Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-29@06:24:20 GMT

مجازات رانندگان پرخطر در 24 ساعت!

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۳۹۹۷۲

مجازات رانندگان پرخطر در 24 ساعت!

رکنا: طرح پایلوت رانندگی با رعایت کامل قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در بولوار وکیل آباد مشهد و برای اولین بار در کشور، در حالی از امروز آغاز می‌شود که رانندگان پرخطر نیز طی 24 ساعت بعد از ارتکاب تخلف رانندگی به دادسرا احضار و مجازات می‌شوند.

معاون دادستان مرکز خراسان رضوی روز گذشته افزود: خسارت های جانی و مالی تصادفات در کشور و آسیب‌های اجتماعی و روحی و روانی بعد از وقوع تصادف Crash به حد فاجعه باری رسیده است و همه ساله هزاران نفر از فرزندان این مرز و بوم قربانی رعایت نکردن مقررات راهنمایی و رانندگی می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

قاضی Judge «سیدهادی شریعت‌یار» با بیان این که عوامل زمینه ساز تصادف از جمله راه، وسیله نقلیه و عامل انسانی باید در کشور ریشه کن شود به اجرای طرح پایلوت پیشگیری از تصادفات در بولوار وکیل‌آباد مشهد اشاره کرد و افزود: دستگاه قضایی نمی‌توانست بیشتر از این منتظر اقدامات دستگاه های ذی ربط برای کاهش تصادفات باشد و مردم در این سوانح مرگبار، قربانی شوند به همین دلیل برای اولین بار در کشور طرح پایلوت پیشگیری از تصادفات در حادثه Incident خیزترین بولوار مشهد از امروز آغاز می شود و رانندگان باید با رعایت کامل قوانین آیین نامه راهنمایی و رانندگی در این محور تردد کنند.

رئیس کارگروه پیشگیری از تصادفات دادسرای عمومی و انقلاب مشهد با بیان این که هیچ تخلفی در این بولوار قابل اغماض نیست، افزود: حرکت بین خطوط، سرعت مجاز منطبق با تابلوهای نصب شده، رعایت فاصله طولی، استفاده نکردن از تلفن همراه و ... از جمله مواردی است که باید رانندگان عزیز به رعایت آن ها اهتمام ورزند.
این مقام قضایی تاکید کرد: گشت های محسوس و نامحسوس پلیس Police از امروز به صورت شبانه‌روزی در این بولوار فعال خواهند بود و ضمن تذکر به رانندگان، با حرکات نامتعارف و رانندگان پرخطر نیز برخورد قانونی می کنند. وی اضافه کرد: در صورتی که تعداد انگشت شماری از رانندگان به دلیل برخی هیجانات یا خودنمایی اقدام به حرکت آینه به آینه یا دور دورکردن یا عبور از لابه لای خودروها برای ترساندن یا ایجاد مزاحمت کنند، طی 24 ساعت به دادسرا احضار و مجازات خواهند شد. معاون دادستان عمومی و انقلاب مشهد خاطرنشان کرد: از این پس مردم می‌توانند با تهیه فیلم های مستند از تخلفات هولناک یا رانندگی پرخطر فیلم‌های مستند تهیه و آن ها را به پلیس یا کانال تلگرامی پویش شهر بدون تصادف ارسال کنند.

این مقام قضایی با بیان این که همه زیرساخت ها مانند روکش آسفالت، نصب دوربین های کنترلی و نظارتی، همسطح‌سازی دریچه‌های موجود در معابر و استقرار نیروهای پلیس در این بولوار فراهم شده است، افزود: اجرای این طرح در آینده نزدیک به دیگر خیابان های شهر و جاده های مشهد و کشور نیز گسترش می یابد تا شاهد کاهش تصادفات مرگبار در کشور باشیم.

قاضی «سیدهادی شریعت یار» گفت: رانندگان اتوبوس‌های شهری و تاکسی ها نیز از امروز حق توقف درحاشیه بزرگراه را نخواهند داشت و در صورت تخلف برخوردهای قاطع قانونی با این گونه تخلفات صورت می گیرد.

وی با اشاره به نقش مهم دیده بانان پیشگیری از تصادفات نیز گفت: دیده بانان پیشگیری از تصادفات، رانندگانی هستند که قبلا جزو رانندگان پرخطر بودند اما با شرکت در کلاس های توجیهی و آموزشی و مشاهده فیلم های وحشتناک صحنه های تصادفات و آسیب های اجتماعی بعد از وقوع سانحه، تصمیم گرفتند تا نقش مهمی را در کاهش تصادفات ایفا کنند و این افراد امروز همزمان با اجرای این طرح تا میدان پانزده خرداد با نصب بنرهای هشداری و آموزشی رژه می روند.

قاضی «شریعت یار» به آخرین سانحه مرگبار در بولوار وکیل آباد که چندی قبل رخ داد اشاره کرد و گفت: چند روز قبل خودرویی با سرعت زیاد واژگون شد که دو نفر در این سانحه کشته شدند و یکی از سرنشینان هنوز در کما به سر می برد اما نکته مهم تر این بود که خودرو حدود یک متری محل عبور قطار شهری متوقف شد که اگر این خودرو با قطار شهری برخورد می کرد فاجعه هولناکی رقم می خورد! بنابراین همه مردم و دستگاه های متولی باید عزم خود را برای کاهش تصادفات مرگبار به نمایش بگذارند تا از این پس با شعار «بدون تصادف در شهر بهشت» زندگی کنیم.

وی همچنین نقش پویش شهر بدون تصادف را در اجرای این طرح بسیار مهم و موثر دانست و افزود: همه رانندگان باید به این پویش بپیوندند تا بتوانیم تصادفات مرگبار را در کشور به حداقل ممکن برسانیم.

وی در ادامه این گفت و گو به تشکیل ۱۹۵ پرونده فوتی و ۱۴هزار و145 پرونده جرحی تصادفات طی ۱۰ ماه در مشهد اشاره کرد و گفت: رانندگان پرخطری که خودروی آن ها توقیف می شود باید حدود یک ماه در کلاس‌های آموزشی شرکت کنند تا نتیجه اقدام خطرناک خود را در فیلم های سوانح رانندگی ببینند. معاون دادستان عمومی و انقلاب مشهد همچنین از اجرای این طرح در بزرگراه برون شهری شهید شوشتری طی چند روز آینده نیز خبر داد.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۳۹۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی عصر شنبه در نشست ایمنی راه‌های استان با گرامیداشت هفتم اردیبهشت ماه روز حمل و نقل و ایمنی اظهار کرد: در کنار اعمال جرایم رانندگی، علائم رانندگی و نصب دوربین‌های نظارتی می‌تواند در کاهش آمار تصادفات مؤثر و بازدارنده باشد.

استاندار گیلان خط‌کشی راه‌ها و تقویت روشنایی جاده‌ها را نیز برای افزایش ایمنی رانندگی لازم و ضروری دانست و افزود: از آنجا که پلیس راهنمایی و رانندگی نمی‌تواند در همه جا مستقر باشد باید نسبت به نصب دوربین‌های نظارتی اقدام شود تا قبل از وقوع هر حادثه جاده‌ای و تصادف، با متخلفان اعمال قانون شوند.

عباسی هدایت عابران برای استفاده از پل‌های عابر پیاده را هم موضوعی ضروری خواند و تصریح کرد: نصب سرعت گیر نمی‌تواند به تنهایی در کاهش حوادث جاده‌ای کمک کننده باشد چه بسا همین افزایش تعداد سرعت گیرها به عاملی در جهت حوادث رانندگی تبدیل شوند.

وی بیان داشت: آمار ورود خودروها به استان گیلان بسیار بالاست بنابراین طبیعی است که در چنین وضعیتی آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای زیاد باشد که البته باید برای کاهش آن همه دستگاه‌های ذیربط همکاری کنند.

عباسی با بیان اینکه کنار گذر کوچصفهان قادر به هدایت ترافیک نیست، گفت: باید از تغییر کاربری و احداث ابنیه در مجاورت جاده‌ها جلوگیری به عمل آید زیرا چنین سازه‌هایی اهمیت بزرگراه‌ها که اعتبارات زیادی برای احداث آن صرف می‌شود را زیر سوال می‌برد.

استاندار گیلان عنوان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور باید متناسب با شرایط استان‌ها در مورد آنها تصمیم گیری کند زیرا در بعضی استان‌ها تعداد زیادی کنارگذر و پل احداث شده اما در برخی استان‌ها مانند گیلان و شهر رشت این کار صورت نگرفته است.

عباسی بیان داشت: در کنار نصب دوربین‌های هوشمند، اداره کل راهداری و پلیس راهور باید همکاری بیشتری با یکدیگر داشته باشند تا بتوانیم آمار تصادفات در جاده‌های گیلان به خصوص در محور سراوان به سمت امامزاده هاشم و ورودی سنگر به سمت سیاهکل را کاهش دهیم.

کد خبر 6090242

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • پلمب سالن زیبایی گران‌فروش در بولوار وکیل‌آباد مشهد
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند