Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از ایلام، سید غلامرضا حسینی، سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان ایلام در دیدار با رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اظهار کرد: جهاددانشگاهی می‌تواند در کنار بخش خصوصی به حل مشکلات و ایجاد برخی امکانات نرم‌افزاری کمک کند تا این بخش به‌روز شود و بتواند خود را با دنیای امروز وفق دهد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه برخی مشکلات موجود فعالان بخش خصوصی در زمینه‌های مختلف ناشی از نگاه سنتی به موضوعات است، گفت: رمز تاثیرگذاری و موفقیت را در این زمینه نگاه دقیق علمی است و بهره‌برداری از فناوری اطلاعات دانست .
سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان ایلام بر استفاده از فناوری اطلاعات برای تسهیل ارتباط تولید کننده و مصرف کننده  و بازار مصرف با کمترین هزینه‌ی ممکن تاکید و تصریح کرد: با حضور  و هم‌افزایی همه‌ی ذی‌نفعان از جمله دولت ، بخش خصوصی و دانشگاه‌ها می‌توان در این زمینه گام برداشت .
حسینی با ارائه‌ی این پیشنهاد که سند توسعه تجارت خارجی استان ایلام تدوین شود و جهاددانشگاهی آمادگی دارد در این زمینه ایفای نقش کند، تصریح کرد: شناسایی و طبقه‌بندی ذی‌نفعان در قالب مدیران، کارشناسان، صاحب‌نظران و انجام مصاحبه‌ تخصصی، تشکیل شورای تدوین سند، احصاء نقاط قوت، ضعف، فرصت‌ها و تهدیدهای تجارت استان، تدوین چشم‌انداز، اهداف کلی و اهداف کمی ، تدوین استراتژی و برنامه عملیاتی ، شناخت بازار هدف، شناسایی رقبا و تبیین موانع و مشکلات و ارائه‌ی راهکارهای کاربردی در راس انجام این طرح قرار دارد.
سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان ایلام با اشاره به ظرفیت‌های آموزشی این نهاد گفت: جهاددانشگاهی واحد ایلام مصمم است در زمینه آموزش تجار، برگزاری دوره‌های آموزشی برای اصناف، نحوه به کار گیری فضای مجازی و بهره‌مندی از فناوری اطلاعات به جامعه هدف آموزش دهد .
عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی ابراز امیدواری کرد با به کارگیری روش‌های نوین به مقوله‌ی تجارت شاهد بهبود فضای کسب و کار در این زمینه باشیم .
حسینی با ارائه‌ی پیشنهاد تاسیس کانون همیاری یا دبیرخانه‌‌ای متشکل از مسئولین دستگاه‌های اجرایی ، سازمان‌ها و بخش خصوصی برای تسهیل‌گری در چارچوب قوانین و آیین‌نامه‌ها، تاکید کرد: راه‌اندازی چنین دبیرخانه‌ای می‌‌تواند در حل بسیاری از مشکلات کمک و نگاه مسئولین ذی‌ربط و بخش خصوصی را در قالب یک گروه به هم نزدیک نماید.
شعبان فروتن، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان ایلام نیز با استقبال از پیشنهادات و راهکارهای سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان ایلام، اظهار کرد: بخش خصوصی با مشکلات زیادی از جمله مالیات‌ها، تعرفه‌ها‌ی گمرکی بالا، تامین اجتماعی روبرو هستند و در مجموع می‌توان گفت که متاسفانه فضای کسب و کار در این بخش فراهم نیست .
وی تصریح کرد: انتظار ما از بخش خصوصی این است که با انجام تحقیقات علمی در کنار این بخش قرار گیرند و در فضای مبتنی بر  رقابت در دنیای امروز به بهبود فضای اقتصادی استان و کشور کمک کنند .
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان ایلام گفت: با وام 25 درصدی نمی‌توان انتظار داشت بخش خصوصی رشد کند و با امیدواری به فعالیت خود ادامه دهد .
فروتن در پاسخ به پیشنهاد سرپرست جهاددانشگاهی ایلام تصریح کرد: قطعا ایجاد یک دبیرخانه برای رصد مشکلات و ارائه راهکار برای حل آنها مورد استقبال اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان قرار خواهد گرفت

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۲۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم

عباس علی‌آبادی ضمن تشریح ۳ برنامه اصلی این وزارتخانه برای توسعه تجارت، گفت: ما آماده تعامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشورهای جهان را می‌فشاریم و برای تسهیل تجارت ایران با جهان تلاش می‌کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز در آئین گشایش نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه همکاری‌های بین‌المللی کشور‌های شرکت کننده است؛ برگزاری نمایشگاهی با حضور مهمانانی از ۱۰۰ کشور باعث شناخت ما از یکدیگر و تسهیل زمینه تجارت می‌شود.

وی افزود: ایران در زمینه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیلگر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد. توجه به جایگاه ژئوپلتیکی ایران در کنار ظرفیت‌های صنعتی، ‏م عدنی و کشاورزی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند. چهره واقعی توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها ارائه مو زمینه برای افزایش تعاملات فراهم می‌شود.

علی آبادی به برنامه‌های وزارت صمت در حوزه تجارت اشاره کرد و گفت: وزارت صمت ۳ برنامه اصلی دارد؛ جهت دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی و تمرکز بر محصولات و خدمات دارای فناوری متوسط و پیشرفته و ارزش افزوده بالا، توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی با کمک بهره‌گیری حداکثری از دیپلماسی تجاری اقتصادی و حمایت‌های عملی از تحقیق و توسعه در شرکت‌ها در جهت افزایش رقابت پذیری بین‌المللی و صادرات در دستور کار ما قرار دارد.

وزیر صمت با بیان اینکه در مورد توسعه زیرساخت‌های تجاری چند برنامه داریم، تصریح کرد: اولویت دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف توسعه سرمایه گذاری خارجی، ورود به بازار‌های خارجی و دستیابی به فناوری، تعامل جدی، مثبت و سازنده با کشور‌های منطقه در حوزه‌های انتقال فناوری و همکاری‌های صنعتی، فعال سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی صادرات کالا‌های ایرانی به بازار‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه، بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و توسعه شبکه تأمین، افزایش رایزنان بازرگانی جهت رصد رقبای ایران در بازار‌های جهانی و ارائه اطلاعات لازم به صادرکنندگان به کمک وزارت امور خارجه، تنوع بخشی به روش‌های تجاری مانند تجارت به کمک ارز‌های محلی و توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و بهبود دسترسی به منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت‌های اتاق‌های مشترک با سایر تشکل‌ها و انجمن‌های بخش خصوصی در توسعه روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از چند نقطه محدود به سایر نقاط جهان از جمله برنامه‌های ماست.

وی اضافه کرد: اکنون ایران و با وجود تحریم‌ها، یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است؛ بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور است که نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار از این رقم مربوط به صادرات غیرنفتی می‌شود؛ کشور‌های همسایه، آفریقایی و اسلامی و سایر کشور‌های دوست در اولویت توسعه روابط هستند. ما اکنون عضو ناظر سازمان تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین المللی تعاملات سازنده‌ای با کشور‌ها داریم.

علی آبادی ادامه داد: در سازمان اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم؛ موافقت نامه‌های تجاری در دست پیگیری است. در سازمان دی ۸ با ۸ کشور اسلامی در حال توسعه موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا کردیم و در حال اجرا هستیم. در سازمان‌های همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقت نامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را اجر می‌کنیم. با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا موافقت نامه تجارت آزاد امضا شده و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا شده و با برخی دیگر در دست امضا قرار دارد.

وزیر صمت گفت: ما آماده تعامل هستیم. ما دست همکاری اقتصادی با کشور‌های جهان را می‌فشاریم و برای تسهیل تجارت ایران با جهان تلاش می‌کنیم. امید می‌رود این نمایشگاه بتواند با ارائه شفاف توانمندی‌های صادراتی ایران و شناخت نیازمندی‌های طرف‌های دیگر گامی جدی در جهت توسعه روابط تجاری بردارد.

دیگر خبرها

  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا