Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی رمضانی روز شنبه در آیین سالگرد تاسیس کانون های فرهنگی تربیتی در کانون شهید مفتح منطقه 3 شهر تهران اظهار کرد: امروز این کانون ها رقبای جدیدی از جمله نهادهای مختلف، مساجد و شهرداری ها پیدا کردند که فرصتی برای رقابت کانون ها با دیگر نهادها باقی نگذاشته است.
وی با اشاره به احیای جایگاه کانون های فرهنگی و تربیتی گفت: ما نباید نسبت به این فضا غفلت کنیم، از مدیران مدارس انتظار داریم که در کانون ها شرایط لازم را برای فعالیت های فوق برنامه در اختیار دانش آموزان قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رمضانی با طرح این سوال ها که «چرا دانش آموزان را در مدارس خسته می کنیم؟» و « آیا در مدارس واقعا تعلیم و تربیت صورت می گیرد؟» افزود: اداره کل فرهنگی و هنری و کانون های آموزش و پرورش آمادگی دارد که برای غنی‌ سازی و شاداب ‌سازی مدارس در روزهای پنجشنبه و جمعه در مدارس و کانون ها همکاری کرده و امکانات لازم را فراهم کند.
مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در کانون های فرهنگی تربیتی تمام ساحت های تربیتی براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مورد توجه قرار می گیرد و نیروی انسانی و دانش آموزانی تربیت شده در این کانون ها بی نظیر هستند.
وی اظهار کرد: نیروی انسانی کانون ها، اختصاص بودجه، برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری و جشنواره استانی در این نهادها باید مورد توجه قرار گیرد تا اعضا فعالیت ها و تولیدات خود را به نمایش بگذارند.
رمضانی با اشاره به تغییر کاربری فضاهای آموزشی گفت: این تغییرات باید برای دانش آموزان باشد، کانون ها و اردوگاه ها را در اختیار دانش آموزان قرار داده و در این حوزه باید هم افزایی صورت گرفته و ظرفیت سازی کنیم.
مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به حذف آزمون در مدارس و حذف تکالیف نوروزی در دوره ابتدایی و جایگزینی داستان خوانی گفت: براساس این تغییرات باید حوزه پرورشی فعال شده و اقدامات مناسبی در این حوزه انجام دهد.
وی افزود:30 بهمن ماه به عنوان روز بزرگداشت کانون های فرهنگی تربیتی نامگذاری شده که امسال تبدیل به هفته شد و در سراسر کشور ویژه برنامه هایی برای گرامیداشت این هفته برگزار می شود.

*فعالیت 22 کانون فرهنگی تربیتی در تهران
عبدالرسول کریمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران نیز در این آیین با اشاره به فعالیت 22 کانون فرهنگی تربیتی در تهران گفت: شناسایی و پرورش استعدادها و توانایی های دانش آموزان و تبدیل آنها از قوه به فعل از جمله وظایف این کانون هاست.
وی، پیوند روابط اجتماعی، بهبود روابط فردی و اجتماعی و مهارت آفرینی را از دیگر ویژگی های کانون های فرهنگی و تربیتی عنوان کرد و افزود: در کانون‌ها باید تلاش کنیم هیجانات کاذب دانش‌آموزان که تأثیرات منفی بر روی آنها می‌گذارد، شناسایی کنیم.
کریمی گفت: در کانون‌های فرهنگی و تربیتی، دانش‌‌آموزان باید بتوانند دست ‌ساخته‌های خود را در معرض دید دیگران قرار دهند که این موضوع نقش مهمی در خودباوری دانش آموزان خواهد داشت.
در پایان این آیین از پیشکسوتان کانون های فرهنگی تربیتی شهر تهران تجلیل شد.
در حاشیه آیین سالگرد تاسیس کانون های فرهنگی تربیتی، نمایشگاهی از دستاوردهای اعضای کانون های شهر تهران در حوزه علمی، ادبی و مهارتی برپا شده بود.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
تهرام/7245**1625
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۷۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت و ضرورت تلاش برای توسعه اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در کمیته استانی بهداشت، تغذیه و ایمنی که با همراهی مسئولان بهداشت سازمان آموزش و پرورش فارس برگزار شد، تلاش برای تامین سلامت دانش‌آموزان را یک ضرورت خواند که در این زمینه والدین و معلمان، نقش بسیار مهمی دارد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری، نیز مواردی مطرح کرد و راهکارهایی در خصوص همکاری مشترک دو مجموعه در این زمینه ارائه داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، ضمن بیان توضیحاتی درباره وظایف مشترک مجموعه سلامت با سازمان آموزش و پرورش، از مسئولان مدارس خواست تا در این راستا با مجموعه سلامت همکاری بیشتری داشته و بر مصرف مکمل‌های توزیع شده در مدارس نظارت کنند.

عباس رضائیان‌زاده ضمن قدردانی از اقدامات و تلاش‌های سلامت‌محور مسئولان آموزش و پرورش استان در مدارس، مطالبی درباره پیگیری برای مشارکت خیرین تامین سلامت فارس در تامین مکمل در مدارس؛ مدیریت سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد؛ اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف بهداشت دهان و دندان؛ پایش و غربالگری سلامت دانش‌آموزان و تلاش برای اجرای قوانین جوانی جمعیت و فرزندآوری عنوان کرد.

محمدرضا کریمی، معاون فنی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش مجموعه سلامت استان و سازمان آموزش و پرورش در راستای سلامت دانش‌آموزان درباره موضوعاتی نظیر چاقی و لاغری دانش‌آموزان؛ عوارض کم تحرکی و تغذیه نامناسب دانش‌آموزان؛ اجرای برنامه بهبود تغذیه و توزیع مکمل یاری آهن و ویتامین D در مدارس؛ ثبت مشخصات دانش‌آموزان در سامانه «سیب» در زمینه دریافت مکمل یاری و چالش‌های تأمین اعتبارات مالی برای تأمین مکمل دانش‌آموزان در مدارس، مطالبی عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری