Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب‌اله بیطرف صبح امروز (چهارشنبه، دوم اسفندماه) در حاشیه آیین گشایش رسمی انستیتو فرآورش گاز در پژوهشگاه صنعت نفت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در قرارداد توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی با کنسرسیومی که در رأس آن توتال فرانسه قرار دارد، استفاده حداکثری از ظرفیت‌های ایرانی در بخش پیمانکاران و سازندگان تجهیزات پیش‌بینی شده است و ستاد وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران بر این فرآیند نظارت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: روش به‌کارگیری پیمانکاران و تأمین تجهیزات بر مبنای مناقصه است و اگرچه برخی شرکت‌های لوله‌سازی در ایران در این زمینه ابراز نگرانی کرده‌اند، اما وزارت نفت این موضوع را پیگیری می‌کند و جای نگرانی وجود ندارد.

بیطرف با بیان این که هر سازنده ایرانی باید هولوگرام معتبر تولید و کیفیت محصول را داشته باشد، ادامه داد: در صورتی که سازندگان محصول کیفی تولید کنند، اما دارای هولوگرام نباشد، مقرر شده گواهی کیفیت محصول خود را از نهاد صدور گواهینامه کیفیت محصول که در انجمن نفت ایران ایجاد شده است، دریافت کنند.

معاون وزیر نفت درباره انستیتو فرآورش گاز که امروز افتتاح شد، توضیح داد: این انستیتو یکی از ۱۲ انستیتویی است که در قالب قراردادهای پژوهشی بخش پایین‌دست صنعت نفت ایجاد می‌شوند و هدف از تأسیس این انستیتوها، به‌کارگیری ظرفیت‌های علمی و پژوهشی، توسعه فناوری و کسب دانش فنی در حوزه‌های مختلف بخش پایین‌دست صنعت نفت است.

وی عنوان کرد: این انستیتو ساختار ویژه‌ای دارد، از هیئت علمی و پژوهشی پژوهشگاه صنعت نفت استفاده می‌کند و دارای شبکه‌ای از همکاران دانشگاهی داخلی و خارجی و مشاوران ایرانی خواهد بود.

به گفته بیطرف، مجموعه ظرفیت‌های موجود به کار گرفته می‌شود تا ضمن دستیابی به دانش فنی مورد نیاز در حوزه فرآورش گاز، زنجیره ارزش در این حوزه نیز تکمیل شود.

معاون وزیر نفت با اشاره به تنوع فرآورده‌های هیدروکربوری در ایران افزود: باید دانش خود را به منظور ابداع برش‌های جدیدی از هیدروکربور و خلق ثروت جدید و ارزش افزوده به کار گیریم.

بیطرف تصریح کرد: وظیفه فعلی ما استفاده حداکثری و درست از منابع خدادادی هیدروکربوری و در عین حال زمینه‌سازی برای استفاده نسل‌های بعدی از این منابع است.

شایان ذکر است که انستیتو فرآورش گاز پژوهشگاه صنعت نفت، پیرو قرارداد پژوهشی امضا شده بین شرکت ملی گاز ایران و پژوهشگاه صنعت نفت با هدف همکاری پژوهشی در حوزه تصفیه و شیرین‎سازی گاز صبح امروز (چهارشنبه، دوم اسفندماه) با حضور حبیب‎اله بیطرف، معاون مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت و جمعی از مدیران این معاونت، حمیدرضا عراقی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و اعضای هیئت مدیره این شرکت و جعفر توفیقی، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت و جمعی از مدیران و رؤسای این مجموعه افتتاح شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۵۶۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهدوی: به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند

آفتاب‌‌نیوز :

احمد مهدوی، دبیرکل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت نامه‌ای که در خصوص سیاست‌های ارزی و نحوه بازگشت ارز به نیما خطاب به رهبری نوشته شده وجهه قانونی ندارد.

وی افزود، چون اولا اصلا خطاب به رهبری نوشته نشده بود و با این عنوان از ما امضا نگرفتند. دوما قرار بود نامه تحویل برخی از مسئولین مربوطه مثل دکتر فرزین، رئیس‌کل بانک مرکزی و آقای مخبر شود. سوما قرار بود اصلا این نامه منتشر نشود. نکته بعد اینکه این نامه از سوی آقای جهرمی مدیرعامل بورس کالا به ما ارسال شد تا نامه را امضا کنیم.

وی ادامه داد خود ما در انجمن پتروشیمی که بزرگ‌ترین صادرکننده کشور هستیم و بیشترین ارز را وارد کشور می‌کنیم نزد آقای فرزین رفتیم و مسائل خودمان را مطرح کردیم و با نتیجه از جلسه خارج شدیم. هیچ مشکلی هم با سیاست ارزی بانک مرکزی نداریم و در هماهنگی کامل هستیم. 

این فعال اقتصادی اضافه کرد: درب اتاق آقای فرزین همیشه به روی ما صادرکنندگان باز است و همیشه وقت می‌دهند تا ما نظراتمان را با ایشان در میان بگذاریم. الان هم مشغول کار هستیم و ارز خودمان را به‌طور کامل وارد سامانه نیما می‌کنیم. بانک مرکزی پشتیبان تولید است و ما هم بنابر وظیفه در خدمت بانک مرکزی هستیم. برخی جوسازی‌ها نباید به اقتصاد کشور لطمه بزند، چون این خواسته دشمنان ماست.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ادامه داد مشخص نیست چرا در این شرایط جنگ اقتصادی چنین نامه تحریک‌آمیزی نوشتند و آن را به دور از مسائل اخلاقی و حرفه‌ای منتشر کردند. به عقیده من جریانی این نامه غیرقانونی را تنظیم و منتشر کرده‌اند که به تازگی موظف به تحویل ارز در سامانه نیما شده‌اند و از این موضوع شاکی هستند. ما سالیان طولانی است که این کار را انجام می‌دهیم و مشکلی هم نداریم.

وی ادامه داد اصلا بعید است برخی انجمن‌ها مثل صنعت کفش و نساجی که این نامه را مهر کرده‌اند ارز چندانی به نیما بیاورند که حالا نامه گلایه‌آمیز هم نوشته‌اند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • روزگار سپری شده اسکناس ایرانی
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • آرزوی زیبای طراح ایرانی شرکت BMW، مردم ایران را احساسی کرد | فیلم
  • مهدوی: به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند