Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص رادیوآنکولوژی با اشاره به عوامل مختلف ابتلا به سرطان گفت: مطالعات اخیر نشان داده نوشیدنی داغ می تواند ریسک ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر پیام آزاده در حاشیه همایش تازه‌های ایمونوآنکولوژی گفت: شایع‌ترین سرطان‌های دنیا، سرطان‌های دستگاه گوارش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از بدترین سرطان‌های بشر در طول تاریخ، سرطان پانکراس بوده است که خوشبختانه شیوع آن در ایران کم است.

وی افزود: سرطان معده که نوعی از سرطان دستگاه گوارش به شمار می‌آید در ایران بسیار شایع است و کشنده‌ترین نوع سرطان در کشور محسوب می‌شود. یکی از علل آن این است که غربالگری انجام نمی‌شود اما می‌بایست به علائم این بیماری نظیر نفخ، خونریزی‌های دستگاه گوارش و ... توجه کرد.

این عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: در صورت مشاهده بزرگ شدن بی‌علت شکم، حتما فرد می‌بایست آزمایشاتی را انجام دهد، زیرا این نوع سرطان در مراحل اولیه کاملا قابل کنترل است. سرطان روده و معده به علت خالی بودن فضاهای داخلی آن به راحتی قابل تشخیص نیست و معمولا توده سرطانی آنقدر بزرگ می‌شود که در فضای بدن مشخص شود که آن زمان هم برای درمان دیر است.

این متخصص رادیوآنکولوژی اظهار کرد: ۴۰ تا ۶۰ درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند. فاکتورهای تهدیدکننده ابتلا به سرطان در کشور ما بسیار زیاد است که از جمله آن می‌توان به دخانیات اشاره کرد. دخانیات ۹۰ درصد از علل سرطان ریه را تشکیل می‌دهد.

وی گفت: مدتی پیش اولین کودک مبتلا به سرطان خون غیر قابل درمان، با روش ایمونولوژی درمان شد. هزینه یک آمپول آن حدود ۴۵۰ هزار دلار بود که مقرون به صرفه نیست. به همین دلیل بهترین روش همان پیشگیری است.

آزاده ادامه داد: تحرک کافی حدودا روزی ۳۰ دقیقه، رژیم و تغذیه غذایی مناسب و عدم مصرف دخانیات می‌تواند تا حدود زیادی از ابتلا به انواع سرطان‌ها پیشگیری کند.

وی تصریح کرد: متاسفانه مصرف دخانیات در کشور ما بسیار بالاست و امیدوارم با افزایش قیمت سیگار و افزایش نرخ مالیات بر آن، مصرف سیگار در کشور ما کاهش یابد.

آزاده گفت: چندی پیش اثبات شده که نوشیدنی داغ می‌تواند ریسک سرطان مری را تا حد زیادی افزایش دهد.

وی در پایان تصریح کرد: ۵۰ درصد مردم کشورمان دچار کم تحرکی هستند و ۳۵ درصد از مردم نیز کاملا بی‌تحرک هستند که این می‌تواند زمینه ساز بیسیاری از بیماری‌ها باشد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۹۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید

به گزارش خبرآنلاین، وقتی تا دیروقت بیدار می‌مانید، به مغز، قلب، روده‌ها، کلیه‌ها و کبدتان آسیب می‌رسانید. طبق توصیه بنیاد ملی خواب امریکا، مدت زمان خواب ایده آل برای بزرگسالان ۷ تا ۹ ساعت است. کم‌خوابی می‌تواند به عملکردهای داخلی و حتی اندام‌های بدن آسیب برساند و منجر به ایجاد انواع بیماری‌ها شود:

۱. مشکلات مغزی

براساس مطالعات، بیدار ماندن طولانی، سلول‌های مغز را از بین می‌برد. خواب کافی برای بهبود عملکرد یادآوری و حافظه بسیار مهم است. کم‌خوابی و بی‌خوابی در طول شب، ریسک ابتلا به زوال حافظه و آلزایمر را افزایش می‌دهد.

۲. افزایش فشار خون

افرادی که شب‌ها تا دیروقت بیدار می‌مانند یا کمتر از ۵ تا ۶ ساعت می‌خوابند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند. کمبود خواب، اثرات استرس را بر بدن تشدید می‌کند که این شرایط با افزایش فشار خون، ضربان قلب بالا و التهاب همراه است.

۳. چاقی

کم‌خوابی باعث ایجاد عدم تعادل هورمونی در بدن و در نهایت باعث پرخوری و افزایش وزن می‌شود.

۴. دیابت

کمبود خواب، عملکرد بدن برای پردازش گلوکز و میزان انسولین تولیدشده توسط بدن را مختل می‌کند. از همین رو، کم‌خوابی و بی‌خوابی یک ریسک‌فاکتور مهم در ایجاد دیابت نوع ۲ به شمار می‌آید.

۵. سرطان

بر اساس مطالعات، نداشتن خواب کافی شبانه، خطر رشد سلول‌های سرطانی را افزایش می‌دهد. هم‌چنین خواب ناکافی با افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات مرتبط است.

بیشتر بخوانید:

چرا صبح‌ها با سردرد از خواب بیدار می‌شویم؟/ ۸ دلیل مهم

منابع: medium ، health

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900550

دیگر خبرها

  • نوشیدن آبمیوه طبیعی در کودکی می‌تواند از ابتلا به چاقی در بزرگسالی جلوگیری کند
  • ماته؛ چای گیاهی محبوب فوتبالیست‌ها که لاغرتان می‌کند!
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • هشدار قرمز بارندگی شدید؛ افزایش شدت بارندگی در تهران + فیلم
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • ۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد