغاز بارش برف در محل سقوط هواپیمای تهران - یاسوج آخرین وضعیت انتقال اجساد هواپیمای سانحه دیده ابهام جدید سقوط ATR آسمان فعالیت امدادگران در دمای منفی ۴۰ درجه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها هیچ جسدی به پایین کوه دنا منتقل نشده است همه چیز درباره گلی که روی مژگان می‌روید! شمشاد ژاپنی یک گیاه زینتی محبوب آقایان به ست کردن کفش با لباستان دقت کنید ۷ گزینه غذایی ممنوع زمان یبوست درمان کارساز غذایی انگل گوارشی باسلوق شیرینی سنتی ایرانی در خانه درست کنید با ۵ ترفند خوش عکس باشید چگونه شام بخوریم تا لاغر باشیم؟ روشی به سادگی ۱-۲-۳ برای تغییر سبک زندگی ساز و کار عمل متفورمین در بدن ماجرای زمین خوردن سفیر هند در تهران  

جزئیات حوادث خیابان پاسداران از زبان سخنگوی ناجا

شهادت سه مأمور پلیس در منطقه پاسداران تهران

4 غایب قطعی الهلال برای بازی با استقلال

دانش آموز تهرانی معلم خود را مجروح کرد

اعزام تکاوران تیپ ۶۵ به جست‌و جوی هواپیمای مفقودی

عوامل اختلال در پرواز کرمان–تهران دستگیر شدند

تایید تیراندازی در تجمع دراویش در تهران

چتر سبز جاسوسی

کشف لوازم آرایشی فاسد قبل از توزیع در اشتهارد

ادامه عملیات کوهنوردان حرفه‌ای در محل سقوط هواپیما

      صفحه نخست شهرستان‌ها سیاسی فرهنگ اقتصادی مذهبی اجتماعی ورزشی آرشیو تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.   توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۶۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین، او دراین‌باره به خبرنگاران گفت: «پیش‌ازاین دو بار این درخواست را به کارگروه بردیم. پیش از پایان سال هم برای بار سوم بردیم و قرار شد مجدداً بررسی شود. امیدواریم در جلسه هفته بعد دوستان همراهی کنند که این اتفاق بیفتد.»

وزیر ارتباطات در مورد نقش دولت در این کمیته نیز توضیح داد: «کارگروه ۱۲+۱ عضو دارد؛ ۱۲ عضو صاحب رأی به علاوه مرکز ملی فضای مجازی. وزارت ارتباطات هم یک عضو از این ۱۳ عضو است و دولت هم ۶ رأی دارد. اکثریت با نمایندگان دولت نیست، پس باید به‌صورت جمعی تصمیم گرفته شود.»

بیشتر بخوانید:

زارع پور: وزارت ارتباطات مسئول فیلترینگ نیست

پیش ‌از این، در تیرماه ۱۴۰۲، وزیر ارتباطات اعلام کرده بود که کمیته فیلترینگ درخواست بازگشایی گوگل‌پلی را رد کرده است.

کد خبر 846886 برچسب‌ها وزارت ارتباطات‌ و فناوری اطلاعات شرکت گوگل عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات فيلترينگ اینترنت

دیگر خبرها

  • میدان مغناطیسی زمین ۳.۷ میلیارد ساله است
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • تشخیص گرایش سیاسی افراد از روی چهره‌شان توسط هوش مصنوعی
  • بایدن تیک تاک را از پرتگاه ممنوعیت یا فروش پرت کرد
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • ببینید | رفع فیلتر اپلیکیشن پرطرفدار پس از ۲ سال؟؛ وزیر ارتباطات توضیح داد
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک
  • درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • شکایت سناتورهای آمریکایی از برگزاری اعتراضات حامی فلسطین