Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@10:20:35 GMT

علت نیمی از ناباروری‌ها مربوط به مردان است

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۳۴۵۳۴

دکتر جلیل حسینی با اشاره به تصور نادرست جامعه درباره علت ناباروری درخانواده‌ها، اظهار کرد: در حال حاضر هنوز هم در جامعه تصور می‌شود زن مسئول فرزنددار نشدن است؛ به همین دلیل در اولین قدم اگر زوجی صاحب فرزند نشود، زن به پزشک مراجعه می‌کند. گاهی نیز دیده می‌شود با وجود اینکه مرد مشکل باروری دارد، اما اقدام به طلاق و ازدواج مجدد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی‌که از نظر علمی ثابت شده است ۵۰ درصد علت ناباروری می‌تواند در نطفه مرد باشد و به همان علت صاحب فرزند نمی‌شوند.

وی ادامه داد: دلایل ناباروی در زنان و مردان تقریبا مشابه است، به جز اینکه در زنان معمولا اختلالات هورمونی غلبه و شیوع بیشتری دارد. در زمانی که خانواده با ناباروری روبرو است، زن و مرد باید همزمان برای بررسی و درمان به پزشک مراجعه کنند. نباید مشکل دیگری به مشکلات زنان اضافه کنیم و بگوییم آنها علت فرزنددار نشدن خانواده هستند.

رئیس مرکز درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین اضافه کرد: ناباروری در مردان دلایل قابل پیشگیری و همچنین درمان‌های مختلفی دارد. پیشگیری از ناباروری در مردان بیشتر به مراقبت از عضو زایا اشاره می‌کند و در مواردی با جراحی قابل درمان است. درمان ناباروری در مردان نیز با توجه به عامل آن انتخاب می‌شود. اصلاح سبک زندگی، درمان‌های طبی و جراحی نیز جزو این درمان‌ها قرار دارند.

حسینی تاکید کرد: امروز درمان جراحی به کمک روش‌های کمک‌باروری آمده و تقریبا هیچ مردی نیست که نتوان ناباروری او را درمان کرد. هر نوع محیط گرمی که برای عضو زایای مرد ایجاد شود، می‌تواند در تولید نطفه اختلال ایجاد کند. اضافه وزن نیز باعث افزایش هورمون و اختلال در نطفه می‌شود؛ به همین دلیل کاهش وزن در این زمینه بسیار موثر است. استفاده از آنتی اکسیدان‌ها نیز می‌تواند در بهبود نطفه فرد کمک کننده باشد.

وی با اشاره به برگزاری کنگره سلامت مردان افزود: با توجه به اطلاع‌رسانی‌هایی که در زمینه سلامت مردان انجام شده‌ است، در حال حاضر این گروه با برخی بیماری‌های خطرناک کم علامت مانند سرطان پروستات آشنا شده‌اند و می‌دانند باید به آن رسیدگی و برای آزمایش و معاینه به پزشک مراجعه کنند. لازم است که راه‌حل‌های بومی حل مشکلات سلامت مردان را به مسئولان پیشنهاد کرد. در این کنگره تلاش می‌شود بتوانیم اقداماتی برای تدوین سند جامع سلامت مردان انجام دهیم.

حسینی همچنین اضافه کرد: به جز سرطان پروستات سرطان مثانه و آندروپوز نیز باید به عنوان یکی از مهم‌ترین بیماری‌هایی که مردان ممکن است با آن روبرو شوند، مورد توجه قرار گیرد. وجود خون در ادرار نیز می‌تواند نشانه‌ای برای ابتلا به سرطان خون و مثانه باشد. آندروپوز در سنین بالا برای مردان ایجاد می‌شود و می‌تواند اختلالاتی برای آنها ایجاد کند. اگر این بیماری تشخیص داده نشود می‌تواند باعث از دست رفتن توانایی مردانه شود. علاوه بر آن گاهی در سنین پایین دیده می‌شود که عضو زایا در داخل شکم نوزاد پسر باقی مانده است. اگر این مشکل تا یک‌سالگی درمان نشود، فرد در بزرگسالی هیچ نطفه‌ای برای بچه‌دار شدن نخواهد داشت.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۴۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود

حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان گفت: بخشی از پسماند‌های پزشکی هرمزگان در مراکز بهداشت روستایی تولید می‌شود که دانشگاه علوم پزشکی برای نظارت بر انتقال و بی خطرسازی و دفع ایمن آنها مسئولیت دارد و بی توجهی به آن خطرناک است.

وی میزان تولید پسماند در روستا‌های هرمزگان را سالانه ۵۲۰ هزار تن اعلام و اضافه کرد: این میزان با پسماند‌های شهری استان برابر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان با اشاره به تولید بیش از یک‌میلیون و ۳۰۰هزار تن پسماند صنعتی و روزانه بیش از ۴۰۰ تن پسماند ویژه در استان خواستار به روز رسانی شیوه‌های مدیریت پسماند در استان شد.

وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن ضایعات تولید می‌شود که به نظر می‌رسد متولیان این حوزه عملکردی برای فرآوری آنها ندارند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان با اشاره به ضرورت توجه مدیران صنایع به مدیریت پسماند‌های صنعتی و ویژه تصریح کرد: قانون‌گذار مجازات‌هایی برای مدیران خاطی در حوزه محیط زیست در نظر گرفته است.

مسیحی تازیانی ادامه داد: برای مدیریت پسماند شهری، در ۴۸ شهر مطالعات پایان یافته و طرح مدیریت پسماند ۴۱ شهر مصوب شده که اجرای آن نیازمند اختصاص اعتبار است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست با اشاره به برگزاری کارگاه مدیریت پسماند صنعتی توسط شرکت «سپنتامهام ایرانیان» از مشارکت بخش خصوصی در آموزش استقبال کرد و آن را نتیجه درک عملی مفهوم حفظ محیط زیست به عنوان یک وظیفه همگانی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟
  • کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که از روشهای IVF برای درمان ناباروی اقدام می کنند بچه دار می شوند 
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • نیمی از تارکین و بازماندگان از تحصیل ابتدایی آذربایجان‌غربی جذب شدند
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود