Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد: کشورهای حامی تروریسم مسئول اوضاع غوطه‌شرقی سوریه هستند.

به گزارش قدس آنلاین، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز پنج‌ شنبه در واکنش به ادعاهای مطرح شده درباره مسئول دانستن ایران و روسیه پیرامون تحولات اخیر در غوطه شرقی اعلام کرد: کشورهای حامی تروریسم مسئول ایجاد چنین اوضاعی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در این باره به خبرنگاران گفت: مسئول اوضاع غوطه شرقی کسانی هستند که از تروریست‌ ها حمایت می‌کنند؛ تروریست‌ هایی که هنوز آنجا هستند.

«دیمیتری پسکوف» در ادامه افزود: همانطور که می‌دانید نه روسیه، نه سوریه و نه ایران جزو این دسته از کشورها نیستند؛ چرا که این سه کشور مشغول نبردی سازش ناپذیر علیه تروریست‌ها در سوریه هستند.

این در حالیست که سازمان ملل متحد روز گذشته در گزارشی اعلام کرده بود که اطلاعاتی مبنی بر اینکه بیش از ۱۰۰ نفر در بمباران غوطه شرقی در سه روز گذشته کشته شده‌اند را دریافت کرده است!

لازم به ذکر است، نمایندگان دو کشور سوئد و کویت در سازمان ملل ساعاتی پیش خواستار برگزاری نشستی برای رأی گیری پیرامون قطعنامه ای شدند که با صدور فرمان یک آتش بس ۳۰ روزه در سوریه، امکان تحویل کمکهای بشردوستانه به میلیونها جنگ زده و انتقال فوری بیماران و مجروحان را فراهم می سازد.

طبق مفاد این قطعنامه پیشنهادی به شورای امنیت، حملات علیه افراط گرایان وابسته به داعش، القاعده و جبهه النصره از شمول این آتش بس خارج است.

گفتنی است که استفان دی میستورا نماینده سازمان ملل در سوریه ابراز امیدواری کرد که شورای امنیت قطعنامه ای درباره آتش بس در غوطه شرقی دمشق تصویب کند.

وی افزود: جایگزینی غیر از دست یابی به توافق وجود ندارد.

از سوی دیگر وزارت خارجه سعودی با صدور بیانیه ای از آنچه ادامه حملات نظام سوریه به غوطه شرقی دمشق خواند ابراز نگرانی کرد.

در واقع نگرانی ریاض از تروریستها مورد حمایت خود در غوطه شرقی است.

وزارت خارجه عربستان مدعی شد: نظام سوریه باید خشونت را متوقف کند و زمینه را برای ورود کمک های انسانی فراهم کند و روند حل سیاسی بحران سوریه با شکل جدی مورد توجه قرار گیرد.

سعودی ها از دولت سوریه خواستند که مطابق بیانیه ژنو یک و قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت حرکت کند.

وزارت خارجه امارات نیز در واکنشی مشابه مراتب نگرانی خود را از افزایش خشونتها و اوضاع انسانی و سلامت غیر نظامیان در غوطه شرقی اعلام کرد و بر ضرورت اجازه دادن به کمکهای انسانی برای درمان زخمی شدگان و فراهم آوردن دارو و غذا شد.

امارات تنها راه حل بحران سوریه را راهکار سیاسی مبتنی بر بیانیه ژنو یک دانست.

«آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان امروز پنج‌شنبه از اوضاع غوطه شرقی در سوریه ابراز نگرانی کرد.

صدراعظم آلمان در پارلمان این کشور در این باره ادعا کرد: رژیم (سوریه) با تروریست‌ ها نمی‌  جنگند؛ بلکه با مردم خود می‌ جنگد؛ کودکان را می‌ کشد و بیمارستان ها را نابود می‌ کند!

مرکل در ادامه بدون اشاره به تداوم حمایت های محور غربی- عبری- عربی از تروریست ها در سوریه، ایران و روسیه را نیز به دلیل حمایت از دولت قانونی دمشق دارای مسئولیت خاصی در این زمینه دانست.

منبع: اسپوتنیک

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۰۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم

امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه که پیشتر استفاده از سلاح اتمی در قبال روسیه را مطرح کرده بود، عنوان کرد که وی مساله اعزام قوا به اوکراین در صورتی که روسیه جبهه نبرد را درهم شکند، منتفی نمی‌داند.

به گزارش مشرق، خبرگزاری فرانسه در خبری فوری به نقل از مکرون تصریح کرد که چنانچه روسیه موفق به شکستن خطوط نبرد در اوکراین شود و درصورت درخواست «کی یف» وی مساله اعزام نیرو به اوکراین را که به امری مشروع بدل می کند، منتفی نمی داند و آنرا رد نمی کند.

بنابراین گزارش رئیس جمهوری فرانسه که در این زمینه با هفته نامه انگلیسی اکونومیست مصاحبه می کرد به صراحت گفت: من هیچ چیزی را (در جنگ اوکراین) دور از نظر نمی گیرم، چراکه با فردی مواجه ایم که وی هیچ چیزی را منتفی و دور از نظر نمی گیرد.

درحالی مکرون نسبت قصد خود مبنی بر اعزام قوا به اوکراین سخن می راند که وی ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ طی سخنانی از آمادگی کشور خود برای گفت وگو با دیگر کشورهای اروپایی درباره استفاده از سلاح هسته‌ای علیه روسیه خبر داد.

مکرون طی مصاحبه‌ای گفت که شخصاً علاقه مند مطرح کردن موضوع استفاده از سلاح‌های دوربرد، هسته‌ای و سامانه‌های دفاع موشکی با آن کشورهای اروپایی هست که سلاح‌های هسته‌ای آمریکا را در کشورهای خود مستقر کرده‌اند.

وی گفته بود: فرانسه موضع خود را حفظ خواهد کرد اما آماده است تا در دفاع از خاک اروپا بیشتر مشارکت کند. فرانسه که حدود ۳۰۰ کلاهک هسته ای دارد، تنها قدرت هسته ای اتحادیه اروپا است.

رئیس‌جمهوری فرانسه در هفته‌های اخیر موضع شدیدتری را علیه روسیه اتخاذ کرده است و این اولین بار نیست که استفاده از سلاح‌های هسته‌ای فرانسه را برای دفاع اتحادیه اروپا پیشنهاد می‌کند. مکرون اولین بار در سال ۲۰۲۰ به این اقدام احتمالی اشاره کرده بود.

اظهارات مکرون موید انتقاد هشدار آمیز «ویکتور مدودچوگ» (Viktor Medvedchuk) رهبر اپوزوسیون «جنبش اوکراین دیگر» (OKM) از جنگ اوکراین است که گفت: آمریکا به دنبال آن است تا کشورهای منطقه بالتیک، لهستان، آلمان و فرانسه را به آتش این جنگ بیفکند.

دیگر خبرها

  • آماده شدن ناتو برای جنگ با روسیه
  • مقام اطلاعاتی اوکراین: اوضاع در خط مقدم از زمان آغاز جنگ هم سخت‌تر است
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • حمله به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
  • ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت های گردشگری
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • ادعای ترکیه مبنی بر کشتن ۴۳ تروریست در یک هفته
  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • مذاکره هیئت‌های تجاری کشورهای مختلف با فعالان اقتصادی آذربایجان‌شرقی