Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار صفوی با اشاره به اهمیت موضوع اب میان ایران و کشورهای همسایه گفت: ما نمی‌خواهیم در این حوزه کار به قدرت سخت و نظامی بکشد و باید از قدرت نرم و دیپلماسی به یک تعامل مشترک برسیم. ناطقان: سردار سید یحیی صفوی رییس همایش ملی دیپلماسی آب و فرصتهای هیدروپلیتیک غرب آسیا طی سخنانی در این همایش که در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، با بیان اینکه ممکن است مساله کمبود منابع آبی به تعامل و یا چالش میان کشورها تبدیل شود، اظهار داشت: ما در ایران با 12 کشور همسایه آبهای مشترک داریم که هم می‌تواند عامل تعامل باشد و هم تنش.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صفوی افزود: 90درصد آب ما صرف کشاورزی می‌شود که الگوی آن را باید اصلاح کرد.
وی همچنین با اشاره به مصرف زیاد آب در کشور تصریح کرد: مردم ما پرمصرف‌اند و اگر ما نتوانیم مدیریت انرژی را به مردم بیاموزیم، با مشکل مواجه خواهیم شد.
صفوی خاطرنشان کرد: 10 میلیارد و 200 میلیون متر مکعب آب از ایران خارج میشود که بیش از 7 میلیارد آن وارد کشور عراق می‌شود.
وی ادامه داد: ما باید با کشورهایی مثل عراق و افغانستان و ... در این خصوص وارد گفتگو شویم.
صفوی گفت: یکی از پروژه های مهم درخصوص آب منطقه، پروژه گات است که صهیونیستها سرمایه گذاری قابل توجهی در آن کرده‌اند.
وی در عین حال تصریح کرد: تاثیر حضور بیگانگان در کشورهای همسایه می‌تواند در موضوع آبهای مشترک قابل توجه باشد.
صفوی اظهار داشت: ایران یکی از خاص ترین کشورهای دنیا از نظر هیدروپلیتیک است و افغانستان نیز منشا تحولات آبی آینده خواهد بود.
رییس همایش ملی دیپلماسی آب و فرصتهای هیدروپلیتیک غرب آسیا گفت: ما 7 رودخانه ورودی به ایران و ۴۱ رودخانه خروجی داریم لذا باید توجه خاصی به این موضوع شود.
صفوی خاطرنشان کرد: ما نمی‌خواهیم در این حوزه کار به قدرت سخت و نظامی بکشد و باید از قدرت نرم و دیپلماسی برای رسیدن به یک تعامل مشترک استفاده کنیم.
وی گفت: امروزه مقامات امریکا در جهان پیشرو استفاده از دیپلماسی عمومی بعنوان ابزار قدرت نرم برای اهداف خود هستند.
رییس همایش ملی دیپلماسی آب و فرصتهای هیدروپلیتیک غرب آسیا در پایان تصریح کرد: ما می‌خواهیم در این همایش این موضوعات را بررسی و نتیجه آن را در اختیار وزارت امور خارجه و وزارت نیرو قرار دهیم.
منبع: فارس برچسب ها: سردار صفوی ، آب ، پروژه گات ، هیدروپلیتیک غرب آسیا

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۲۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه ایتالیایی: ناتو در جنگ اوکراین برای خود دو خط قرمز مشخص کرده است

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه ایتالیایی لاریپوبلیکا نوشته است: «ناتو به صورت بسیار محرمانه دو خط قرمز ایجاد کرده که عبور از آنها توسط روسیه می‌تواند منجر به درگیری ائتلاف و مسکو شود.

ورود ارتش بلاروس به درگیری اوکراین و جانبداری از روسیه یکی از این خط قرمزهاست. به گفته تحلیلگران غربی، اگر روسیه نتواند اوکراین را شکست دهد، ممکن است بلاروس را وارد درگیری کند، اگرچه اوکراین در حال حاضر ضعیف شده است. با عبور روسیه از این خط قرمز ناتو ممکن است طرف کی‌یف را بگیرد.»

روزنامه ایتالیایی نوشته است: «دومین خط قرمز، تحرک نظامی علیه کشورهای حوزه بالتیک یا لهستان و همچنین حمله روسیه به مولداوی است. با توجه بالا بودن این احتمال، این خط قرمز توسط کشورهای حوزه بالتیک مطرح شده که به شدت از روسیه می‌ترسند.

به عقیده آنها، به محض اینکه جنگ روسیه در اوکراین تمام شود، بلافاصله با کشورهای بالتیک وارد جنگ می‌شود.

به طور کلی، بروکسل آمادگی خود را برای وارد شدن به درگیری اعلام کرده، اما اطمینان حاصل کرده روسیه از هر دوی این دو خط قرمز عبور نخواهد کرد.

علتش هم این است که اولا، الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس بارها اعلام کرده که مینسک با اوکراین وارد جنگ نخواهد شد و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه نیز تایید کرده که این درخواست را نخواهد داشت. دوم اینکه، مسکو بارها گفته قصد حمله به هیچ کشور اروپایی به ویژه کشورهای فقیر بالتیک را ندارد. پس پشت این «خطوط قرمز» چیزی جز وعده‌های توخالی و  تهدیدهای بی اساس نیست.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • تقاضای سروری از مردم درخصوص دور دوم انتخابات
  • دروغ عجیب و شاخدار مهناز افشار در گفتگو با دویچه وله فارسی
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • روزنامه ایتالیایی: ناتو در جنگ اوکراین برای خود دو خط قرمز مشخص کرده است
  • حمله گازانبری امارت به تعهدات آبی با ایران ؛ همسایه‌آزاری تمامی ندارد
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد