Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار با تاکید بر بهره‌مندی از ظرفیت صندوق حمایت از صنایع الکترونیک برای اشتغال متخصصان، گفت: صنایع الکترونیک، پیشران صنایع دانش‌بنیان است و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در کنار "صحا" به عنوان یکی از تاثیرگذارترین نهادها در توسعه صنایع الکترونیک در کشور و توسعه اشتغال متخصصان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر عیسی منصوری، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست با دکتر علی وحدت رئیس هیات مدیره و مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک که در محل صحا برگزار شد، ضمن تاکید بر اینکه صحا با توجه به انباشت تجربه و اطلاعاتی که از شرکت‌های فعال صنایع الکترونیک کشور دارد، می‌تواند نقشه راه این صنعت را مشخص کند، گفت: باید بررسی کنیم که فعالیت بخش خصوصی در چه گرایش‌هایی از صنایع الکترونیک بیشتر است و در عین حال تاکید شود این گرایش ظرفیت توسعه زیادی دارد و کشور هم در آن مزیت نسبی داشته و توان ورود به بازار جهانی را دارد.

 معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخصوص مهم‌ترین وظایف صندوق حمایت از صنایع الکترونیک در اشتغال‌زایی افزود: نباید صندوق را فقط به‌عنوان محلی برای اعطای وام درنظر بگیریم؛ زیرا این منابع محدود است. بنابراین صحا باید بررسی کند که کدام رشته در صنعت الکترونیک بیشترین بهره‌وری و فرصت شغلی را برای کشور ایجاد خواهد کرد. همچنین باید مشخص کرد که نگاه استراتژیک کشور به کدام سمت است و سپس بر اساس این نگاه اولویت‌های اشتغال را اعلام کنیم.

دکتر منصوری درخصوص ارتباطات خارجی شرکت‌ها و نقش توسعه صحا برای صنایع الکترونیک نیز گفت: باید در کشور شرکت‌های بزرگ را تقویت کنیم و برای دستیابی به این هدف باید با شرکت‌های صاحب برند دنیا ارتباطات خوبی داشته باشیم. از این‌رو برای حضور در بازارهای جهانی باید منابعی را به شرکت‌ها تخصیص داد. اگر صندوق بتواند این نقش توسعه‌ای را در حوزه صنعت الکترونیک به‌خوبی ایفا کند، گام اساسی در این حوزه برداشته است؛ زیرا در کشور کسی متولی این موضوع نیست و البته باید برنامه‌ریزی‌های مختلفی برای انجام این کار انجام شود. ضمن‌اینکه با تقویت این شرکت‌های بزرگ، شرکت‌های کوچک نیز رشد پیدا می‌کنند که به رونق کسب‌وکار و ایجاد اشتغال کمک فراوانی می‌کند.

به گفته وی صندوق حمایت از صنایع الکترونیک از موثرترین نهادها در توسعه صنایع الکترونیک در کشور؛ در جهت توسعه این صنایع و اشتغال متخصصان می‌تواند نقش‌آفرینی کند.

وی درخصوص نقش صندوق حمایت از صنایع الکترونیک در طرح‌های اشتغال و کارورزی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین بخش طرح اشتغال، توسعه فعالیت‌های پراشتغال است. در این ارتباط پس از اعلام گرایش‌های دارای اولویت حوزه الکترونیک از سوی صحا، وزارتخانه نیز برنامه‌های خود را اعلام می‌کند تا همکاری‌ها در این زمینه آغاز شود.

دکتر منصوری با تاکید بر اینکه صنایع الکترونیک، پیشران صنایع دانش‌بنیان است، تصریح کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کنار صحا به عنوان یکی از تاثیرگذارترین نهادها در توسعه صنایع الکترونیک در کشور و توسعه اشتغال متخصصان خواهد بود.

صنایع الکترونیک، آینده صنعت کشور است

دکتر علی وحدت، مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک (صحا) نیز در این نشست مشترک ضمن معرفی خدمات و تسهیلات صحا، عملکرد چند سال اخیر در بخش تسهیلات و ضمانت‌نامه را تشریح کرد.

وی با تاکید بر اینکه صنایع الکترونیک، آینده صنعت کشور است، تصریح کرد: در حال حاضر برخی از شرکت‌های فعال این حوزه توانسته‌اند با انتخاب خوب محصول دارای بازار مناسب و دارای فناوری و تکنولوژی بالا، ارزش افزوده فراوانی را در کشور ایجاد کنند و حتی به عنوان صادرکننده نمونه معرفی شوند.

مدیرعامل صحا با بیان این‌که در حال حاضر وضعیت و اطلاعات شرکت‌های فعال صنایع الکترونیک در کشور در صندوق موجود است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون در صحا مزیت‌های تولیدی صنایع الکترونیک در کشور را می‌دانیم که کدام شرکت‌ها در کدام استان وضعیت بهتری دارند و دارای مزیت تولید نسبت به سایر شرکت‌ها هستند.

وحدت در ادامه تاکید کرد: منابع محدود صندوق این فرصت را فراهم کرد که به سمت کیفی‌سازی حمایت‌ها و اعطای تسهیلات به طرح‌ها برویم. حتی در جهت حمایت همه‌جانبه و به نتیجه رسیدن پشتیبانی صورت گرفته، برای بازاریابی شرکت‌ها هم وارد مذاکره با سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای فروش محصول الکترونیک شدیم.

بر اساس اعلام روابط عمومی صحا، مدیرعامل صحا در پایان گفت: صندوق حمایت از صنایع الکترونیک پس از قریب به 20 سال پشتیبانی از شرکت‌های صنایع الکترونیک کشور، تولیدکننده واقعی را می‌شناسد که چه شرکت‌هایی قابلیت تولید کدام محصول را با کیفیت خوب در رقابت با سایر شرکت‌ها دارند تا اینکه در فرآیند مشارکت با شرکت‌های بزرگ و معتبر خارجی موفق باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۷۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه هر منطقه‌ مرهون بهره‌گیری صحیح از ظرفیت‌های اجتماعی است

فرماندار شهرستان میرآباد با بیان اینکه توسعه و پیشرفت هر منطقه‌ای مرهون بهره‌گیری صحیح از ظرفیت‌های اجتماعی است، گفت: توسعه هر شهر ملاک مهمی برای ارزیابی عملکرد شوراهای اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حسین خضری امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست شهرداران و شوراهای اسلامی شهرهای میرآباد و نلاس که با محوریت بررسی مسائل شهری ترتیب یافته بود، اظهار کرد: توسعه و پیشرفت هر منطقه‌ای مرهون بهره‌گیری صحیح از ظرفیت‌های اجتماعی است.

وی افزود: توسعه هر شهر ملاک مهمی برای ارزیابی عملکرد شوراهای اسلامی بوده و وجود اقدامات بهتر نشانگر موفقیت در این خصوص است.

فرماندار شهرستان میرآباد گفت: انتظار داریم مجموعه شورا و شهرداری‌های دو شهر همکاری‌های شایان توجهی در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و توسعه زیرساخت‌های شهری را داشته باشند و در ایده‌های مبلمان شهری با یکدیگر همفکری کرده و برای پیشبرد بهتر امور از تجربیات و همچنین نظرهای کارشناسی یکدیگر بیش از پیش استفاده کنند و این همکاری و هماهنگی بر مبنای احترام متقابل در توسعه خدمات‌رسانی راهگشا باشد.

خضری آمادگی کامل خود را به منظور همکاری‌های لازم در راستای پیشبرد اهداف مدیریت شهری به هر دو مجموعه مدیریت شهری در جهت ارائه خدمات هر چه بیشتر و بهتر به شهروندان اعلام کرد و ادامه داد: در سایه تعامل می‌توان سریع‌تر به اهداف تعیین شده رسید.

وی با تأکید بر اینکه فرصت مسئولیت در راستای خدمت به شهروندان را باید قدر دانست، یادآور شد: باید به مطالبات مردم اهمیت داده و آن‌ها را پیگیری و نیازهایشان را پاسخگو باشیم و این امر در سرلوحه امور قرار گیرد.

خضری تصریح کرد: شهرداری‌ها چون مستقیم با مردم در ارتباط بوده و در خط اول خدمتگزاری به شهروندان هستند باید نقش خود را در ایجاد رضایتمندی عمومی در سطح جامعه به خوبی ایفا کنند.

کد خبر 751576

دیگر خبرها

  • توسعه هر منطقه‌ مرهون بهره‌گیری صحیح از ظرفیت‌های اجتماعی است
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور