Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، «جمشید حیدر کندری» روز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد: صنعت قطعه‌سازی بال پرواز صنعت خودروسازی است و با درک این واقعیت است که می توان به آینده خودروسازی و قطعه‌ سازی امیدوار بود.
به گفته وی، در این خصوص اقدام هایی همچون حمایت از ساخت داخل قطعاتی که خرید خارج می شوند، حمایت مضاعف از سازندگان دارای رتبه بالاتر کیفی، افزایش سطح تعامل با قطعه سازان، کوتاه کردن زمان پرداخت مطالبات و ایجاد روابط مناسب و سازنده با انجمن صنایع همگن قطعه سازان کشور انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل مگاموتور بر اساس گزارش گروه سایگا، با تاکید بر اهمیت توجه به موضوع نقدینگی قطعه سازان، خاطرنشان کرد: برنامه ریزی برای پرداخت مطالبات سازندگان و استفاده از منابع بانکی به منظور تسریع در فرایند های پرداخت به سازندگان و همچنین استفاده از مکانیزم های مختلف خرید دین و قراردادهای سه جانبه بین بانک ها و سازندگان گروه سایپا به عنوان یکی از راه حل های جذب نقدینگی و پرداخت به سازندگان در دستور کار قرار گرفته است.
کندری ادامه داد: بهبود کیفی ارتباط با سازندگان طرف قرارداد برای شناسایی مشکلات آنان و یافتن راه حل های مناسب و بهبود فرایندهای تامین و حمایت مضاعف از سازندگان با رتبه کیفی بالا برای ارتقای کیفی خودروهای گروه که موجب افزایش فروش خودروهای گروه خواهد شد و همچنین ایجاد انبار قوای محرکه همه گروه های خودرویی جاری گروه خودروسازی سایپا به میزان دستکم 9 هزار دستگاه در برنامه ریزی های مگاموتور گنجانده شده است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ارتباط عمیقی با مجموعه قطعه سازان ایجاد نشده است، تاکید کرد: ایجاد روابط مناسب و سازنده با انجمن صنایع همگن قطعه سازان کشور و شرکت در جلسات مربوطه برای یافتن راه کارهای مناسب از طریق خرد جمعی و حل مشکلات موجود در کنار دیگر برنامه های در دست اقدام از جمله راهکارهای عمق بخشی به ارتباط و تعامل بیشتر با سازندگان خواهد بود.
بنا به این گزارش، پیشتر «منصور معظمی» معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت صنعت قطعه سازی را جزو جداناپذیر خودروسازی دانسته و گفته بود: قطعه سازان در زمینه فناوری و نیروی انسانی سرمایه گذاری لازم را نکرده اند و برای یافتن قدرت رقابت باید ارتقا یابند.
شرکت تولیدی موتور، گیربکس و اکسل مگاموتور در سال 1372 تاسیس شد و ماموریت یافت که با فعالیت های خود زمینه کاهش هر چه بیشتر وابستگی صنعت خودرو در تولید قوای محرکه به خارج از کشور را فراهم کند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۵۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است

گزارش پایگاه خبری برق حرارتی، مسعود مرادی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جریان بازدید وزیر نیرو از این مجموعه با تاکید بر اینکه متخصصان شرکت بی‌وقفه در حال آماده‌سازی واحدهای نیروگاهی کشور برای تولید برق پایدار در پیک تابستان امسال هستند، ادامه داد: به منظور ارتقای آمادگی واحدهای نیروگاهی کشور برای گذر موفق از روزهای اوج مصرف امسال تعداد ۱۸۰ پروژه تعمیراتی به ظرفیت ۱۲ هزار و ۸۰۰ مگاوات توسط این شرکت در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران یادآور شد: در طی یکسال گذشته ۱۶ هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه‌ها در این مجموعه ساخته شده است که انجام این اقدامات موجب جلوگیری از خروج ۸۰ میلیون یورو ارز از کشور شده است.
وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر مجموعه تعمیرات نیروگاهی ایران حرکت فزاینده‌ای در رفع کامل وابستگی و خودکفایی ساخت قطعات و بازسازی تجهیزات نیروگاهی برداشته است، اظهار کرد: دانش ساخت داخل صنعت نیروگاهی در کشور به عالی‌ترین حد ممکن خود رسیده و ایران به جمع پنج کشور دارنده فناوری ساخت قطعات نیروگاهی پیوسته است.

مرادی با تاکید بر اینکه هیچگونه وابستگی به خارج از کشور برای تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی نداریم، افزود: در حال حاضر متخصصان داخلی علاوه بر رفع نیازهای کشورمان، در حال صدور خدمات فنی و مهندسی در این بخش و تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشورهای منطقه هستند.
شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به عنوان یکی از ذخایر ارزشمند صنعت برق کشور با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و خط مشی انجام تعمیرات تخصصی و فوق‌تخصصی در زمینه صنعت برق، نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع مولد در زمینی به وسعت ۵۰ هزار مترمربع در استان البرز واقع شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899609

دیگر خبرها

  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • پرداخت بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به ‌سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • شرکت عمران شهر جدید پردیس از سازندگان متعهد حمایت می‌کند
  • ایجاد پست برق ۴۰۰ کیلو ولت در هشترود
  • تلاش برای ایجاد پست برق ۴۰۰ کیلو ولت در هشترود