Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-28@04:21:48 GMT

کاهش رتبه ایران در فساد

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۴۳۰۵۰

کاهش رتبه ایران در فساد

از میان همسایگان مرزی و منطقه‌ای ایران دو کشور افغانستان و عراق بدتر از ایران هستند و مابقی همسایه‌های منطقه ای ایران وضعیت بهتری دارند و امارات و قطر به ترتیب در بهترین جایگاه در میان کشورهای منطقه قرار دارند.

به گزارش صدای ایران گزارش جدید شاخص فساد جهانی از سوی "سازمان بین المللی شفافیت" منتشر شده که در این گزارش جایگاه ایران با رشد یک نمره‌ای از شاخص 29 در سال 2016 به شاخص 30 در سال 2017 رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به نقل از وب سایت "سازمان شفافیت بین المللی"، در گزارش جدید وضعیت فساد در کشورها در سال 2017 شاخص متوسط 180 کشور جهان بدون تغییر در عدد 43 مانده است.


گفتنی است این شاخص بین 0 و 100 است و هر چه امتیاز کشورها به 100 نزدیک‌تر باشد نشانه عدم فساد و هر چه شاخص عددی کشورها به 0 نزدیک تر باشد نشانه فساد پذیری بیشتر کشورهاست.


بر اساس گزارش سازمان شفافیت بین المللی وضعیت بیش از دو سوم کشورهای جهان – بیش از 120 کشور- از منظر وجود فساد زیر شاخص 50 است و این مساله نشان دهنده فساد نسبی در این کشورهاست.


همچنین بر اساس گزارش جدید، در بسیاری از کشورهایی که فساد در آنها زیاد است روزنامه‌نگاران و فعالان مدنی به قیمت جانشان به شفافیت‌پذیری بیشتر سیستم کمک می کنند.


در گزارش امسال 3 کشور نیوزیلند، دانمارک و فنلاند با کسب شاخص‌های به‌ترتیب ‌89، 88 و 85 پاک ترین کشورهای جهان و 3 کشور سومالی ، سودان جنوبی و سوریه به ترتیب با کسب شاخص‌های 9، 12 و 14 فاسد ترین کشورهای جهان هستند.


ایران در سال 2017 در رده 130 ام ایستاده است و شاخص این کشور با افزایش 1 نمره ای از عدد 29 در سال 2016 به عدد 30 در سال 2017 رسیده است. وضعیت ایران در جدول با 4 کشور گامبیا، اوکراین،میانمار و سیئرالئون یکسان است.


نکته دیگر اینکه آمار 4 سال گذشته نشان می‌دهد وضعیت ایران در زمینه شاخص فساد در این سال‌ها رو بهبود بوده و از شاخص 25 در سال 2013 – نخستین سال آغاز به کار دولت یازدهم- به شاخص 30 در سال 2017 میلادی رسیده است.


 از میان کشورهای همسایه ایران تنها دو کشور افغانستان و عراق وضعیت بدتری از ایران دارند و با کسب شاخص‌های 15 و 18 به ترتیب در رده 177 و 169 جهان قرار دارند.


از میان همسایه‌های منطقه ای ایران، کشور امارات متحده عربی با کسب شاخص 71 بهترین وضعیت را دارد و به طور مشترک با کشور اروپایی استونی در جایگاه بیست و یکم پاک‌ترین کشورهای جهان قرار گرفته است. امارات حتی یک پله بالاتر از فرانسه ایستاده است. کشور قطر همسایه منطقه ای بعدی ایران است که با کسب شاخص 63 در کنار دو کشور تایوان و پرتغال در رده بیست و نهم دنیا قرار گرفته است.


کشورعربستان سعودی با شاخص 49 به همراه کشور کرواسی در رده 57 جهان قرار دارد.


روسیه نیز با کسب شاخص 29 در رده 135 ام جهان قرار گرفته است.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۳۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر دشوار والیبال ایران برای المپیکی شدن

مرحله مقدماتی لیگ ملت‌های سال ۲۰۲۴ در گروه مردان از ۱۶ خرداد تا سوم تیرماه سال جاری پیگیری می‌شود و با معرفی تیم‌های صعود کننده به مرحله نهایی به پایان خواهد رسید. در پایان این مرحله رنکینگ فدراسیون جهانی به روز می‌شود و چهار تیم برتر از این طریق سهمیه المپیک را به دست می‌آورند.

به این ترتیب لیگ ملت‌های ۲۰۲۴ تنهاترین و آخرین راه صعود والیبال ایران به المپیک است، اما فدراسیون والیبال معتقد است باید برای حتی یک درصد شانس باقی مانده هم تلاش کرد.

