Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش هایی مبنی بر سو استفاده عده ای از اختیارات خود به دست نمایندگان می رسد که موجب تصویب قانونی در مجلس شد تا مسئولین نسبت به اموال و دارایی ها اطلاع رسانی کنند

ایران آنلاین /  رئیس کمیته ویژه کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی از تهیه طرح جدید در مجلس برای بازگرداندن اموال نامشروع مدیران به بیت المال خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گزارش تسنیم، محمدعلی پورمختار در مصاحبه با رادیو با اشاره به تلاش مجلس برای برخورد با تصاحب اموال عمومی اظهار کرد: «گزارش هایی مبنی بر سو استفاده عده ای از اختیارات شان به دست نمایندگان می رسد که موجب تصویب قانونی در مجلس شد تا مسئولین نسبت به اموال و دارایی ها اطلاع رسانی کنند.»

وی با اشاره به شمولیت این قانون گفت: «متاسفانه این قانون روی زمین مانده است؛ بنابراین ما قدم بعدی را برداشته ایم تا مدیرانی که سو استفاده آن ها قطعی شده است، مورد برخورد قرار گیرند چون معلوم است این افراد اموال خود را از محلی نامشروع بدست آورده اند و باید حکم به مصادره اموال آن ها صادر شود.»

پورمختار با بیان اینکه مدیران مذکور باید راه بدست آوردن اموال خود را اثبات نمایند، افزود: «این اموال به بیت المال بازگردانده می شود تا از رفتارهای مشابه جلوگیری گردد و مدیران بدانند این قضیه با برخورد جدی مواجه خواهد شد؛ همچنین مبارزه جدی با مفاسدی که دست اندازی به بیت المال و دزدی از آن جمله است، در پی این قانون اعمال می شود.»

این نماینده مجلس گفت: «این طرح آماده شده و اشکالات مورد بررسی قرار گرفته است و تلاش می شود امضاها به حداکثر برسد که بعد از ورود به بحث، در صحن مشکلی برای تصویب نداشته باشیم... نحوه باز پس گیری اموال در جزئیات دیده و اعمال آن مبنی بر رسیدگی و صدور حکم محاکم است و اموال افراد فعال در دستگاه های دولتی و... بررسی می شود.»

پورمختار ادامه داد: «این طرح در خصوص افرادی است که جرم آن ها بصورت پرونده درآمده است. اگر افراد در فلان دستگاه به یکباره اموالی را بدست آورده باشند، بر کسی پوشیده نیست و زمینه ای است تا دستگاه قضایی نیز به این پرونده ورود کند.»/ 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۶۷۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختیارات استان‌ها در اجرای طرح مولد سازی افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم بازیان معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور شامگاه سه شنبه در نشست کارگروه مولدسازی دارایی‌های دولت در استان هرمزگان؛ هدف از اجرای طرح مولد سازی را ایجاد جاذبه و تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کشور دانست و اظهار داشت: بعضاً شاهد مقاومت‌هایی در برابر اجرای طرح مولدسازی هستیم که این مقاومت‌ها در بسیاری از موارد حاصل نگاه مدیران است چرا که آن‌ها از علاقه‌ای ندارند در زمان مدیریتشان ملکی را از دست دهند.

وی افزود: برخی از مدیران از دست دادن املاک را در مولدسازی مانند بازگشت بودجه به خزانه عیب می‌دانند در حالی که مولدسازی حُسنی بزرگ برای مدیران به شمار می‌آید و کاری جهاد گونه است.

بازیان گفت: اعتقاد ما این است که مولدسازی به جایی نخواهد رسید مگر اینکه سه اصلِ از دستگاه، با دستگاه و برای دستگاه در آن رعایت شود چنانچه معتقدیم تا زمانی که خود دستگاه‌های اجرایی به این درک نرسند و پای کار انجام مولدسازی نیایند این طرح به سرانجام نخواهد رسید.

وی تاکید کرد: یکی از راه‌های تشویق دستگاه‌های اجرایی به مولد سازی این است که منابع حاصل از مولدسازی برای خود دستگاهِ اجراییِ صاحب ملک هزینه شود.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور راهبردِ از استان، با استان و برای استان را دیگر رویکرد مولدسازی در کشور دانست و اظهار داشت: مولد سازی در مدیریت زمانی و فرآیندی دچار مشکل بود از این رو اختیارات مولدسازی را به استان‌ها واگذار کردیم و تنها کاری که در پایتخت انجام می‌شود قیمت‌گذاری نهایی است که آن هم به زودی به استان‌ها واگذار خواهد شد و اختیارات استان‌ها و استانداران برای اجرای این طرح بیشتر خواهد شد.

بازیان تاکید کرد: مردم باید نتیجه حاصل از مولدسازی را لمس کنند؛ مطمئن باشید اگر بیمارستانی که به دلیل کمبود اعتبارات با تأخیر در بهره‌برداری روبرو بوده یک روز هم زودتر افتتاح شود آثار و برکات آن برای جامعه سرازیر خواهد شد و اگر به دلیل تعللی که مدیری داشته به دلیل کمبود تخت بیمارستانی نفری جان خود را از دست دهد آن مدیر نیز در مرگ آن شخص مسئول خواهد بود.

وی بیان‌کرد: متأسفانه در استان هرمزگان شاهد وجود پروژه‌هایی هستیم که بیش از یک دهه با تأخیر در بهره‌برداری روبرو بوده‌اند در حالی که می‌توان این پروژه‌ها از طریق منابع مولد سازی به سرانجام رساند.

معاون وزیر اقتصاد و امور دارایی، خاطرنشان‌کرد: در شرایط محدودیت‌هایی که کشور در حوزه بودجه با آن روبرو است با اجرای مولد سازی می‌توان منابعی در حد بودجه جاری کشور را به کمک تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آورد و بسیاری مسائل را مرتفع کرد.

کد خبر 6099778

دیگر خبرها

  • چه اسم و فامیلی را می‌توان تغییر داد؟
  • درگیری فرانسوی‌ها با پلیس پس از حذف پی‌اس‌جی
  • اختیارات استان‌ها در اجرای طرح مولد سازی افزایش می‌یابد
  • تخریب مدیران شایسته باعث کُند شدن مسیر رشد و ترقی می‌شود
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • بازگرداندن ارز دولتی به خزانه بیت المال در قم
  • نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌
  • برخورد با مدیران مقصر در آتش سوزی شهرک امام زاده ابراهیم شفت
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی