Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیروت-ایرنا-«میشل عون» رئیس جمهوری لبنان در واکنش به تهدیدات رژیم صهیونیستی تاکید کرد که کشورش به مرزهای زمینی و دریایی و حق خود در دفاع از آن با همه ابزارهای قانونی پافشاری می کند.

به گزارش ایرنا رئیس جمهوری لبنان که چهارشنبه شب پس از سفر به عراق، وارد ایروان پایتخت ارمنستان شد، امروز(پنج شنبه) با مقامات این کشور دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عون در دیدار با «سرژ سرکیسیان» رئیس جمهوری ارمنستان درباره موضوعات مختلفی ازجمله آخرین وضعیت منطقه گفت و گو کرد.
وی پس از این دیدار به همراه همتای ارمنی خود در یک مصاحبه مطبوعاتی شرکت کرد و اظهار داشت: ما درباره موضوعات مختلفی از جمله درباره چالش ها و تهدیدات گسترش تروریسم بحث کردیم و توافق داشتیم که باید در تقویت همکاری های دوجانبه برای مبارزه با تروریسم بکوشیم.
وی افزود: من تاکید کردم که لبنان موفق شد با غلبه بر این تهدیدات، گروهک های تروریستی را نابود کند و به ثبات و صلح در جامعه برسد.
رئیس جمهوری لبنان با اشاره به حضور بیش از یک و نیم میلیون پناهجوی سوری در کشورش، بار دیگر بر ضرورت دستیابی به توافقی برای بازگشت امن این پناهجویان به خانه شان تاکید کرد.
عون درباره تهدیدات اخیر رژیم صهیونیستی در قبال حقوق نفتی لبنان، چشمداشت تل آویو به منطقه اقتصادی دریایی ویژه لبنان و ساخت دیوار حائل در مرزهای جنوبی این کشور گفت: لبنان به مرزهای زمینی، دریایی، و حق خود در دفاع از آنها با همه ابزارهای قانونی پایبند است.
رئیس جمهوری ارمنستان نیز اشاره کرد که در ماه آوریل، نظام کشورش به نظام پارلمانی تغییر خواهد کرد.
سرکیسیان با اشاره به اینکه صد سال از کشتار تاریخی ارامنه می گذرد، گفت: متاسفانه امروز همچنان شاهد جنایت های ضد بشری در منطقه به ویژه در سوریه هستیم، از این رو از نقش فعال لبنان در مبارزه با تروریسم قدردانی می کنیم.
وی گفت: ما افتخار می کنیم که ارمنستان توانست تا هرچند ناچیز در زمینه برقراری امنیت و ثبات لبنان از طریق مشارکت در نیروهای حافظ صلح سازمان ملل «یونیفل» کمک کند.
رئیس جمهوری لبنان امروز با «آرا بابلویان» رئیس مجلس ملی ارمنستان و «کارن کاراپتیان» نخست وزیر این کشور نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.
عون دیشب با حضور در محل یادبود قربانیان کشتار تاریخی ارامنه به روح آنان ادای احترام کرد و سپس در میان لبنانی های مقیم ایروان حاضر شد.
کشتار تاریخی ارامنه که گاهی با عنوان نسل‌کشی ارمنی‌ها یا هولوکاست ارامنه از آن یاد می‌شود، به دست نیروهای امپراتوری عثمانی در دوران جنگ جهانی اول (1915 تا 1917 میلادی)انجام پذیرفت. تعداد کل قربانیان نسل‌کشی ارمنیان بین ششصدهزار تا یک و نیم میلیون نفر برآورد شده‌است.
خاورم**2054

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۴۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان

به گزارش صدای ایران از ایرنا به نقل از آناتولی، به دنبال درگیری پلیس ارمنستان با کسانی که در اعتراض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان و انتقال چهار روستای ارمنی به باکو، سعی داشتند چند بزرگراه این کشور از جمله بزرگراه‌های بین‌المللی را مسدود کنند، ۱۷ نفر در ایروان و ۱۲ نفر در منطقه تاووش ارمنستان دستگیر شدند.

به نوشته آناتولی، پیشتر هیات‌هایی از سوی ارمنستان و جمهوری آذربایجان برای تعیین مرزبندی جدید میان دو کشور نشستی برگزار کرده بودند.

در بیانیه مطبوعاتی مشترکی که پس از برگزاری این نشست از سوی هیات‌های دو کشور در روز ۱۹ آوریل (۳۱ فروردین) منتشر شد، اعلام شده بود که در مرزبندی جدید میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان، چهار روستا که از دهه ۱۹۹۰ میلادی تاکنون تحت کنترل ارمنستان قرار داشتند، به جمهوری آذربایجان واگذار شده است.

درگیری بر سر قره‌باغ سابقه طولانی و تاریخی دارد ولی درگیر‌های معاصر در قره‌باغ از ابتدای سال ۱۹۹۰ میلادی و همزمان با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی میان جمهوری‌های تازه استقلال یافته جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز و در سال ۱۹۹۴ پس از کشته شدن ۳۰ هزار نفر از ۲ طرف متوقف شد.

بحران قره‌باغ که در فوریه سال ۱۹۸۸ تبدیل به یک جنگ ویرانگر شد و تا مارس ۱۹۹۴ ادامه یافت، در ناحیه‌ای به همین نام در جنوب جمهوری آذربایجان رخ داد. در این منطقه که عمده جمعیت آن ارمنی هستند با پشتیبانی ارمنستان و مقابله جمهوری آذربایجان یک جنگ تمام عیار شکل گرفت و حدود ۶ سال به طول انجامید که طی آن حدود ۳۵ هزار نفر کشته و بیش از ۸۰۰ هزار نفر نیز آواره شدند.

پس از جنگ دوم قره‌باغ در سال ۲۰۲۰ که با قرارداد آتش بس به میانجیگری روسیه به پایان رسید، سه تا ۶ هزار نیروی حافظ صلح روسی در منطقه مستقر شدند و تلاش برای برقراری آتش بس بین طرفین را آغاز کردند ولی در ۳۳ ماه گذشته، آتش بس بین طرفین آذری و ارمنی بار‌ها نقض شده است

دیگر خبرها

  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • آمادگی ارمنستان برای خرید گاز از جمهوری آذربایجان
  • تعیین مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان و ۳ سناریوی پیش رو
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ارمستان با جمهوری آذربایجان
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان
  • سرکنسولگری ارمنستان در تبریز افتتاح می شود
  • افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز | تصمیم کشور همسایه بعد از اقدام ایران
  • سرکنسولگری ارمنستان در تبریز افتتاح می‌شود
  • درباره رابطه ایران با گرجستان و ارمنستان!