Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج کارخایی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با گسترش علم و فناوری، روز به روز گستره تهدیدات افزایش می یابد و بر پیچیدگی آن افزوده می شود، اهتمام بسیاری از کشورها به رعایت اصول پدافندغیرعامل نشان می دهد که باید به تهدیدات مختلف توجه کرد و هیچ حوزه ای امروز در مقابل تهدیدات مصونیت ندارد.
وی با تاکید بر بهره گیری از علم و تجارب دیگر کشورها در مصون سازی و رعایت مبانی پدافند غیرعامل، افزود: استفاده از قوه تفکر و ورود جدی به این عرصه و اجرایی کردن طرح و برنامه های مصون سازی، باعث کاهش خسارت ها در زمان تهدید و بحران می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری سمنان با تاکید بر اهمیت و جایگاه مهم پدافند غیرعامل، بیان کرد: بخش های اجرایی به ویژه نهادی مانند شهرداری که نقش مهمی در نظارت بر ساخت و سازها دارد، در اجرای اصول پدافند غیرعامل نقش اساسی دارد.
کارخایی بر رعایت مبانی و الزامات پدافند غیرعامل با هدف تامین امنیت و اقتدار کشور در حوزه های پیش بینی و پیشگیری به ویژه برای زیرساخت‌های حیاتی، حساس و مهم که در زمان تهدیدات احتمالی ارایه دهنده خدمات به مردم هستند تاکید کرد.
وی نقش مدیریت شهری در مقابله با بحران های احتمالی بر اساس اصول پدافند غیرعامل را مهم دانست و گفت: بر اساس تجارب به دست آمده از بحران های مختلف و مطالعاتی علمی کشورهای مختلف، نقش شهرداری ها در این خصوص مهم است و نگاه جامع و اصولی شهرداری‌ها به پدافند غیرعامل مانند اجرای کامل مبحث 21 مقررات ملی ساختمان و رعایت همه جانبه اصول ساخت و سازه های ایمن و بادوام در احداث بناها، فرهنگ سازی و آموزش عمومی، مدیریت ترافیک شهری، ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف با طراحی و اجرای رزمایش های مورد نیاز، ایجاد پناهگاه های امن همراه با خدمات مورد نیاز شهروندان در مواقع ضروری و پیش بینی سامانه‌های مورد نیاز، نقشی حیاتی است.
مدیرکل پدافندغیرعامل استانداری سمنان، رسیدن به نقطه مطلوب در حوزه پدافندغیرعامل را مستلزم برنامه ریزی دقیق، اهتمام جدی ، آموزش و فرهنگ سازی دانست و گفت: با رعایت اصول 17گانه ابلاغی رهبری در حوزه پدافند غیرعامل می توان با شناسایی، رصد، پایش و ارائه راهکارهای مناسب اقدامات مناسبی برای مقابله با انواع تهدیدات اجرایی و عملیاتی کرد.
پدافند غیرعامل مجموعه اقدامات پیشگیرانه دفاعی و غیرنظامی است که به جنگ‌افزار نیاز ندارد و با اجرای اصول آن می‌توان از وارد شدن خسارات مالی به تجهیزات و تاسیسات حیاتی کشور در شرایط بحرانی جلوگیری کرد.
تهدیدهای حوزه پدافند غیرعامل در حال حاضر در سه گروه تهدیدهای فنی، زیستی و سایبری تقسیم‌بندی می‌شود که متناسب با هر سه حوزه، مبانی و اصولی پیشگیرانه برای در امان بودن بخش های حیاتی کشور مانند دستگاه های اجرایی خدمات رسان در بخش های آب و برق، ایمن سازی ساخت و سازها و مراکز درمانی مانند بیمارستانها، تعریف شده که در طول سال های اخیر در دل قوانین و مقررات گنجانده شده و در حال حاضر به رعایت آن از سوی دستگاه های نظراتی و اجرایی وابسته است.
6103
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۷۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مصوبات هشتاد و سومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور طی نامه شماره ۲۹۷۲ مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ توسط رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح و کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور ابلاغ شد.

براساس تبصره یک، قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور، کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، بالاترین مرجع تصمیم گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم الاجراست و مستنکفین علاوه بر جبران خسارت وارد شده، به مجازات موضوع ماده (۵۷۶) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب ۲ /۳ /۱۳۷۵ محکوم می‌شوند و چنانچه خساراتی وارد نشده باشد، برابر قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۷ /۹ /۱۳۷۲ با مستنکف رفتار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • قطب‌نمای «بصیرت» کشور را در برابر تهدیدات بیمه می‌کند
  • دوگانه‌سوز کردن یک‌سوم خبازی‌های سمنان / لزوم حفاظت از زیرساخت‌های حساس
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود
  • سمنان در اجرای سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی است
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های استان سمنان دوگانه سوز می‌شوند
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور