Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- معاون برنامه ريزي سازمان صنايع کوچک و شهرک‌هاي صنعتي ايران اعلام کرد در سواحل مکران براي 204 طرح با سرمايه گذار مستقيم خارجي، قرارداد واگذاري زمين صنعتي منعقد شده که 47 طرح آن در پسابرجام به سرانجام رسيده است.

به گزارش ايرنا از تارنماي سازمان صنايع کوچک و شهرک هاي صنعتي ايران، «فرشاد مقيمي» عصر يکشنبه در ميزگرد صنايع و معادن همايش «فرصت هاي سرمايه گذاري سواحل مکران» توضيح داد 47 طرح پسابرجامي با سرمايه‌اي به ارزش يک ميليارد و 841 ميليون دلار و اشتغالزايي 2740 نفره مربوط به سرمايه گذاراني از ترکيه، جمهوري آذربايجان، ايرلند، ژاپن، عراق، افغانستان، کرواسي، چين، آلمان، فرانسه، ترکمنستان و امارات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مقيمي يادآوري کرد 9 شهرک و ناحيه صنعتي در سواحل مکران وجود دارد که در صنعت پتروشيمي، فولاد، آلومينيوم، کروميت و صنايع پايين دستي اين صنايع و همچنين صنايع کشتي سازي از ظرفيت توسعه صنعتي زيادي برخوردار است.
به گفته وي، زمينه‌هاي لازم براي توسعه سواحل مکران با ايجاد تقاضا، پويايي و تحرک در عرصه هاي اجتماعي، سياسي و اقتصادي و ايجاد منطقه‌اي جذاب براي سرمايه‌گذاري‌هاي داخلي و خارجي فراهم شده است.
وي اعطاي مشوق هاي مالياتي در شهرک‌هاي صنعتي بويژه در مناطق کم برخوردار از هفت تا 13 سال براي سرمايه گذاران داخلي و خارجي و صدور مجوز براي ايجاد 89 شهرک صنعتي غيردولتي را از مشوق هاي در نظر گرفته شده براي سرمايه گذاري در شهرک هاي صنعتي اعلام و تصريح کرد: تاکنون 48 شهرک صنعتي با اشتغالزايي 120هزار نفره به بهره برداري رسيده و41 شهرک ديگر در حال ساخت وساز است.
وي اضافه کرد: زيرساخت هاي عمراني در شهرک ها و نواحي صنعتي ايجاد شده است، همچنين از حضور سرمايه گذران براي ايجاد شهرک‌هاي صنعتي خصوصي استقبال مي شود.
به گزارش ايرنا، در برنامه ششم توسعه موضوع توسعه سواحل مکران مورد توجه ويژه قرار گرفته است و از اين رو، همايش دوروزه توسعه سواحل مکران امروز (ششم اسفندماه) با سخنراني معاون اول رييس جمهوري در مرکز همايش هاي بين المللي برج ميلاد برگزار شد.
منطقه مکران از شرق هرمزگان تا شرق سيستان و بلوچستان گسترده است و شهرستان هاي سيريک، جاسک، کنارک و چابهار را شامل مي شود.
سواحل مکران بهترين کرانه اقيانوسي کشور و از نظر آب و هوايي در معتدل ترين هواي جنوب کشور واقع شده است، اين
سواحل در زمينه اقتصادي بويژه ترانزيت کالا، سرمايه‌گذاري‌هاي تجاري، صنعتي و گردشگري از جاذبه‌هاي منحصر به فردي برخوردار است.
از نظر ژئوپولتيکي نيز همجواري سواحل مکران با کشورهاي پاکستان و افغانستان، ظرفيت‌هاي ارتباطي اين سواحل به پهنه اقيانوس هند و امکان اتصال کشورهاي آسياي مرکزي به درياهاي آزاد، بستر مناسبي را براي گسترش تعاملات منطقه‌اي و بين المللي فراهم مي کند.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: @IRNAeco
اقتصام* 3065*1961*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۶۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع

ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی بروجرد از واگذاری کارخانه سامان کاشی شهرستان به هیات حمایت از صنایع، توسط اداره تصفیه امور ورشکستگی خبر داد.

عباس گودرزی امروز سیزدهم اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: پیرو تصمیم اداره تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه جهت ارجاع پرونده سامان کاشی به هیات حمایت از صنایع، این واحد صنعتی با حضور نمایندگان و رئیس هیات و معاون اقتصادی استاندار و نماینده دادستان و جمعی از مسئولان ذیربط در محل فرمانداری بروجرد به هیات، تحویل داده شد.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام که قرار بود بعد از جلسات متعدد با مالک کارخانه و پس از اتمام حجت‌های گوناگون و پیگیری‌های مستمر، در سال ۱۴۰۰ انجام شود و در محل کمیسیون اجتماعی هم با حضور مدیرکل تصفیه امور ورشکستگی صورتجلسه کردیم که چنانچه تا ۳۰ تیر ۱۴۰۰ کارخانه روشن نشود آن واحد صنعتی جهت احیاء واگذار خواهد شد.

گودرزی ادامه داد: اما اکنون بعد از چند سال، کارشناسان خبره هیات حمایت از صنایع، رسما پیشرفت پروژه را ۶۰ درصد اعلام کرده‌اند و این یعنی اینکه، ایهاالناس؛ کارگران مظلوم و بیچاره و کارکشته سامان کاشی، در آن روزها که بر سر می‌زدند و کسی صدایشان را نمی‌شنید درست می‌گفتند.

وی تصریح کرد: اما امروز با عبور از همه موانع، اداره تصفیه، تصمیم خود را اجرایی کرد و این واحد صنعتی را به هیات مذکور برای حفظ اشتغال و تداوم تولید واگذار کرد.

این نماینده ادامه داد: امیدوارم با حمایت مسئولان اجرایی و استاندار و فرماندار و همچنین حمایت‌های حکیمانه امام جمعه بروجرد که مسائل اشتغال و صنعت را مورد مداقه قرار می‌دهد شاهد تسریع در پرداخت بدهی، رفع موانع، به روزرسانی کارخانه و رونق تولید و اشتغال در آن کارخانه باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • شارژ ۱۹ میلیارد دلاری صندوق توسعه/ تزریق ۱۰۰ همت به مسکن در ۱۴۰۳
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع