Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشکده کشاورزی شهرستان مشگین‌شهر که از مصوبات سفر رئیس جمهور سابق است، با وجود صرف هزینه پنج میلیارد ریالی برای ساخت آن در طی 9 سال گذشته تاکنون تکمیل ساختمان آن بلاتکلیف مانده و ساختمانی که از پول بیت المال احداث شده در آستانه تخریب قرار گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرمشکین، دانشکده کشاورزی شهرستان مشگین‌شهر در زمان سفر رئیس جمهور سابق به عنوان دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی مصوب شده و تاکنون بیش از پنج میلیارد ریال برای ساخت آن هزینه شده است اما از آن زمان تاکنون تکمیل این ساختمان بلاتکلیف مانده است و در طول این مدت مسئولان شهرستانی، استانی و کشوری با بی تفاوتی از کنار آن عبور کرده‌اند دریغ از اینکه برنامه‌ای برای تکمیل آن داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از مسئولان علت بلاتکلیفی این پروژه را عدم واگذاری سند زمین بنام دانشگاه محقق اردبیلی عنوان می‌کنند که در حال حاضر بنام اداره راه و شهرسازی و در طول 9 سال گذشته ساختمانی که از پول بیت المال احداث شده در آستانه تخریب قرار گرفته است و هنوز مسئولان برنامه‌ای برای تکمیل آن ندارند.

 

مسئولان وقت دانشکده کشاورزی مشگین‌شهر در مرداد ماه سال گذشته اعلام کرد که از سال 93 به جد در حال پیگیر برای رفع مشکلات این دانشکده هستیم به طوری که در بحث سند منابع طبیعی زمین فوق را به شهرسازی واگذار کرده و شهرسازی نیز می‌بایست با تعریف پروژه آموزشی سند مالکیت آن را به دانشگاه محقق اردبیلی (دانشکده کشاورزی مشگین‌شهر) واگذار کند که در مراحل پایانی قرار گرفته است اما به نظر می‌رسد مراحل پایانی آن هنوز به اتمام نرسیده است و این ساختمان همچنان در حال تخریب است.

 

از آنجایی که ساختمان دانشکده کشاورزی 9 سال پیش احداث شده اما به خاطر پاره‌ای مسائل و مشکلات این ساختمان که میلیاردها ریال  برای آن هزینه شده به حال خود رها شده و اکنون دانشکده کشاورزی شهرستان یک مدرسه در روستای نصیرآباد قرار گرفته و فعالیت می‌کند.

 

در داخل مجموعه آموزشی نیمه کاره دانشکده کشاورزی سالن ورزشی نیز احداث و افتتاح شده بود که دانشجویان از این فضا استفاده کنند اما متاسفانه این سالن نیز بعد از افتتاح همچون دانشکده کشاورزی به حال خود رها شده و اکنون به علت بی توجهی مسئولان میلیاردها ریال به این سالن خسارت وارد شده است که تمام این هزینه‌ها از بیت المال پرداخت شده بود.

 

دانشکده کشاورزی در طول چندین سال فعالیت خود سالانه برای ساختمان آموزشی و سالن ورزشی اجاره پرداخت می‌کند که در صورت پرداخت این هزینه‌ها برای ساختمان نیمه کاره احتمال می‌رفت این ساختمان در آستانه تکمیل قرار می‌گرفت و دچار خسارت و هدر رفت بیت المال نمی‌شد.

 

به گزارش سفیرمشکین، جعفر رحیم‌نیا دادستان شهرستان مشگین‌شهر اخیراً در نشست بصیرتی اعلام کرده بودند که در دادگستری مشگین‌شهر کمیته‌ای راه اندازی شده تا به جزئیات فعالیت‌ها مسئولان در شهر نظارت و از مسئولین مربوطه را بازخواست کند چرا که برخی کارها با صرف بیت المال اجرا می‌شود اما بعد از مدت کوتاهی از بین می‌رود و این خیانت به بیت المال است که باید با آن به جد برخورد شود.

 

حال با توجه به اینکه دانشکده کشاورزی شهرستان مشگین شهر و سالن ورزشی در داخل این مجموعه با صرف بیت‌المال احداث شده اما به علت بی توجهی در نگهداری آن تخریب شده لذا لازم است دادستان شهرستان طبق وعده‌ای که به مردم این شهرستان داده به جد وارد عمل شده و با خاطیان این امر که منجر به هدر رفت میلیاردها ریال بیت‌المال شده است برخورد کرده و مشکلات این دانشکده را به نحو احسن رفع کند تا این دانشکده بیش از این دچار خسارت نشود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۹۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل فرحبخش، صبح یکشنبه در حاشیه بازدید از مسیل های بالادست شهرستان زرند در سیل اخیر اظهار داشت: با توجه به میزان بارش چند روز اخیر، ایجاد برخی مشکلات و تحمیل خسارت‌ها اجتناب ناپذیر است، اما بایستی بررسی کامل صورت گرفته و با شناسایی افراد خسارت دیده و برآورد میزان خسارت ناشی از وقوع سیلاب دستگاه‌های حمایتی، شهروندان و خیرین برای تسکین دردهای آسیب دیدگان تدبیری اتخاذ نمایند.

وی با اشاره به اینکه اقدامات انجام شده توسط فرمانداری، شهرداری‌، ادارات و دستگاه‌های مربوطه در مدیریت بحران ستودنی است، افزود: با توجه به اینکه بخش عمده شهر زرند در منطقه سیلابی واقع شده است، شایسته است دستگاه‌های مسئول اقدامات پیشگیرانه مؤثری را از جمله ایجاد حلقه‌های آبخیز داری جهت دفع بحران و مدیریت آن انجام دهند.

وی با بیان اینکه ایجاد حلقه‌های حفاظتی آبخیزداری جدید باید در دستور کار قرار گیرد، خاطر نشان کرد: دستگاه قضائی زرند نیز همواره در حوزه مدیریت بحران و پیشگیری از هر گونه آسیب به جان و مال شهروندان و دفع خطر از شهرستان خود را مسئول دانسته و همواره پشتیبان دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان در حوزه مدیریت بحران خواهد بود.

کد خبر 6091073

دیگر خبرها

  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • سیل به کشاورزی بشرویه ۱۸۵ میلیارد خسارت زد
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • انفجار مهمات در پایگاه نظامی کامبوج/ ۲۰ سرباز کشته شدند
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • کم‌کاری‌ شهرداری موجب خسارت ۲۰۰ میلیاردی در پروژه شهربازی شد