Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، دومین سری از نشست‌های هم ‌اندیشی با فعالان حوزه فین‌تک با حضور شرکت‌ها و صندوق‌های جسورانه در فرابورس برگزار شد و حاضران با مرور مهم‌ترین رخدادهایی که در جریان فین‌استارز ۲۰۱۷ رقم خورد و آنچه که محتوای این رویداد را در سال پیش رو تشکیل می‌دهد، انتظارات، خواسته‌ها و نقطه‌نظرات خود را برای برپایی هر چه بهتر فین‌استارز ۲۰۱۸ مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
در این نشست، سید مهدی علم‌الهدی معاون پذیرش و ناشران فرابورس با بیان اینکه مهم‌ترین مزیت برگزاری چنین نشست‌هایی در آستانه فین‌استارز ۲۰۱۸، ایجاد فضای تعاملی میان فعالان مختلف حوزه فین‌تک است، گفت: یکی از دغدغه‌های مهم فعالان این حوزه بحث قانون‌گذاری در محیط فعالیت فین‌تک‌ها از سوی نهادهای حاکمیتی مانند سازمان بورس، بانک مرکزی، بیمه مرکزی و ... است.
 
همچنین از آنجا که چنین نهادهایی در جریان رویداد فین‌استارز مشارکت می‌کنند و بعضا در شورای سیاست‌گذاری این رویداد نیز حضور دارند، معتقدیم نشست‌های هم‌اندیشی با حضور فعالان حوزه فین‌تک قبل از برگزاری این رویداد کمک می‌کند تا با طرح تمامی دغدغه‌ها و نقطه ‌نظرات با این نهادها، نتایج کیفی‌تر و اثرگذارتری از فین‌استارز ۲۰۱۸ حاصل شود.
 
تحقق چند هدف سرمایه‌گذاری
 
در ادامه دبیر بازار دارایی فکری فرابورس نیز به شرح آنچه که در رویداد فین‌استارز ۲۰۱۷ برگزار شد پرداخت و عنوان کرد: در این رویداد ۱۰ صندوق جسورانه، ۴ شرکت شتاب‌دهنده، ۱۰ شرکت سرمایه‌گذاری و استارت‌آپ‌های زیادی حضور داشتند که ماحصل برنامه‌هایی که در این دوره برگزار شد به تحقق چندین سرمایه‌گذاری در تیم‌های شرکت‌کننده انجامید.
 
عیل زندوکیلی برنامه‌های فین‌استارز ۲۰۱۷ را  شامل ۸ پنل تخصصی، ۱۴ کارگاه آموزشی، ۴۰ جلسه خصوصی سرمایه‌گذاری و مشاوره، رقابت استارتاپی میان ۱۵۵ نفر در قالب ۵۷ تیم و ... عنوان کرد و در خصوص برنامه‌های این رویداد در سال پیش رو گفت: برگزاری کارگاه‌های آموزشی، تشکیل پنل‌های تخصصی، ارائه تجارت موفق و ناموفق تیم‌ها، برگزاری مسابقه استارت‌آپ‌ها و حل چالش‌های مطرح‌شده و برگزاری جلسات خصوصی سرمایه‌گذاری و مشاوره اهم برنامه‌های فین‌استارز ۲۰۱۸ را تشکیل می‌دهند.
 
بررسی چالش‌ها و اولویت‌ها
 
همچنین در این نشست، شرکت‌ها و صندوق‌های جسورانه به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و عنوان کردند که اکوسیستم فین‌تکی در ایران هنوز در ابتدای راه بوده و تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی دارد، از اینرو یکی از مهم‌ترین اهداف فین‌استارز را باید بیان و ارائه چالش‌ها، اولویت‌ها و مسائل مبتلابه بازارهای مالی کشور از سوی دست‌اندرکاران و سیاست‌گذاران این رویداد دانست؛ چراکه این امر کمک می‌کند تیم‌ها و استارت‌آپ‌های شرکت‌کننده نقشه راهی برای فعالیت و تلاش در مسیر حل این چالش‌ها پیدا کنند.
 
برخی دیگر از فعالان صندوق‌های جسورانه نیز اعلام کردند فین‌استارز فرصت خوبی را در اختیار این صندوق‌ها قرار می‌دهد تا با برگزاری جلساتی میان یکدیگر در خصوص سرمایه‌گذاری مشترک تبادل نظر و تصمیم‌گیری کنند.
 
به اعتقاد آنها سرمایه‌گذاری مشترک میان این صندوق‌ها به توزیع ریسک سرمایه‌گذاری منجر شده و در نهایت بازدهی بیشتری را برای آنان نتیجه خواهد داد. در همین حال یکی دیگر از دغدغه‌ها و مسائل مطرح شده از سوی حاضران در نشست امروز، موضوع قانون‌گذاری در حوزه فین‌تک‌ها بود. برخی نمایندگان صندوق‌های فین‌تکی مطرح کردند قانون‌گذاری در این حوزه چندان قوی نیست و باید یکسری کارگروه‌های تخصصی با این موضوع به منظور رفع مقررات دست‌ و پاگیر در مسیر فعالیت فین‌تک‌ها در فین‌استارز سال آینده برگزار شود تا با رفع قوانین مزاحم، شاهد تسهیل و بهبود محیط کسب و کار فعالان فین‌تکی باشیم. گفتنی است، سومین سری از این نشست‌ها بزودی با حضور هلدینگ‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری در فرابورس برگزار می‌شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۱۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: صرف صدور مجوز برای موسسات فرهنگی را قبول نداریم و قطعا نظارت، ارزیابی، حمایت و هدایت باید انجام بگیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، احسان آهنگر امروز دوشنبه دهم اردیبهشت در نشست صمیمی با مؤسسات فرهنگی_ هنری و قرآنی استان و همچنین تبیین رویداد هم افزا، اظهار داشت: مشکلات عدیده ای در این حوزه ها داریم و به آنها معترفیم اما وقتی که مشارکت مردمی به میدان بیاید، بخش مهمی از چالش ها حل می شود. 

وی مؤسسات را بازوان اصلی فرهنگ و ارشاد دانست و گفت: صرف صدور مجوز برای این مجموعه ها را قبول نداریم و قطعا نظارت، ارزیابی، حمایت و هدایت باید انجام بگیرد و قرار هم نیست که فرهنگ و ارشاد مجری کار باشد. 

آهنگر با اشاره به مشکلاتی که مدیران مؤسسات عنوان کردند، گفت: توپ را به زمین دیگری نمی اندازیم انتظار هم نداریم که مشکلات چند دهه به یکباره حل شود چون شدنی نیست اما حرکت ما باید رو به جلو باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: مسائل مربوط به اخذ مجوز، سامانه ها و رایزنی با ثبت اسناد را دنبال کردیم و به نتیجه می رسیم. 

وی درباره مسائل مالی عنوان شده نیز اظهار داشت: حل موضوع مالیات و رفع دغدغه مدیران حوزه فرهنگ و هنر نسبت به آن در برنامه است، باید یک تیم تخصصی تشکیل بدهیم که با اشراف به مسائل مالی به کمک مؤسسات بیایند. 

آهنگر در بخش دیگری از سخنان خود به رویداد هم افزا اشاره و اظهار کرد: تعامل دستگاه‌ها و تشکل های مردمی باید به معنای واقعی اتفاق بیفتد؛ یعنی باید اراده‌ای برای آن وجود داشته باشد. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ادامه داد: اگر اراده شکل بگیرد، اعتبار را به همراه خواهد داشت و می توانیم برنامه هایی را در سطح کلان برگزار کنیم. 

وی با اشاره به توانمندی‌های مازندران اظهار امیدواری کرد: همایش یا جشنواره  ملی را با عنوان فرهنگ و هنر،  و اقتصاد به میزبانی مرکز استان برگزار کنیم. 

 ضرورت واگذاری کار فرهنگی به مردم

حجت الاسلام علی اکبر درخشنده معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه فرهنگ یک موضوع به شدت کم بهره از اقتصاد کشور است، افزود: کار فرهنگی باید به مردم واگذار شود چون برخاسته از دل مردم است و به دست آنها ادامه خواهد یافت. 

وی ادامه داد: هم افزایی با مردم و مؤسسات را در برنامه قرار دادیم و مقرر شد که طرح ها به دبیرخانه ارسال، گردآوری و ارائه شود. 

درخشنده شناسایی، پیش رویداد، برگزاری نمایشگاه، برنامه‌های جنبی، همکاری با دستگاه‌های اجرایی، و در نهایت پیگیری ارتباط و توسعه ایده‌ها را از فرآیندهای رویداد هم افزا در استان اعلام کرد. 

 ثبت 608 مؤسسه در مازندران 

در این نشست، محمد غلامی رئیس گروه فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اعلام کرد: در استان 608 مؤسسه فرهنگی تک منظوره و چند منظوره داریم و  آنچه از دست ما بر می‌آید در رفع مسائل و معضلات دریغ نمی‌کنیم. 

وی همچنین گفت: از سال 1390 تاکنون، این نخستین نشست صمیمی مدیرکل فرهنگ و ارشاد با مؤسسات فرهنگی، هنری و قرآنی استان بوده است. 

به گزارش خبرنگار تسنیم، رویداد هم افزا بستری برای تعامل دستگاه‌های اجرایی با تشکل های مردمی است؛  مسائل مالی مانند مالیات و ارزش افزوده، مسائل حقوقی مانند قراردادها، محدودیت‌های سامانه های ستاد و ثبت مؤسسات، حمایت اداری و تسهیلگری، تعریف پروژه برای مؤسسات، تعامل بیشتر مؤسسات و ارشاد به ویژه پاسخگو بودن طرف دولتی، ازجمله مسائلی بود که در این نشست عنوان شد. 


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • رویداد سرمایه‌گذاری تکنووست سلامت در ایران هلث ۱۴۰۳ برگزار می‌شود
  • برگزاری نشست رویداد خلیج فارس در خرمشهر
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است