Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@21:16:11 GMT

در اختتامیه جشنواره هنرهای تجسمی فجر چه گذشت؟

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۵۵۴۴۶

دهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر شامگاه جمعه، چهارم اسفند در تالار وحدت به کار خود پایان داد.

به گزارش ایسنا، سخنان مجید ملانوروزی - مدیرکل مرکز هنرهای تجسمی وزارت ارشاد - به شکل ویدیویی در ابتدای این مراسم پخش شد.
در ادامه منصور ضابطیان که اجرای این مراسم را بر عهده داشت، از مجتبی آقایی - دبیر این رویداد - برای سخنرانی دعوت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آقایی اظهار کرد: جشنواره هنرهای تجسمی فجر  با ظرفیت‌هایی ارزشمندی که در این دوره بروز  داد و با اوج و فرودهایی که داشت، ان‌شاءالله سالیان درخشانی را پیش رو خواهد داشت.
او در ادامه حضور بخش استانی در این جشنواره را همراهی غیر قابل پیش‌بینی و هیجان‌آور تشبیه کرد و گفت: از روی گزارش‌ها شاهد این بودیم که نشاط هنری در استان‌ها به وجود آمد.
آقایی از مشارکت بخش خصوصی (ارائه آثار نگارخانه‌ها در جشنواره) در برگزاری این رویداد تشکر و بیان کرد: نگارخانه‌ها نقش موثری در معرفی استعدادها و چرخه اقتصاد هنر دارند که امیدوارم این بخش نیز در سال‌های آینده پررونق‌تر و موثرتر باشد.
دبیر جشنواره هنرهای تجسمی فجر درباره بخش بین‌الملل این رویداد نیز گفت: امسال ما قریب یازده هزار اثر از ۴۴ کشور جهان دریافت کردیم. دوره زمانی یک‌ساله برای برگزاری این دامنه عملکرد کوتاه است و شاید در سال‌های آینده بخش بین‌الملل باید زودتر از دبیرخانه اصلی کار خود را آغاز کند.
آقایی اظهار کرد: امروز موزه هنرهای معاصر و دیگر مکان‌های مشابه دیگر گنجایش نمایش توانمندی‌های تجسمی کشور را ندارند. داشته‌های امروز ما نیازمند گالری ملی و کاخ جشنواره است.
او بیان کرد: ما پیشنهادی دادیم که مورد استقبال دوستان حوزه موسیقی و تئاتر قرار گرفت اما به جشنواره امسال نرسید. اتفاق خوشایندی در حوزه تجسمی رخ داد و دیوار بین رشته‌ها برداشته شد. به نظر می‌رسد این زمینه وجود دارد در یک همنشینی مناسب‌تر با رشته‌های تئاتر، موسیقی و سینما حوزه هنر را به رونق برسانیم.
آقایی افزود: ما همچنین می‌توانیم پیشنهاد بدهیم فدراسیون هنرهای آسیایی را در کشور خود نمایندگی کنیم.
سپس با پخش ویدیویی از هنرمندان درگذشته سال ۱۳۹۶ در حوزه تجسمی یاد شد.
نوبت به بخش تجلیل از مفاخر رسید که پیش از آغاز آن، فیلمی با محوریت معرفی هنرمندان آن پخش شد.
در این بخش نشان عالی، تندیس و لوح زرین جشنواره هنرهای تجسمی فجر به هادی شفاییه (عکاس)، حسین محجوبی (نقاش)، امیرهوشنگ جزی‌زاده (نگارگر)، ایرج محمدی (مجسمه‌ساز)، عبدالصمد صمدی (خوشنویس)، فریده تطهیری‌مقدم (سفالگر)، امرالله فرهادی (گرافیست)، اکبر نیکان‌پور (تصویرگر)، علی دیوان‌دری (کاریکاتوریست) و حبیب‌الله صادقی (نقاش) تعلق گرفت.
ادامه دارد...

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۵۵۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد

اردوان محمودیان در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: جشنواره فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای یکی از جشنواره‌های خلاق فیلم‌سازی است که هر سال از سوی حوزه هنری کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: فیلم ۱۰۰ هویت کامل یک فیلم مستقل را دارد و گروهی حرفه‌ای با طرح و ایده ابتدایی و موجز شروع به ساخت آن می‌کنند و این شکل از فیلم‌سازی در جهان امروز و فضایی مجازی با استقبال خوب مخاطبان نیز روبه رو است.

مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری چهارمحال و بختیاری درباره فراخوان منتشر شده حمایت از آثار ۱۰۰ ثانیه‌ای ادامه داد: حوزه هنری کشور به عنوان پیشگام در فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای و به منظور حمایت از ایده‌های فیلم‌سازان استان در این شیوه فیلم‌سازی فراخوان حمایت از آثار ۱۰۰ داستانی را برای فیلم‌سازان استان منتشر کرده است.

به گفته محمودیان خانواده ایرانی (بحران جمعیت_ فرزندآوری)، مادری مهم‌ترین شغل (نقش زن در خانواده و اجتماع)، نقش پدر و مادر در تربیت فرزندان، تفاوت جهان اعضای خانواده آسیب خانواده جزیره‌ایی، بحران نظام ارزشی نوجوانان و جوانان نسل جدید، زندگی در عصر دیجیتال از جمله موضوعاتی پیشنهادی برای تولید آثار ۱۰۰ ثانیه‌ای است.

وی خاطرنشان کرد: فیلم‌سازان چهارمحال و بختیاری می‌توانند فیلمنامه‌های خود را تا تاریخ ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ به واحد هنرهای تصویری حوزه هنری ارسال نمایند.

مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این فراخوان می‌توانند با شماره ۰۹۱۹۹۵۱۵۳۲۰ تماس حاصل نمایند.

کد خبر 6094034

دیگر خبرها

  • از افتتاح هفته گرافیک و بینال ونیز تا روز ملی خلیج فارس پای آزادی
  • اختتامیه پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک ونوجوان رضوی- همدان
  • اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری -بوشهر
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • راهیابی فیلم کوتاه مدرسه آنالوگ به جشنواره بین‌المللی رشد
  • خوزستان میزبان ‌جشنواره‌ هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم