Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از لرستان، خدانظر دریکوند، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در نشست مجمع سالانه شورای راهبردی بسیح فرهنگیان استان لرستان که پنج‌شنبه، سوم اسفند در پادگان امام حسین(ع) سپاه ابوالفضل(ع) برگزار شد، گفت: شورای راهبردی بسیج فرهنگیان باید با نگاهی عمیق، جامع و کلان‌نگر به‌دنبال آسیب‌شناسی مسائل و ارائه راهکارهای عملیاتی و اجرایی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی سطحی‌نگری و نگاه صرف گروهی یا جناحی را ظلمی مضاعف به پیکره مقدس بسیج برشمرد و افزود: شورای راهبردی بسیج باید مسیر حرکت خود را گم نکند و خود را در چارچوب‌های محدود گروهی محصور نکند و با نگاه جامع‌نگر به‌دنبال ارائه راهکارهای عملیاتی و اجرایی به مدیران باشد.

جایگاه حساس و تاثیرگذار تعلیم و تربیت

دریکوند به جایگاه حساس و تاثیرگذار تعلیم و تربیت اشاره کرد و ادامه داد: آموزش و پرورش متعلق به هیچ شخص یا گروهی نیست و این اشتباهی بزرگ است که اگر تصور کنیم با تخریب و تضعیف این نهاد به اهداف خود می‌رسیم.
وی بر تقویت اعتمادسازی مردم به دستگاه تعلیم و تربیت تاکید کرد و گفت: بی‌اعتماد کردن مردم به آموزش و پرورش و ایجاد حس بدبینی نسبت به دستگاه تعلیم و تربیت آسیب‌هایی را در پی خواهد داشت که همگان از آن متضرر خواهند شد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در ادامه به آسیب‌های اجتماعی در جامعه و تلاش دشمنان بر مایوس کردن نسل جوان، افزایش دین‌گریزی در آنان و بی‌هویتی در جوانان اشاره کرد و گفت: در تعلیم و تربیت نسل جوان و نوجوان دستگاه‌ها و نهادهای مختلفی نقش دارند و باید گفت که در انجام نقش و رسالت خود شاید قصوراتی هم انجام شده است.

دریکوند تاکیدکرد: نمی‌توان همه تقصیرها را به یک نهاد یا دستگاه موکول کرد و باید با جسارت و شهامت بر این نکته تاکید کرد که در تربیت دینی و انقلابی نسل آینده‌ساز کوتاهی‌هایی صورت گرفته که هر دستگاه یا نهاد باید سهم خود را در این کوتاهی‌ها بپذیرد و برای جبران کم‌کاری‌ها یا خطاهای گذشته اقدام نماید.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان فرهنگ عذرخواهی را یک ارزش قلمداد کرد و افزود: آموزش و پرورش برنامه‌ها و فعالیت‌های مختلفی را برای کاهش آسیب‌های اجتماعی را اجرا می‌کند که از آن جمله می‌توان به آموزش مهارت‌های زندگی به دانش‌آموزان، سبک‌های فرزندپروری به والدین و برگزاری کارگاه‌های توانمندسازی اشاره کرد.
دریکوند به وجود بیش‌از 17هزار فرهنگی بسیجی در آموزش و پرورش و 160هزار دانش‌آموز بسیجی در مدارس اشاره کرد و گفت: اگر سخنان مدیران ارشد دستگاه تعلیم و تربیت را مرور کنید متوجه خواهید شد که محور تمام این سخنان سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که مورد تایید و ابلاغ مقام معظم رهبری است و جفایی نابخشودنی است اگر بخواهیم تهمت‌هایی مانند اجرای سند 2030 را به دستگاه تعلیم و تربیت نسبت دهیم.

شرکت 170 هزار دانش‌آموز لرستانی در مسابقات قرآنی، فرهنگی و هنری

وی به برگزاری محفل انس با قرآن‌کریم با شرکت 2 هزار نفر نخبه قرآنی، اعزام بیش‌از 5200 دانش‌آموز به اردوی راهیان نور و شرکت 170هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی، فرهنگی و هنری اشاره کرد و افزود: این اقدامات اهتمام دستگاه تعلیم و تربیت را نسبت به مبانی ارزشی و دینی نشان می‌دهد و نباید این موارد را نادیده گرفت.
دریکوند در ادامه به تلاش‌های نظام سلطه برای ایجاد تفرقه در بین نیروهای انقلاب و ایجاد بدبینی، یاس و ناامیدی در میان مردم اشاره کرد و افزود: هیچ چیزی مانند تفرقه برای کشور شکننده و آسیب‌زا نیست و باید به این نکته حساس و مهم توجه داشت کمااینکه باید نگاه شورای راهبردی نگاهی علمی و کارشناسی و خیرخواهانه باشد تا تاثیرات مثبتی بر جای بگذارد .
در ادامه این نشست اعضای شورای راهبردی بسیج فرهنگیان به آسیب‌شناسی چالش‌های موجود دستگاه تعلیم و تربیت پرداختند و برای تقویت و پیش‌برد بهتر اهداف به ارائه راهکارهای اجرایی خود پرداختند .

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۸۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با اشاره به درخشش دانش‌آموزان این استان در المپیادهای مختلف، گفت: کیفیت آموزش و پرورش استان به‌عنوان یک مجموعه تعالی‌بخش روبه افزایش است.

ابوالقاسم اکبری در مراسم محوری هفته معلم که امروز (۱۱ اردیبهشت ماه) در بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: در این سال تحصیلی، ۵۰۹ نفر دانش‌آموز در مرحله نخست المپیادها حائز رتبه شدند و در المپیاد ریاضی نیز ۱۰ درصد کل مقام‌های المپیاد ریاضی را کسب کردند.

وی ادامه داد: دانش‌آموزان استان ما توانستند در المپیادهای ادبی، جغرافیا؛ علوم و زمین موفق عمل کنند و حائز ۹ مدال ملی و سه مدال جهانی شوند که این‌ها نشان از ارتقای سطح آموزش‌ها در مدارس استان و بهبود عملکرد نظام تعلیم و تربیت دارد.

او تاکید کرد: آموزش و پرورش، پیشران توسعه کشور در تمام حوزه‌هاست و نقش بی بدیلی در تعلیم نیروی انسانی در فرآیند رشد کشور ایفا می‌کند.

اکبری با بیان اینکه مدرسه کانون اصلی تعالی‌جویی و حرکت به سمت تعالی است، گفت: دکترین حرکتی ما، سند تحول آموزش و پرورش است که در آن، مدرسه را محور اصلی نظام تعلیم و تربیت می‌دانند و در مدرسه نیز معلم محوری‌ترین عنصر فعالیت، الگو و اسوه شناخته می‌شود.

وی رتبه هفتم آموزش و پرورش استان در کشور را مرهون تلاش همکاران فرهنگی استان در این مجموعه دانست و افزود: زیرساخت‌های تعلیم و تربیت استان به لطف دولت و پیگیری‌های بسیار در حال بهبود است. در ۲.۵ سال گذشته ۷۰ پروژه با ۳۰۰ کلاس درس به اتمام رسیده و اکنون نیز ۸۵ پروژه با ۳۷۰ کلاس درس در حال ساخت است.

تعلیم و تزکیه، دو بال مهم نظام آموزشی

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی در حاشیه این آیین در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی مرهون مجاهدت‌های هدفمند معلمان و استادانی است که فداکارانه در ترویج و اشاعه فرهنگ دانش و پژوهش نقش‌آفرینی می‌کنند.

حجت‌الاسلام رضا براتی‌زاده گفت: این روزها بیشتر یاد و نام معلمان که مانند شمعی فروزان، پرتلاش و خستگی‌ناپذیر و در عین حال با انگیزه و با نشاط، ساز و کار تعلیم و تربیت نسل حاضر را بر دوش می‌کشند، شنیده می‌شود و به همین اعتبار پویش‌های متعدد و اقدامات نمادینی در شرف انجام است تا حداقل گوشه‌هایی از این خاطرات مهم و ارزشمند به یادگار بماند.

وی افزود: فراموش نشود که ایثار و از خود گذشتگی فقط در میدان رزم متبلور نمی‌شود، بلکه با اقدام و عمل درخور تحسین، درخشان و مفهوم‌ساز جامعه معلمان در ابعاد فرهنگی، اجتماعی و آموزشی، به بهترین شکل به منصه ظهور رسیده است.

او بیان کرد: تربیت و تزکیه، بال دیگری است در که نظام آموزش و پرورش باید مورد توجه قرار گیرد. در غیر این صورت، علم و دانشی که تولید می‌شود مانند بمب‌های اتم بر ضد بشریت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مقام عالی قضایی استان با اشاره به مهمترین ویژگی‌ها و ابعاد شخصیتی و رفتاری شهید مطهری، گفت: اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی، مرهون مجاهدت‌های هدفمند معلمان و استادانی است که فداکارانه در ترویج و اشاعه دانش و پژوهش به‌طور مؤثر، سازنده و راهگشا نقش‌آفرینی می‌کنند.

وی اظهار کرد: مسلک و مکتبی که استاد شهید مرتضی مطهری بانی آن بود و از خود به یادگار گذاشت، از چنان قابلیت و ظرفیتی بهره‌مند است که آثار پر خیر و برکت آن در نسل‌های این مرز و بوم، مشهود و نهادینه شده است و به همین اعتبار باید اذعان داشت و افتخار کرد که هنوز بزرگانی هستند که در راه اعطا و اهدای بینش وسیع معرفت‌شناسی، بیش از پیش اهتمام ورزیده‌اند و در همه احوال، والاترین سرمایه‌های انسانی خود را وقف ارتقا و بهبود آینده دیگران می‌کنند و با این کار، نام‌شان را همراه نام انبیا و اولیای الهی بر کتیبه تاریخ به منصه ظهور می رسانند.

تجلیل از مقام شامخ معلمان و قدردانی از تلاش‌های آنها از مهمترین محورها و پایان‌بخش این برنامه‌ها بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات
  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • معلم محور تمدن ساز جامعه اسلامی است
  • معلم خط اول تحول در تعلیم و تربیت و میراث‌دار انبیا در انسان‌سازی
  • صحرایی: معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم