Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده سمیرم در مجلس گفت: در ارتباط با کوهنوردان اعلام کردند، بزرگترین قسمت باقی‌مانده از هواپیما تقریباً ۳ متر بوده و هواپیما کاملاً منهدم شده است. آفتاب‌‌نیوز : اصغر سلیمی در گفت‌وگو با تسنیم درباره آخرین وضعیت جست‌وجوی پیکرهای سانحه هواپیمای تهران- یاسوج اظهار داشت: روز گذشته طی ارتباط با کوهنوردان اعلام کردند که بزرگترین قسمت باقی‌مانده از هواپیما تقریباً 3 متر بوده و هواپیما کاملاً منهدم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: لاشه هواپیما در یک سراشیبی قرار دارد که برخی از تکه‌ها هم در دره پرت شده و باید کوهنوردان متخصص عملیات جست‌وجو را ادامه دهند.
نماینده مردم سمیرم در مجلس تصریح کرد: طی ارتباطی که روز گذشته کوهنوردان با اتاق فرمانی که در منطقه پادنا علیا مستقر است تماس گرفتند و اعلام کردند دید افقی آنها 10 متر بیشتر نیست و حتی امکان به خطر افتادن جان آن‌ها را تهدید می‌کند.
وی ادامه داد: طی اعلام این خبر که ممکن است جان امدادگران با توجه به شرایط نامساعد جوی به خطر بیفتد مدیریت بحران تصمیم گرفت که امکان ادامه جست‌وجو وجود ندارد عملیات را متوقف و به سمت پایین کوه حرکت کنند از این رو با کوله پشتی‌هایی که با خود به همراه برده بودند بخشی از اجساد جانباختگان را هم از طرف پادنا علیا سمیرم و هم از طرف سی‌سخت کهگیلویه و بویراحمد انتقال دهند.
سلیمی گفت: 70 نفر از دیگر کوهنوردان از طرف منطقه سی‌سخت به سمت قله حرکت کردند و با توجه به اینکه بوران شدید و آب و هوا نامساعد بود، نتوانستند به محل حادثه برسند که پیش بینی هواشناسی نشان می‌دهد که تا شنبه اوضاع جوی به همین صورت باشد.
وی با بیان اینکه فعلاً مقرر شد که نیروها به صورت آماده باش هم در منطقه پادنا علیای سمیرم و هم در سی‌سخت حضور داشته باشند، بیان کرد: در حال حاضر تیم‌های عملیاتی در کارگاه‌های کوهستانی در قله‌های دنا آماده هستند تا در صورت بهبود وضعیت جوی اجساد را با هلیکوپتر منتقل کنند.
نماینده مردم سمیرم در مجلس با بیان اینکه احتمال بارش برف 2 متری در چند روز آینده وجود دارد، بیان کرد: این بارش کار جست‌وجو را به تأخیر و اجساد زیر برف مدفون می‌شوند و ممکن است روزها و هفته‌ها انتقال اجساد به طول بیانجامد.
وی با بیان اینکه گفته شده تعدادی از اجساد به پزشکی قانونی اصفهان منتقل شدند صحیح نیست، ادامه داد: اجساد این قطعات چون کامل نیستند و برخورد شدید هواپیما با کوه اجساد را پخش کرده است فکر می‌کنم فرآیند شناسایی اجساد به طول بیانجامد.
سلیمی گفت: فکر می‌کنم تا عملیات جست‌وجو به صورت کامل به پایان نرسد، نتوانند اجساد را در اختیار خانواده‌ها قرار دهند.
وی در پاسخ به شایعه‌ای مبنی بر مجروح بودن مسافران هواپیما و اینکه به دلیل خون‌ریزی و یخ‌زدگی جان خود را از دست دادند، تصریح کرد: روز گذشته با 4 نفر از کوهنوردان که نخستین افراد حاضر در محل سانحه بودند صحبت کردم که این افراد اعلام می‌کردند ما پیکر سالمی ندیدیم.
نماینده مردم سمیرم در مجلس خاطرنشان کرد: برخورد هواپیما با کوه در ارتفاعات با سرعت تقریبی 400 کیلوومتر در ساعت بسیار شدید بوده و عقل و منطق قبول نمی‌کند که برخوردی که با این سرعت باشد هیچ فردی در آن سالم بماند چرا که در همان لحظه اول همه مسافران جان باختند.
وی در پاسخ به این سئوال که هواپیما به صورت مستقیم با کوه برخورد کرده یا بال هواپیما بوده است، اضافه کرد: این موضوع را نمی‌توان به صورت قطع اعلام کرد اما من فکر می‌کنم برخوردی که صورت گرفته مستقیم بوده چرا که اگر بال هواپیما برخورد کرده بود نباید هواپیما به این شدت آسیب و منفجر می‌شد.
سلیمی اظهار داشت: جعبه سیاه هواپیما هنوز پیدا نشده است و اکنون تیمی از هواپیمایی کشوری وهواپیمای آسمان در منطقه حضور دارند و کوهنوردان و امدادگران هم توجیه شدند در صورتی که جعبه سیاه را مشاهده کردند تحویل مسئولان مربوطه دهند.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۱۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از کوچه‌باغ تا باغ‌کاجی | طرشت هنوز به باغ‌هایش معروف است

همشهری آنلاین – حسن حسن‌زاده: پیامدهای توسعه شهرنشینی از دهه ۵۰ به بعد گریبان طرشت زیبا را هم گرفت و طولی نکشید که باغ‌های انبوه این گستره نیز یک به یک جای خود را به خانه‌ها و خیابان‌ها دادند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اگرچه طرشت با روزگار طلایی خود فاصله بسیار دارد، اما هنوز هم این محله با باغ‌هایش شناخته می‌شود و هنوز هم کوچه‌باغ‌هایی با دیوارهای کاهگلی دارد که موسفیدان محله را با خود به روزگار گذشته طرشت می‌برد. رضا طرشتی‌نژاد، یکی از اهالی قدیمی طرشت، در این‌باره می‌گوید: «اکنون از باغ‌های طرشت ۵۱ قطعه باقی مانده، اما روزگاری شمار باغ‌های طرشت چند ده برابر این تعداد بود که با ۵ قنات پرآب و همیشه جاری این آبادی معیشت ساکنان قدیمی طرشت را تامین می‌کرد. از این تعداد اما شمار زیادی از باغ‌های طرشت در اثر توسعه شهرنشینی، توسعه ساخت‌وسازها در اراضی بالادست و تغییر مسیر قنات‌ها سرنوشتی جز نابوی و تغییر کاربری نداشتند.»

با وجود این، هنوز در طرشت می‌شود از باغ‌های باقی‌مانده از دوران گذشته آبادی سراغ گرفت. اگرچه ضلع شمالی بلوار شهید رسول چوبتراش که روزگاری مملو از باغ‌های سرسبز بود اکنون در سیطره آپارتمان‌ها قرار دارد، اما در ضلع جنوب و شمال‌شرقی این بلوار باغ‌های قدیمی طرشت باقی مانده‌اند.

طرشتی‌نژاد می‌گوید: «نام این محدوده در گذشته «کوچه‌باغ» بود. محلی مملو از باغ‌های میوه؛ از باغ توت و انار تا انجیر و گاهی هم خرمالو که خانه‌های گلی و قدیمی طرشت در دل آنها قرار داشت. چند باغ قدیمی و معروف طرشت نیز در محدوده کوچه باغ قرار داشتند؛ از جمله باغ حاج عبدالله، قاسم سالار، حاج رحمت حسین‌مردی و...که اکنون برخی از آنها از میان رفته و تعداد اندکی که باقی مانده‌اند برای اهالی قدیمی طرشت یادآور خاطرات کوچه‌باغ‌اند.»

معیشت ساکنان قدیمی طرشت نیز با باغداری و فروش میوه‌های مرغوب آبادی در محدوده معروف به سه راه طرشت گره خورده بود. طرشت علاوه بر میوه‌های خرمالو، انجیر، شاتوت و گردو، توتستان‌های بزرگی داشت که از آن توتستان‌ها انگشت‌شمار باقی مانده است. طرشتی‌نژاد می‌گوید: «توت‌ها و میوه‌های مرغوب طرشت، علاوه بر تهران، به شمال کشور نیز فرستاده می‌شد و تهرانی‌ها نیز برای خرید میوه به طرشت مراجعه می‌کردند. اکنون نیز فروش توت در حاشیه خیابان تیموری یادگاری از همان دوران است که توتستان‌های وسیع آبادی معیشت بسیاری از باغداران و کارگران را تامین می‌کرد.»

طرشتی‌نژاد درباره دیگر باغ‌های معروف طرشت می‌گوید: «از دیگر باغ‌های معروف طرشت می‌شود به باغ وقفی که توت و گرد و انار داشت اشاره کرد و یا از باغ ‌کاجی که اکنون نیز وجود دارد و کوچه‌ای به همین نام در طرشت داریم.»

کد خبر 846639 برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی محله هویت شهری همشهری محله باغ و باغبانی

دیگر خبرها

  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • یک هواپیمای اسرائیلی در ریاض فرود آمد
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی | ماموریت صهیونیست ها در سفر به عربستان چیست؟
  • درخواست پیشکسوت پرسپولیس از مدیران باشگاه
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • از کوچه‌باغ تا باغ‌کاجی | طرشت هنوز به باغ‌هایش معروف است
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد