Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛ هدایت الله جمالی پور معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر که در سالن روابط عمومی فرمانداری برگزار شد، گفت: «شهرستان ری در بحث مبارزه با اعتیاد عملکرد خوبی داشته است و دین خویش را در این زمینه ادا کرده است.»

وی افزود: «متاسفانه در برخی مراکزی که به بهانه ترک اعتیاد و بازپروری راه اندازی می شود، حرمت و شان انسان رعایت نمی شود و بدون در نظر گرفتن استانداردهای لازم، با فردی که به بیماری اعتیاد مبتلا است، برخورد مناسبی انجام نمی دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با تاکید بر این که مراکز ترک اعتیاد، مانند درمانگاه ها باید استانداردهای لازم را داشته باشند، اظهار داشت: «بهزیستی و هیچ دستگاه دیگری حق ندارد بدون اجازه مجوز مرکز ترک اعتیاد جدیدی صادر کند زیرا اولویت شهرستان ری، نظارت بر حسن عملکرد همین تعداد مراکزی که در شهرستان ری وجود دارند، هست.»

نماینده عالی دولت در شهرستان ری بر ضرورت نظارت مداوم بر مراکز ترک اعتیاد تاکید، و تصریح کرد: «هیچ مرکز ترک اعتیادی حق ندارد بدون هماهنگی های لازم و اخذ مجوز، اقدام به تجمیع معتادین متجاهر و معتادان خود معرف کند و اگر در مرکزی هم چنین اتفاقی رخ داده است، نهادهای مسئول باید با این موضوع برخورد کنند.»

فرماندار ری با بیان این که بقیه شهرستان های استان نیز باید سهم خویش را در مبارزه با بیماری خانمان سوز اعتیاد، ادا کنند، اظهار داشت: «ری در این زمینه کارنامه درخشانی دارد و با نظارت های مداوم، تلاش کرده تا مراکز ترک اعتیاد در این شهرستان، با رعایت استانداردهای لازم، عملکرد خوبی داشته باشند.»

جمالی پور با تاکید بر این که وظیفه ما صیانت از قانون است، گفت: «در مراکز غیر مجاز ترک اعتیاد، فسادها و بی قانونی های زیادی رخ می دهد و همه نهادهای ذی ربط باید با این مراکز غیر مجاز، برخورد کنند.»

 

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۵۶۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه مجوز استفاده از عکس محجبه در پاسپورت اتباع مسلمان را صادر کرد

به نقل از روسیاالیوم، وزارت کشور روسیه اعلام کرد از این پس بانوان خارجی که به دنبال کسب تابعیت این کشور هستند می‌توانند از عکس دارای حجاب برای  پاسپورت خود استفاده کنند. قانون جدید از تاریخ ۵ می یعنی ۱۰ روز پس از انتشار لازم‌الاجرا می‌شود. در این اطلاعیه آمده است: در مواردی که اعتقادات مذهبی متقاضی اجازه حضور بدون پوشش در مقابل بیگانگان را نمی‌دهد، عکس‌ها باید با پوششی باشد که گردی صورت را پنهان نکند. بر اساس این گزارش، عکس‌های با روسری که چانه متقاضی را به طور کامل یا جزئی بپوشاند پذیرفته نخواهد شد. مقامات در حال حاضر به شهروندان روسی اجازه می‌دهند هنگام درخواست پاسپورت، گواهینامه رانندگی و مجوز کار از عکس‌های با حجاب استفاده کنند. بایسلطان خمزایف، عضو کمیته مبارزه با فساد پارلمان روسیه گفت: قوانین جدید به مسلمانان اجازه می‌دهد تا باورهای مذهبی خود را رعایت کنند و در عین حال مسائل امنیتی را لحاظ می‌کند زیرا تصویر کامل چهره برای شناسایی توسط سیستم‌های نظارت تصویری لازم است. در زمان اتحاد جماهیر شوروی، تمام عکس‌های پاسپورت بدون روسری و حجاب بود. پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱، زنان مسلمان شروع به استفاده از عکس با حجاب کردند تا اینکه در سال ۱۹۹۷ مقامات این عمل را ممنوع کردند. در سال ۲۰۰۳، دادگاه عالی روسیه این ممنوعیت را غیرقانونی تشخیص داد.  از سال ۲۰۲۱، اصلاحیه‌ای در شرایط گذرنامه لحاظ شد که بیان می‌کند افرادی که دین به آنها اجازه نمی‌دهد بدون پوشش سر باشند می‌توانند عکس‌های محجبه ارسال کنند.

در روسیه دین بیش از ۱۵ میلیون نفر اسلام است که بخش عمده‌ای از آنها در مناطق ولگا و اورال و در تعدادی از مناطق سیبری، بخش اروپایی روسیه و قفقاز شمالی زندگی می‌کنند.

اکثر مسلمانان در بخش اروپایی روسیه، منطقه ولگا، منطقه اورال و سیبری از نظر قومی به ملیت‌های تاتار و باشکری تعلق دارند و سنی و حنفی هستند.

مردم قفقاز شمالی هم مکتب شافعی را پذیرفته‌اند و اسلام صوفیانه عمدتاً در قفقاز شمالی، داغستان و چچن گسترش یافته است و فرقه‌های صوفیانه نقشبندیه و قادریه هنوز تأثیر زیادی در زندگی اجتماعی و سیاسی این مناطق دارد

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • ورود قطار ۵ ستاره به شبکه ریلی همدان
  • ابطال مجوز فعالیت نانوایی های بی کیفیت
  • جانمایی ۵۹ صندوق الکترونیکی برای انتخابات در سوادکوه
  • نمایندگی صمت در شهرستان اصلاندوز تاسیس شد
  • قطار ۵ستاره تابستان امسال به همدان می‌رسد
  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • شورای تامین مجوز حضور زنان را صادر نکرد؛ ترکش‌های حواشی بازی پرسپولیس و سپاهان؟
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • روسیه مجوز استفاده از عکس محجبه در پاسپورت اتباع مسلمان را صادر کرد
  • تکذیب خبر خسارت به ۲هزار تن گندم در خنج استان فارس