Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، «مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا که امروز در کنگره محافظه‌کاران آمریکا حضور یافته بود، از تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور کشورش برای عدم تأیید پایبندی ایران به برجام خبر داد؛ این دومین «عدم تأیید» ترامپ خواهد بود.

ترامپ در روز 21 مهر ماه (13 اکتبر) سال جاری، تحت یکی از قوانین داخلی کشورش که اجرای یک تعهد بین المللی به اسم برجام به آن منوط شده، باید کنگره را از پایبندی یا عدم‌پایبندی ایران به برجام مطلع می‌کرد؛ رئیس‌جمهور آمریکا به رغم اطلاع از گزارش‌های متعدد آژانس بین المللی انرژی اتمی از پایبندی کامل ایران به مفاد برنامه جامع اقدام مشترک، مدعی عدم پایبندی ایران به این توافق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ترامپ نامه عدم تأیید را برای کنگره فرستاد تا قانون‌گذاران این کشور، طبق قانون خودساخته‌شان، ظرف 60 روز درباره خروج یا عدم خروج از برجام تصمیم بگیرند؛ تا امروز از تصمیم کنگره خبری نشده است.

مایک پنس امشب در کنگره محافظه‌کاران، به برنامه‌های ترامپ برای سال جاری میلادی اشاره کرد و پس از برشمردن دستاوردهای اقتصادی و نظامی کشورش، گفت که روند اجرایی شدن قول‌های انتخاباتی ترامپ ادامه خواهد داشت.

سپس نوبت به برنامه سیاست خارجی آمریکا رسید. وی گفت: «آمریکا می‌خواهد باز هم به جایگاه رهبری جهان آزاد برسد.»

مایک پنس سپس در میان تشویق ممتد حاضر، به عملی شدن یکی از قول‌های مهم ترامپ در عرصه روابط خارجی پرداخت و گفت: «روسای جمهور یکی از پس از دیگری قول می‌دادند که سفارتخانه ایالات متحده را به پایتخت محبوب‌ترین متحدمان (یعنی اسرائیل) منتقل کنند اما این رئیس‌جمهور ترامپ بود که در 6 دسامبر، این گام تاریخ‌ساز را برداشت.»

پنس سپس به سراغ دشمنان آمریکا رفت و ابتدا از مبارزه با داعش گفت. اسناد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد سقوط رقه (پایتخت خودخوانده داعش) در حقیقت، ورود نیروهای کرد تحت حمایت آمریکا پس از هلی‌برن داعشی‌ها به بیرون از شهر بوده است. از محل انتقال سران داعش توسط هلی‌کوپترهای آمریکایی خبر دقیقی در دست نیست.

پنس سپس به سراغ ایران رفت و گفت: «به بزرگ‌ترین حامی تروریسم دولتی هشدار دادیم؛ ایالات متحده دیگر اقدامات ثبات‌زدای ایران در منطقه را تحمل نخواهد کرد.

مایک به موعد بعدی تأیید یا عدم تأیید پایبندی ایران به برجام یعنی 24 فروردین (13 آوریل) هم اشاره کرد و گفت: «این کشور (آمریکا) دیگر توافق فاجعه‌بار هسته‌ای با ایران را تأیید نخواهد کرد.»

پنس به کره شمالی هم هشدار داد و گفت: «دوره صبر راهبردی ما تمام شده است.»

کره جنوبی که پایتختش با توپ‌های مرزی کره شمالی فقط 55 کیلومتر فاصله دارد و مردمش هم زبان و تاریخی مشترک با مردم همسایه شمالی دارند، در سایه المپیک زمستانی، میزبان ورزشکاران و حتی مقامات ارشد کره شمالی شده تا مشکلاتش با همسایه اتمی شمالی را حل کند.

آمریکا اما اصلاً از این رویه راضی نیست و در اثنای همین دیپلماسی المپیکی کره جنوبی، اعلام کرد که با همکاری سئول و توکیو، قصد ادامه اعمال فشار بر پیونگ‌یانگ را دارد.

 

فارس

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۵۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها

نتایج نظرسنجی شبکه آمریکایی «سی ان ان» نشان داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین این کشور نسبت به جو بایدن، رئیس کنونی کاخ سفید، از حمایت تعداد بیشتری از رای دهندگان برخوردار است.

بنابر گزارش آر تی، بر اساس این نظرسنجی که از ۱۸ تا ۲۳ آوریل انجام شد و شامل ۹۶۷ رأی دهنده ثبت نام شده بود، با ضریب خطای آماری ۳.۸ درصد، ۴۹ درصد از شرکت کنندگان از ترامپ حمایت کردند و در عین حال، ۴۳ درصد از پاسخ دهندگان از بایدن حمایت کردند.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا قرار است در ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار شود و رقبای اصلی در رقابت انتخاباتی جو بایدن، رئیس جمهور فعلی دموکرات و دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق جمهوری خواه هستند.

هر دو نامزد قبلاً تعداد کافی رای را از انتخابات مقدماتی دریافت کرده اند تا نامزدی احزاب خود را تضمین کنند و تقریباً همه رقبای آنها انصراف خود را از رقابت اعلام کرده اند.

پیش از این مارینا هاید، ستون نویس روزنامه گاردین در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و نامزد‌های آن به این نکته اشاره می‌کند که دو نامزد اصلی یعنی دونالد ترامپ و جو بایدن هر دو مسن هستند و در همین حال، یکی تقریبا مرتکب کودتا شده و دیگری از مشکلات حافظه رنج می‌برد. مسئله‌ای که انتخاب را برای رای‌دهندگان آمریکایی دشوار خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ترامپ از نتانیاهو ابراز نارضایتی کرد
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • بازداشت موعود شمخانی تأیید شد
  • بازداشت «موعود شمخانی» تأیید شد
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق