Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد جهان‌بزرگی، مسئول ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در حاشیه اكران نمایش چند رسانه‌ای «خاتون آب و آیینه» در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، گفت: این نمایش زندگی حضرت زهرا(س) در یك نگاه بسیار كوتاه بیان كرد و ما توانستیم ذره‌ای از دریا را مشاهده كنیم.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های هنرمندان بسیجی و انقلابی استان فارس در اجرای این نمایش گفت: هنرمندان انقلابی تلاش كنند تا روند فعالیت‌های فكری و مذهبی برنامه‌های هنری را رونق بیشتری دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جهان‌بزرگی ادامه داد: پیش از این‌ها ما حضور بچه‌های بسیج و متدین را در عرصه‌های هنرهای نمایشی كمتر مشاهده می‌كردیم اما امروز بحمد الهی این قشر احساس مسئولیت كرده و وارد عرصه شدند تا بتوانند فرهنگ اسلامی را برای اقشار مختلف مردم تبیین كرده و آن را ترویج دهند.

تمام لحظات زندگی حضرت زهرا(س) تأمل برانگیز است
این مدرس دانشگاه با تأكید بر اینكه تمام لحظات زندگی حضرت زهرا(س) تأمل برانگیز است، بر لزوم استفاده از فرصت‌هایی نظیر این نمایش برای پاسخ به شبهات اعتقادی جوانان تأكید كرد.

دلسوزان انقلاب وارد فضاهای مجازی شوند
وی گفت: امروز مشاهده می‌كنیم كه جوانان ما بیشتر وارد فضاهای مجازی شده‌اند و به راحتی مطالب كذب و مسائلی كه نیاز به مطالعه نداشته باشد،‌ را می‌پذیرند لذا مسئولان و دلسوزان این نظام و انقلاب باید وارد فضاهای مجازی شده و مستندات رسمی انقلاب و دین را در این فضاها به اشتراك بگذارند.

رفع شبهات اعتقادی جوانان به وسیله نمایش‌های دینی
جهان‌بزرگی اظهار كرد: وقتی نمایش‌هایی نظیر «خاتون آب و آیینه» اجرا می‌شود و حقایق اسلام و مكتب تشیع و همچنین مظلومیت اهل بیت(ع) را به زیبایی ترسیم می‌كند، مسلماً تأثیرگذاری خودش هم دارد و باید از این فرصت‌ها به خوبی استفاده كنیم زیرا مطالبی كه باید با مطالعه چندین كتاب به نسل جوان خود بیاموزیم و انتقال دهیم، با یك نمایش یك یا دو ساعته می‌توانیم به راحتی انتقال داده و به آنان بیاموزیم.
مسئول ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز ادامه داد: البته جوانان ما بعد از دریافت پیام چنین نمایش‌هایی مسلماً برای كشف حقایق مشتاق می‌شوند و اینجاست كه به دنبال تحقیق و پژوهش درباره این مسائل می‌روند و بعد از آن می‌توانند از شبهات مطرح شده خارج شوند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۳۳۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره جشنواره ملی «آسمون»  که با محوریت تولیدات نوجوانان ۹ تا ۱۸ سال در فضای مجازی تشکیل شده، فعالیت خود را در ۶ موضوع دنبال کرده و تا کنون با تولیدات متفاوتی از این گروه سنی مواجه شده است. حالا و به دلیل استقبال مخاطبین از این جشنواره و با پیشنهاد شورای سیاست گذاری مهلت ارسال تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد.

موضوعات جشنواره شامل ۱- حرفمون (هویت فردی) خودم کی هستم؟ دغدغه هام چیه؟ سفری به اعماق وجود خودمون برای کشف هویت مثبت فردیمون، نگرانی‌ها، خواسته‌ها، ترس‌ها و امیدها، شخصیتمون، احساسات، هیجان‌ها و…۲- دوستامون (هویت اجتماعی) ارتباطات اجتماعی مون رو میگیمراه‌هایی برای اثرگذاری مثبت به دنیای اطرافمون مثل دوست‌هامون، هم‌کلاسی‌ها و خانواده‌مون۳- فضامون (هویت مجازی) تو دنیای مجازی چیکار می‌کنیم؟ مثلا تفریح و سرگرمی، بازی‌های کامپیوتری، شبکه‌های اجتماعی، تولیدمحتوا، سواد مجازی و…و اینکه چطور می‌تونیم تو فضای مجازی هویتی امن و سالم بسازیم۴- خاکمون (هویت ملی) تو ایران‌مون چه خبره؟ درباره کشورمون میگیماز تمامیت ارزی، میهن پرستی، تفاوت فرهنگی، محیط زیست، وطن، پرچم، قهرمان ملی، آینده و سواد مالی گرفته تا اینکه چطور می‌تونیم به حفظ و ارتقای هویت ملی خودمون کمک کنیم.۵-خدامون (هویت دینی) درباره فرهنگ دینی مون میگیم ادیان مختلف، آیین‌ها، خداباوری و راه‌هایی برای عمل به آموزه‌های دینی‌مون.

قوانین ارسال ویدئو به این صورت است که حتماً دوربین باید روی عمودی تنظیم و فیلم گرفته شود. مدت زمان ویدیو ۹۰ ثانیه یا کمتر باشد. جوایز جشنواره شامل میلیارد‌ها ریال جوایز نقدی به اضافه پلی استیشن ۵، گوشی است. همچنین تولیدات برتر از طریق رسانه ملی و بستر‌های مجازی پیام‌رسان‌های داخلی پخش می‌شود. آئین اختتامیه جشنواره همزمان با عید بزرگ غدیر خم برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است
  • روحانیون مرزبانان فکری و اعتقادی جامعه هستند
  • سومین سوگواره فرهنگی و مذهبی «نی ناله» فراخوان داد
  • دشمن تلاش دارد اعتماد مردم به نهادهای دینی را مخدوش کند
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست
  • نماینده آیت الله سیستانی در ترکیه؛ تأکید بر وحدت و گفت و گوی دینی و نقش مثبت رهبران مذهبی / آینده شیعیان ترکیه، روشن است
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها