Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمانشاه گفت: ۶۰۰۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض به واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی خسارت دیده ناشی از زلزله ۲۱ آبان در استان کرمانشاه پرداخت شد. ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۶ استانها کرمانشاه نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کرمانشاه، هوشنگ بازوند در آیین تودیع و معارفه فرمانداران سابق و جدید سرپل‌ذهاب اظهار داشت: از 6000 کمک پرداخت شده به واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی 2000 میلیارد ریال برای تأمین سرمایه در گردش، 2000 میلیارد ریال برای تأمین سرمایه ثابت و 2000 میلیارد ریال برای بخش کشاورزی در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از عملیات ساخت 136 مدرسه در مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه با بیش از 700 میلیارد ریال اعتبار و آماده بودن پرداخت تسهیلات بلاعوض به 8870 واحد دامی خسارت دیده ناشی از زلزله اخیر خبر داد.

بازوند عنوان کرد: برای جبران خسارت وارده، دولت طی 6 مصوبه 53 هزار و 290 میلیارد ریال اعتبار را ابلاغ کرد که این اقدام در نوع خود بی‌نظیر و کم‌سابقه بود.

استاندار کرمانشاه گفت: نخستین کار ما در زلزله سرپل‌ذهاب عبور از بحران و فراهم کردن شرایط و تامین زیرساخت‌ها در این شهرستان بود که این مهم در روزهای ابتدایی زلزله به خوبی مدیریت و اجرایی شد.

وی با اشاره به اینکه عملکرد و اقدام‌های مسئولان در زلزله کرمانشاه مورد رضایت مسئولان ارشد کشوری است افزود: تمهیدات لازم برای مقابله با فصل گرما به‌ویژه در بخش بهداشتی در مناطق زلزله‌زده سرپل ذهاب اندیشیده و از هم اکنون برای مقابله با فصل گرما برنامه‌ریزی شده است که به مرور عملیاتی می شود.

بازوند گفت: پیام مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی نقش مهمی در خروج از بحران سرپل‌ذهاب داشت که تمامی مسئولان و مردم را برای کمک به زلزله‌زدگان بسیج کرد.

وی افزود: مدیریت متمرکز و تبدیل کردن زلزله به فرصت پیشرفت شهرستان باید سرلوحه کار فرماندار جدید و دیگر مسئولان دستگاه‌های اجرایی سرپل ذهاب باشد.

بازوند از به کارگیری ظرفیت 6 استان دیگر کشور در امر بازسازی مناطق زلزله‌زده سرپل‌ذهاب خبر داد و گفت: هم اکنون استان‌های همدان، اردبیل و مرکزی در مناطق روستایی و استان‌های اصفهان، مازندران و خراسان رضوی در مناطق شهری در امر بازسازی سرپل‌ذهاب مشارکت دارند.

وی اظهار کرد: بازسازی سرپل‌ذهاب فرصت مناسبی برای اشتغالزایی و پیشرفت بیش از پیش این شهرستان است و اولویت نخست فرماندار باید حل مشکلات و مسائل مردم زلزله‌زده و ایجاد اشتغال پایدار باشد.

بازوند گفت: مطالعات مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی سرپل‌ذهاب در برابر زلزله دو ماه ماه به طول انجامید و اکنون این طرح پایان یافته است.

انتهای پیام/م

R41380/P1486/S6,68/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۹۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است

هاشم علایی گفت: برای تامین زمین طرح‌های تولیدی مرکز استان، فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی ۲ اردبیل در حال آماده‌سازی است که جدول‌بندی و زیرسازی معابر، پست برق ۶۳ کیلوولت و خط توزیع برق فشار متوسط هوایی آن اجرایی شده و تامین سایر زیرساخت‌ها هم در دست اجراست.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل افزود: برای اجرای این طرح‌ها، اعتباری بالغ بر ۲هزار میلیارد ریال هزینه شده و تلاش می‌شود مراحل واگذاری زمین، طی چند ماه آینده آغاز و در اختیار سرمایه گذاران قرار داده شود.

به گفته او، شهرک صنعتی ۲ اردبیل با مساحت بیش از ۷۰۰ هکتار به عنوان بزرگترین و مهمترین شهرک صنعتی استان اردبیل محسوب می‌شود که علاوه بر قطب تولید، بخش اعظمی از اشتغال استان را هم به خود اختصاص داده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل با بیان اینکه ۸۰۰ طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی متفاوت از مرحله پی‌ریزی تا نصب و تجهیز ماشین آلات در شهرک‌های صنعتی استان در دست اجراست افزود: از بدو تاسیس شهرک‌های صنعتی استان تاکنون بیش از هزار و ۵۰۰ قرارداد واگذاری زمین با سرمایه گذاران در سطح بیش از ۶۵۰ هکتار منعقد شده است که از این میزان ۷۰۰ واحد صنعتی دارای پروانه بهره برداری با اشتغالزایی بیش از ۱۳ هزار نفر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان فعال است و بقیه نیز با پیشرفت فیزیکی متفاوت از مرحله پی‌ریزی تا نصب ماشین آلات در دست اجراست.

علایی ادامه داد: از این تعداد ۷۰ واحد تولیدی و صنعتی راکد و غیر فعال در شهرک‌های صنعتی شناسایی شده که با ارائه تسهیلات سایر کمک‌های لازم به دنبال فعال کردن آنها هستیم.

او از واگذاری زمین به سرمایه گذاران با شرایط نقد و اقساط همچنین واگذاری زمین به سرمایه گذاران از طریق سامانه الکترونیکی با هدف جلوگیری از ایجاد رانت و رعایت عدالت در فرآیند واگذاری زمین خبر داد و گفت: اعمال بخشودگی تا ۵۰ درصد اقساط قیمت حق بهره برداری زمین در مناطق کمتر توسعه یافته (شهرک‌های صنعتی کوثر و گرمی و نواحی صنعتی رضی، نیر، مشگین شهر، هشجین، نوجه ده، روح کندی، شکرآب و پارس آباد) از مشوقهایی است که به سرمایه گذاران این مناطق داده می شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل در ادامه برگزاری تورهای صنعتی، نمایشگاه‌ها، حمایت از دانش بنیان شدن، برگزاری دوره‌های آموزشی، حمایت از پایان نامه‌های دانشجویی، شناسایی نیازهای فناورانه واحدهای تولیدی، ارائه برنامه‌های حمایتی به منظور جذب سرمایه گذاران خارجی، کمک به افزایش صادرات محصولات صنعتی و اخذ مجوزهای استاندارد سازی واحدهای تولیدی، حمایت‌های خوشه‌ای از واحدهای تولیدی را از دیگر مشوق‌های سرمایه گذاری در استان ذکر کرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • بازی‌دراز آماده میزبانی از زائران راهیان نور است
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • برداشت نوبرانه گوجه سبز در سرپل ذهاب
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است