در حال حاضر تیم‌های فرانسه به عنوان میزبان المپیک، لهستان، آمریکا، ژاپن، برزیل، آلمان و کانادا سهمیه مستقیم بازی‌های پاریس را به دست آورده‌اند که تنها پنج سهمیه باقی می‌ماند. از این تعداد هم یک سهمیه به قاره آفریقا تعلق می‌گیرد چرا که تمامی قاره‌ها باید در المپیک نماینده داشته باشند. در حال حاضر مصر به دلیل امتیاز بالاتر در رنکینگ جهانی بین سایر تیم‌های آفریقایی این سهمیه را دارد. به این ترتیب چهار سهمیه باقی می‌ماند.

برای چهار سهمیه باقی مانده چند تیم شرایط بهتر و شانس بیشتری دارند و می‌توانند در لیگ ملت‌ها با برنامه‌ای درست کار را تمام کنند و المپیکی شوند. ایتالیا، آرژانتین و اسلوونی فاصله امتیازی مطمئنی دارند و صربستان هم چهارمین تیمی است که با توجه به رنکینگ و امتیازش شانس بالاتری برای المپیکی شدن دارد، اما نمی‌توان کار را تمام شده فرض کرد.

کوبا، هلند، ترکیه و ایران هم هر چند شانس کمی دارند، اما نمی‌خواهند دست از تلاش برای المپیکی شدن بردارند و با امید ارائه بهترین نمایش و لغزش رقبا به لیگ ملت‌ها وارد می‌شوند تا شاید تلاش‌هایشان به پاریس ختم شود و خود را به بزرگترین رویداد ورزشی جهان برسانند.

در زیر، رده‌بندی جهانی و امتیاز‌های تیم‌های مدعی که هنوز سهمیه نگرفته‌اند را بررسی می‌کنیم:

(تن‌ها ۴ تیم برتر از فهرست زیر المپیکی می‌شوند.)

ایتالیا با ۳۴۲.۴۳ امتیاز، رتبه سوم

آرژانتین با ۳۱۴.۳۵ امتیاز، رتبه ششم

اسلوونی با ۳۰۷.۱۲ امتیاز، رتبه هفتم

صربستان با ۲۵۳.۲۲ امتیاز، رتبه نهم

کوبا با ۲۳۶.۹۶ امتیاز، رتبه یازدهم

هلند با ۲۱۴.۵۸ امتیاز، رتبه سیزدهم

ترکیه با ۲۱۰.۷۳ امتیاز، رتبه چهاردهم

ایران با ۲۰۷.۸۲ امتیاز، رتبه پانزدهم

بر این اساس ایران از نظر امتیازی فاصله زیادی با ایتالیا، آرژانتین و اسلوونی دارد و شاید رقابت اصلی برای المپیکی شدن با صربستان باشد. البته این به معنی این نیست که تنها باید صربستان را ببریم، بلکه باید در حداقل ۹ مسابقه برنده از زمین خارج شویم و امید داشته باشیم که رقبایمان هم عملکرد خوبی از خود نشان ندهند.

نکته مهم دیگر این است که هر بردی نمی‌تواند امتیاز بالایی را برای ما داشته باشد. طبیعتا برد مقابل تیم‌هایی که در رنکینگ جایگاه بالاتری دارند، امتیاز بیشتری هم دارد و می‌تواند رنکینگ ایران را ارتقاء دهد. ایران در هفته اول با تیم‌های صربستان (نهم جهان)، ایتالیا (سوم جهان)، کوبا (یازدهم جهان) و آرژانتین (ششم جهان) مسابقه دارد و در صورت برد می‌تواند امتیازات خوبی به دست بیاورد.

برنامه مسابقات تیم ملی در لیگ ملت‌ها به شرح زیر است:

هفته نخست

پنجشنبه، سوم خرداد

ایران – صربستان، ساعت ۳:۳۰

شنبه، پنجم خرداد

ایران – ایتالیا، ساعت صفر بامداد

یکشنبه، ششم خرداد

ایران – کوبا، ساعت ۳:۳۰

دوشنبه، هفتم خرداد

ایران – آرژانتین، ساعت صفر بامداد

هفته دوم

سه‌شنبه، ۱۵ خرداد

ایران – ژاپن، ساعت ۱۳:۵۰

پنجشنبه، ۱۷ خرداد

ایران – برزیل، ساعت ۶:۳۰

جمعه، ۱۸ خرداد

ایران – بلغارستان، ساعت ۶:۳۰

شنبه، ۱۹ خرداد

ایران – ترکیه، ساعت ۶:۳۰

هفته سوم

چهارشنبه، ۳۰ خرداد

ایران – آمریکا، ساعت ۱۴:۳۰

پنجشنبه، ۳۱ خرداد

ایران – هلند، ساعت ۱۰:۳۰

جمعه، یکم تیر

ایران – فرانسه، ساعت ۶:۳۰

یکشنبه، سوم تیر

ایران - آلمان، ساعت ۶:۳۰

منبع: ایسنا

tags # والیبال سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • مسیر دشوار والیبال ایران برای المپیکی شدن
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • والیبال ایران چگونه المپیکی می‌شود؟
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • هوای هیچ شهری امروز در کشور آلوده نیست
  • وضعیت قرمز هوا در دو ایستگاه اصفهان
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه