Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداو سیما، مرکز فارس، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این همایش گفت: در مرکز تحقیقات سوانح سوختگی و ترمیمی امیرالمومنین (ع) شیراز قادر هستیم بیماران سوختگی بیش از ۵۰ درصد را از مرگ حتمی نجات دهیم که این اقدام در نوع خود کم نظیر است.
دکترعبدالخالق کشاورزی با اشاره به دستیابی به علم پیوند پوست در بیمارستان سوانح سوختگی و ترمیمی امیرالمومنین (ع) شیرازگفت: استفاده از این روش موجب شده بیماران سوختگی بیش از ۵۰ درصد از مرگ حتمی نجات پیدا کنند که این درحالی است که درگذشته شانس زنده ماندن این افراد بسیار اندک بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مرکز آموزشی درمانی سوختگی امیرالمومنین (ع) شیراز از مراکز درمان سوختگی است که ماهانه به طور میانگین ۱۳۰ نفر در این مرکز بستری می‌شوند که میزان سوختگی حدود ۳۰ نفر از آن‌ها بالای ۶۰‌درصد است که با تلاش تیم جراحی این مرکز از مرگ حتمی نجات پیدا می‌کنند.
کشاورزی بیان کرد: تاکنون جان ۱۷۰ بیمار دچارسوختگی با استفاده از این روش مدرن پزشکی از مرگ حتمی نجات یافته است.
وی بیان کرد: رضایت ۱۲۴ خانواده اهدا کننده پوست برای نجات جان بیماران سوختگی را یک موضوع مهم دانست وگفت:با این اقدام ارزنده که از سوی خانواده‌های نیک اندیشان صورت می‌گیرد به طور میانگین ماهیانه ۷۰ عمل پیوند پوست در شیراز انجام شود.
رئیس مجمع خیرین تامین سلامت فارس به حمایت‌های خیران از بیماران سوختگی بیش از ۵۰ درصد اشاره کرد ونیز گفت: امروزه با حمایت خیران مجمع تامین سلامت فارس قادر خواهیم بود به این افراد برای ادامه درمان تسهیلات قرض الحسنه اعطا کنیم.
دکتر علی اکبر رامجردی با بیان اینکه مجمع خیران تامین سلامت فارس سالانه بیش از ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات به بیماران سوختگی تسهیلات درمانی اعطا می‌کند، افزود در تلاش هستیم در فاز نخست بیماران سوختگی بیش از ۵۰ درصد را در چتر حمایتی اعطا وام قراردهیم که در طرح بعدی تلاش داریم با حمایت بیشتر خیران به همه بیماران سوختگی وام کم بهره اعطا کنیم.
وی درمان بیماری سوختگی را بسیار هزینه بر اعلام کرد واز خیران خواست به منظور حمایت بیشتراز این افراد کمک‌های خود را افزایش دهند تا بتوانیم به تعداد بیشتر بیماران تسهیلات ارائه دهیم.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، هم گفت: درمان بیماران سوختگی بسیار سخت است و در گذشته مجبور بودند از قسمت‌های سالم پوست بدن خود بیمار بردارند و برای قسمت‌های سوخته پیوند بزنند که در این روش دوران درمان و نقاهت طولانی می‌شد.
دکتر سید بصیر هاشمی افزود: با کار‌هایی مانند اهداء پوست و فعالیت‌هایی که در مرکز تحقیقات سوختگی برای تولید پوست در حال انجام است، بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود.
وی افزود: تولید پوست در آزمایشگاه با استفاده از سلول‌های بنیادی بسیار کمک کننده است و با این کار می‌توانیم قسمت‌هایی از بدن فرد که نیاز به پوست دارد را با پوست تولیدی از بدن خودش پوشش داده شود و نیازی به برداشتن پوست از جا‌های سالم بدن نباشد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۱۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد

به گزارش جماران به نقل از آناتولی، با هوش مصنوعی فرآیندهای تشخیص بیماری‌ها و در آینده نزدیک امکان درمان آنها بدون مراجعه به بیمارستان فراهم خواهد شد.

با استفاده گسترده از کاربردهای هوش مصنوعی در بخش سلامت، فرآیندهای تشخیص سرعت می‌گیرد و در آینده نزدیک امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود.

پیشرفت‌های فن‌آوری مانند هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل کلان داده‌ها مزایای بزرگی را در زمینه‌هایی مانند تشخیص زودهنگام بیماری‌ها، برنامه‌ریزی درمان و ارائه مؤثرتر خدمات بهداشتی فراهم می‌کنند.

در حالی که سیستم‌های تشخیصی با پشتیبانی از هوش مصنوعی به پزشکان در شناسایی بیماری‌ها و تعیین روش‌های درمانی کمک می‌کنند، این سیستم‌ها با تجزیه و تحلیل سریع مجموعه داده‌های بزرگ، روند تشخیص را سرعت می‌بخشند و نتایج دقیق‌تری ارائه می‌دهند.

پرفسور ودات گورال، متخصص گاستروانترولوژی در بیمارستان مدیپول ترکیه در گفت‌وگو با خبرنگار آنادولو با بیان اینکه استفاده از هوش مصنوعی در حوزه سلامت رو به افزایش است، گفت: از این سیستم‌ها در تشخیص و شناسایی ضایعات سرطانی نیز استفاده می‌شود.

او اظهار داشت: هوش مصنوعی یک کاربرد بسیار قابل اعتماد در تشخیص زودهنگام سرطان، غربالگری سرطان، اثربخشی دارو و پیگیری است.

وی با اشاره به اینکه این نمونه‌ها نشان می‌دهد که استفاده از هوش مصنوعی در سلامت منجر به دستاوردهای اقتصادی نیز می‌شود، ادامه داد: با افزایش استفاده از هوش مصنوعی، امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود و به این ترتیب به نوعی بیمارستان‌ها به لطف هوش مصنوعی به سراغ بیماران خواهد رفت.


 

دیگر خبرها

  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • آزادی ۶۵۰ زندانی در فارس با کمک خیران
  • تجلیل از خیران همراه کمیته امداد در فارس
  • خواص جکوزی برای پوست
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • حمایت از بیماران سلیاکی با بسته‌های حمایتی
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • اجرای دو طرح حوزه بهداشت و درمان بردسکن