Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- دبیر چهارمین همایش بین المللی اسلام و تحجر آمریکایی گفت: منشور روحانیت، بزرگترین و مهم ترین پیام امام خمینی (ره) به حوزه های علمیه است.

 به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی امین نیا صبح پنج شنبه در چهارمین همایش اسلام و تحجر آمریکایی که با محوریت تبیین منشور روحانیت و حوزه انقلابی در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد اظهار کرد: منشور روحانیتی که امام خمینی (ره) برای حوزه های علمیه نوشتند تا به امروز سرنوشت غم انگیزی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این منشور که ۲۸ سال پیش، ۳ ماه قبل از ارتحال امام خمینی (ره) صادر شد، بزرگترین و مهم ترین پیام امام خمینی (ره) به حوزه های علمیه است.

وی افزود: تا کنون هیچ کاری از سوی حوزه علمیه برای منشور و این پیام مهم صورت نگرفته است و فقط در سال ۹۱ از سوی موسسه حفظ آثار و نشر آثار امام خمینی (ره) همایشی برگزار شد.

دبیر چهارمین همایش بین المللی اسلام و تحجر آمریکایی تصریح کرد: ما از سال ۹۲، سه همایش برگزار کردیم اما امسال با توجه به رویکرد جدید که در حوزه های علمیه، خصوصا حوزه علمیه خراسان اتفاق افتاده است تصمیم گرفتیم این همایش را تحت عنوان یک پیش همایش برگزار کنیم تا مقدمه ای برای یک همایش بزرگ، محکم، علمی و پر محتوا در سال ۹۷ باشد.

وی ادامه داد: همچنین محور این همایش، منشور روحانیت امام خمینی (ره) است تا این منشور بتواند به عنوان یک سند بالا دستی برای فعالیت تمامی حوزه های علمیه واقع شود.

امین نیا ابراز کرد: من معتقدم یکی از دلایلی که باعث شده است این منشور تاکنون به طور جدی به راهنمای عمل حوزه علمیه مبدل نشود این است که این منشور، مسئولیت بسیار سنگینی بر دوش حوزه های علمیه می گذارد ضمن اینکه به نقد شدید انجمن حجتیه می پردازد.

وی افزود: امیدواریم منشور روحانیت امام خمینی (ره) تحت عنوان یک واحد درسی در حوزه های علمیه تدریس شود. همچنین معتقدم با توجه به اینکه هیچ روزی در سال با نام روحانیت نام گذاری نشده است، ۳ اسفند ماه که با صدور منشور روحانیت مصادف است به عنوان روز روحانی در تقویم کشور نام گذاری شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۳۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد

سودان خواستار برگزاری نشست فوری شورای امنیت به منظور بررسی تجاوز امارات به خاک خود شد و اعلام کرد رفتار امارات بیانگر نقض آشکار منشور سازمان ملل است.

به گزارش ایسنا، «الحارث ادریس الحارث» نماینده دائم سودان در سازمان ملل امروز شنبه در خصوص آنچه «تجاوز امارات» به خاک خود توصیف کرد، پیامی به رئیس شورای امنیت فرستاد.

به نقل از سایت خبری المیادین، الحارث در این پیام اعلام کرد: «سودان تاکید می‌کند که حمایت امارات از شبه‌نظامیان جنایتکار "واکنش سریع" که علیه دولت و شهروندان جنگ به راه انداخته‌اند، امارات متحده عربی را در همه جنایات آن‌ها شریک می‌کند؛ به گونه‌ای که براساس قوانین بین‌المللی، مسئولیت بین‌المللی در پی دارد. رفتار تهاجمی امارات نقض آشکار منشور سازمان ملل، منشور اتحادیه عرب و قطعنامه‌های سازمان ملل در مورد منطقه دارفور و مخصوصا قطعنامه ۱۵۹۱ و سایر قطعنامه‌های مربوطه است.»

وی در ادامه پیام خود افزود سودان خواستار تشکیل جلسه شورای امنیت برای بررسی این تجاوز امارات به خاک خود است و «امارات مسوول حقوقی و کیفری جرائمی است که در حق ملت و کشور سودان مرتکب می‌شود».

پیشتر نماینده دائم سودان در سازمان ملل، امارات را به حمایت از جنگ سودان و تامین مالی آن از طریق حمایت از نیروهای واکنش سریع متهم کرده بود.

این در حالی است که امارات اعلام کرده بود «به هیچ یک از طرف‌های درگیر تسلیحات نمی‌دهد و طرف هیچ یک نیست.»

بیش از یک سال است که درگیری‌های شدید و گسترده میان ارتش و نیروهای واکنش سریع سودان در مناطق مختلف این کشور به ویژه در پایتخت آن خارطوم ادامه دارد و صدها کشته و زخمی برجای گذاشته است.

این درگیری که سازمان ملل آن را بزرگترین بحران آوارگی در جهان توصیف کرد، منجر به آواره شدن ۷.۱ میلیون سودانی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • پیام تسلیت مدیر حوزه های علمیه درپی درگذشت همسر آیت الله سیدمصطفی خمینی
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • پیام مدیر حوزه علمیه یزد در پی درگذشت والده شهیدان نیرنگ (حق شناس)