Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا مصری، عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در یادداشتی در روزنامه جام جم نوشت: آخرین جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی سوم مهرماه تشکیل شد و از آن زمان تاکنون بدون هیچ توضیح و دلیلی جلسه‌ای برگزار نشده است. این در حالی است که نمایندگان قوای مقننه و قضاییه مرتب پیگیر دلیل تشکیل نشدن ستاد بودند اما متاسفانه پاسخی نشنیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جالب اینجاست که تا قبل از انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری ایران به طور مرتب جلسات برگزار می‌شد و به یاد ندارم کسی از اعضا غیبت داشته است. در هر جلسه آقای محسنی اژه‌ای معاون اول دستگاه قضا، آقای سراج رئیس سازمان بازرسی و دولت‌آبادی دادستان تهران همراه بنده و دیگر نمایندگان مجلس که عضو این ستاد بودند و همچنین نمایندگانی از بخش دولتی به طور مستمر حضور داشتند اما یکباره این ستاد تعطیل شد که سه تعبیر در این مورد می‌توان به کار برد.

یکی این‌که مسئولان برگزارکننده آن‌قدر مشغله دارند که زمان کافی برای برگزاری جلسات ندارند و دوم اینکه فسادی در کشور وجود ندارد که بخواهند تشکیل جلسه دهند. سومین مساله که مطرح خواهد شد این است که شاید فساد در کشور بی‌اهمیت است و دیگر نیازی به تشکیل جلسه نیست. اما هرچه باشد دستگاه‌ها مبارزه با فساد باید به طور مستمر در کنار هم به اتخاذ تصمیمات مهم بپردازند.

در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی همواره راه‌های کنترل و مقابله با فساد بررسی می‌شد. البته تشکیل نشدن جلسات به معنای غیرفعال شدن آن ستاد نیست اما پیشنهاد همه قوا در این زمینه بررسی و مورد تایید یا اصلاح قرار می‌گرفت. در نهایت حکمی که صادر می‌شد مورد تایید همه اعضا بود.

به خاطر دارم که آقای جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور که رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی است چندی پیش اعلام کرده بودند عمق فساد بسیار زیاد است. اخیراً دلار به 5000تومان رسید و اعلام کردند برای کنترل بازار تعدادی از مفسدان و اخلالگران این بازار را دستگیر کردند. در این شرایط حتماً باید ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی جلسه اضطراری تشکیل می‌داد.

همچنین بحث زمین‌خواری که آقای یوسفیان ملا، نماینده مردم آمل به آن اشاره کرده است روی زمین مانده و تا زمانی که جلسات تشکیل نشود نمی‌توان امیدی به حل این بحران‌ها داشت. نمایندگان قوه مقننه و قوه قضاییه آماده شرکت در جلسات هفتگی هم دارند. باید توجه داشت عمر دولت و مجلس کوتاه است و اگر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی هر شش ماه یکبار تشکیل جلسه دهد اثری در اصلاح دستگاه‌ها نخواهد داشت.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۱۸۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی مدارس شهرستان زرند به علت باران

  به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ،به دلیل ناپایداری های جوی کلیه مدارس شهرستان زرند برای روز چهارشنبه تعطیل اعلام شد.

رئیس ستاد بحران شهرستان زرند گفت: به دلیل شرایط نامناسب جوی و احتمال بارندگی شدید امروزچهارشنبه، کلیه مدارس این شهرستان تعطیل می‌باشد.

فرماندار زرند از شهروندان خواست در روز چهارشنبه و پنجشنبه از مسافرت به مناطق کوهستانی و قرار گرفتن در مسیر رودخانه‌ها خودداری نمایند.

رئیس ستاد بحران شهرستان از اعلام آمادگی کلیه دستگاه‌های اجرایی و نهادهای خدمات رسان در شهرستان خبر داد.

دیگر خبرها

  • معلمان و کارگران، افسران جنگ فرهنگی و اقتصادی هستند
  • جایگاه ایران را در عرصه نبرد فرهنگی و اقتصادی تثبیت کنیم/ مسئولان از تولید ملی حمایت کنند
  • مدیران باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند
  • مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • (عکس) محسن رضایی در جمع اعضای شریان
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • روز‌های برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • روزهای جلسات علنی مجلس تغییر کرد +جزئیات
  • تعطیلی مدارس شهرستان زرند به علت باران