Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@22:15:08 GMT

ژاپنی‌ها مشتری تن ماهیان سیستان‌وبلوچستان

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۲۶۹۸۱

ژاپنی‌ها مشتری تن ماهیان سیستان‌وبلوچستان

‌هدایت الله میرمرادزهی با بیان این‌که بیش از 70 درصد تن‌ماهیان کشور توسط صیادان سیستان و بلوچستان صید می‌شود، اظهار کرد: پیرو بازدیدی که چندی پیش از کشور ژاپن به عمل آمد و رایزنی‌های انجام‌شده با برخی سرمایه‌گذاران آن‌ها، این گروه اعلام آمادگی کردند عمده تن‌ماهیان صید با قلاب این استان را به‌صورت مستقیم خریداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که پس از کشور اندونزی، عمده صید تن‌ماهیان اقیانوس هند توسط صیادان سیستان و بلوچستان انجام می‌شود، افزود: صید ماهی با قلاب از روش‌های نوین صیادی است که در آن ماهی به‌صورت انتخابی و باکیفیت بالا صیدشده و برای مصارف تازه خواری در بسیاری از کشورهای غیرمسلمان به‌ویژه ژاپن و چین بسیار ایده آل بوده و با قیمت حدود کیلویی 40 دلار در آن کشورها عرضه می‌شود و برای استفاده کارخانجات کنسروسازی نیز از راندمان بسیار خوبی برخوردار است.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان تصریح کرد: سال گذشته نیز گروهی سرمایه‌گذار چینی با حضور در منطقه اقدام به خرید مستقیم ماهی این استان نمودند و هم‌اکنون هم با حضور در پسابندر (بندری ماهیگیری در شرق چابهار) برای خرید ماهی غیرمأکول (غیرشرعی) و همچنین تون ماهیان صیدشده با قلاب وارد مذاکره شده‌اند‌.

وی خاطرنشان کرد: هم‌چنین بیش از هزار تن ماهی غیرماموکل در 11 ماه گذشته از طریق بنادر چابهار و کنارک به کشورهای جنوب شرق آسیا و چین صادرشده است و تنها در سال گذشته 16 میلیون دلار ارزآوری از راه صید غیرماکول و صادرات آن‌ها به کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا داشته‌ایم.

46

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۶۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محروم‌‌ترین و برخوردارترین استان‌‌های ایران مشخص شدند

به گزارش جماران؛ پس از سیستان و بلوچستان به عنوان محروم ترین، استان‌ های کرمان و خراسان جنوبی بیشترین درصد محرومیت را داشته‌اند و سمنان، اصفهان و قزوین کمترین درصد محرومیت در بین خانوارها را دارا هستند.

استان سیستان وبلوچستان با اختلاف بسیار بالایی، محروم‌ترین استان ایران شناخته شده است. مرکز پژوهش‌های مجلس تصویری از محرومیت در استان‌های کشور را ترسیم کرده است. 

مرکز پژوهش‌های مجلس با استفاده از شاخص فقر چندبعدی جهانی و با استفاده از داده‌های پرسشنامه درآمد و هزینه خانوار در سال ۱۴۰۱ تصویری از وضعیت موجود محرومیت در کشور ارایه کرده که بر مبنای آن، استان سیستان وبلوچستان با اختلاف بسیار بالایی، محروم‌ترین استان ایران شناخته شده است.

پس از سیستان و بلوچستان، استان‌های کرمان و خراسان جنوبی بیشترین درصد محرومیت را داشته‌اند و سمنان، اصفهان و قزوین کمترین درصد محرومیت در بین خانوارها را دارا هستند.

منبع: اعتماد

دیگر خبرها

  • محروم‌‌ترین و برخوردارترین استان‌‌های ایران مشخص شدند
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • منطقه ترشاب خاش یکی ازجاذبه‌های گردشگری سیستان وبلوچستان
  • چهارشنبه این هفته سیستان وبلوچستان ودغدغه‌های شما هم استانی‌ها
  • تداوم باران بهاری در سیستان وبلوچستان
  • برنامه های روز ملی ایمنی حمل و نقل در سیستان وبلوچستان تشريح شد
  • برگزاری یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران در بندرعباس
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان