Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@07:44:31 GMT

بانک جامع جنین اهدایی در کشور ایجاد شد

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۶۴۸۹۹

بانک جامع جنین اهدایی در کشور ایجاد شد

تهران- ایرنا- مسئول کلینیک اهدا و عضو تیم تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا گفت: کلینیک اهدای مرکز درمان ناباروری ابن سینا، بانک جنین اهدایی را مطابق با آخرین پروتکل های جهانی، برای ارتقای کیفیت و تسریع روند اهدای جنین ایجاد کرده است.

روش درمان ناباروری با توجه به علت ناباروری انتخاب می شود و امروزه، شیوه های درمان ناباروری طیفی گسترده از روش هایی ساده، همچون درمان دارویی و روش هایی پیچیده مانند استفاده از جنین اهدایی را در بر می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استفاده از گامت یا جنین اهدایی از جمله پیچیده ترین روش های درمان ناباروری است که سال ها است در ایران نیز انجام می شود. به تازگی، کلینیک درمان های جایگزین و اهدای مرکز درمان ناباروری ابن سینا، بانک جامع جنین اهدایی در کشور را به منظور ارائه این خدمت مطابق با استانداردهای روز دنیا ایجاد کرده است.
به گزارش روز شنبه ایرنا از پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی- ابن سینا، دکتر فرهاد یغمایی عضو تیم تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر این مرکز اظهار کرد: انتخاب اهداکنندگان و دریافت کنندگان بر مبنای قانون و مقررات مصوب وزارت بهداشت انجام می شود.
وی، شرایط لازم برای اهدا و دریافت جنین و روند ارزیابی آن را چنین تشریح کرد: داشتن سلامت متعارف از نظر بیماری های داخلی، روانی، عفونی، ژنتیک، زنان و ارولوژی و نیز احراز صلاحیت اخلاقی، از جمله شاخص های اصلی انتخاب اهداکنندگان و دریافت کنندگان است. همچنین، مسائل حقوقی در ابتدا به دقت بررسی می شوند و رعایت دقیق و کامل محرمانگی روند اهدا و ناشناس ماندن اهداکننده و دریافت کننده، از اصول مهم این کلینیک است.
مسئول کلینیک اهدای مرکز درمان ناباروری ابن سینا درباره چگونگی شکل گیری بانک جامع جنین اهدایی کشور در این مرکز گفت: این مرکز نزدیک به دو دهه است که خدمات درمان ناباروری به روش لقاح برون تنی (IVF) را ارائه می کند و خوشبختانه به دلیل نرخ بالای موفقیت درمان در این مرکز، بسیاری از زوج ها صاحب فرزند می شوند و تعدادی جنین فریز شده از روند درمان ایشان در مرکز باقی می ماند. بنابراین در نخستین گام برای ایجاد این بانک، زوج های دارای جنین فریز شده که حداقل یک فرزند سالم داشتند، برای گفت وگو درباره اهدای جنین های باقیمانده شان به مرکز دعوت شدند.
یغمایی افزود: در جلسات گفت وگو به همۀ پرسش های اخلاقی و حقوقی این زوج ها پاسخ دادیم و پس از ارائه توضیحات کامل و جامع، رضایت نامۀ کتبی و حقوقی اهدای جنین از ایشان گرفته و از سوی مرکز تعهد داده شد که مشخصات آنها کاملاً محرمانه بماند. همچنین، زوج های داوطلب اهدا براساس پروتکل ها و راهنمای علمی و به روز موجود در دنیا، به طور کامل بررسی شدند.
وی ادامه داد: بررسی های ژنتیکی و در صورت لزوم، تست های غربالگری ژنتیکی انجام شد و واحد جنین شناسی کیفیت جنین ها را ارزیابی کرد و متخصصان نیز سلامت داوطلبان اهدا را از نظر جسمی و روانی بررسی کردند. پس از اتمام این مراحل، برخی از داوطلبان فاقد شرایط رد شدند و فقط جنین زوج هایی که دارای همۀ شرایط لازم بودند، در بانک جنین ثبت شد.
مسئول کلینیک اهدای مرکز درمان ناباروری ابن سینا خاطرنشان کرد: مهمترین مزیت ایجاد این بانک اطمینان از سلامت روند اهدا و جلوگیری از ورود دلالان و تجاری سازی این خدمات درمانی است.
عضو تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری ابن سینا بیان کرد: این رویداد یک پیشرفت مهم در روش های کمک باروری در کشور به شمار می آید و مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا، وابسته به پژوهشگاه ابن سینا- جهاد دانشگاهی توانسته است با ایجاد بانک جامع جنین های اهدایی، مطابق با آخرین پروتکل ها و راهنماهای علمی جهان در این زمینه و با رعایت دقیق موازین حقوقی و اخلاقی، خدمت رسانی کند.
علمی (1) ** 1201 **2017

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۶۴۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مرکز لجستیکی تجاری در هرات

نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان، گفته است که با قزاقستان و ترکمنستان برای ایجاد یک مرکز لجستیکی در هرات با هدف تبدیل کشور به نقطه لجستیکی اصلی برای صادرات منطقه توافق کرده‌اند.

عزیزی افزود که هدف این کار صادرات منطقه از جمله نفت روسیه به جنوب آسیا است.

به گفته وی، پس از نشست هفته گذشته طالبان با مقام‌های ترکمنستان و قزاقستان در کابل، توافق شده است که گروه‌های فنی در جریان دو ماه توافق‌نامه کتبی را در مورد طرح‌های رسمی برای ساخت این مرکز لجستیکی آماده کنند.

عزیزی افزود پس از شش ماه گفت‌وگو روی طرح ایجاد این مرکز تصمیم گرفته شده است که هر سه کشور در ساخت این مرکز مشترک سرمایه‌گذاری کنند.

وی خاطرنشان کرد «این مرکز بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر طالبان برای بهره‌گیری از موقعیت استراتژیک افغانستان» است.

عزیزی گفت: «براساس گفت‌وگوهای ما، قرار است یک مرکز لجستیکی در ولایت هرات ایجاد شود که می‌تواند شمال را به جنوب آسیا متصل کند.»

طبق اظهارات سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان، این مرکز لجستیکی در یک زمان ظرفیت نگهداری یک میلیون تن نفت را خواهد داشت.

با این حال، این مقام طالبان در مورد تاریخ آغاز عملی این پروژه جزییات ارائه نکرده است.

پیش از این، مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی رئیس الوزرای طالبان نیز گفته بور که افغانستان نقطه اتصال منطقه است و این موضوع بدون این کشور ممکن نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ایجاد مرکز لجستیکی تجاری در هرات
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد