Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرعامل شرکت ملی پست از سرویس دهی آزمایشی پروژه ملی GNAF در مناطق 6 و 7 تهران در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، حسین نعمتی مدیرعامل شرکت ملی پست در شانزدهمین جلسه کارگروه ملی GNAF که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: با توجه به اینکه پروژه پیشرفت خوبی داشته سرویس دهی آن در استان قم نیز به زودی وارد فاز عملیاتی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از 75 درصد پروژه در سطح کشور اجرا شده است و موفق شدیم طرح را در 76 شهر کشور در سال 96 پوشش دهیم، افزود: اجرای موفق این پروژه با همکاری موثر دستگاه ها و سازمان های مربوطه اعم از وزارت کشور، استانداری ها، سازمان نقشه برداری، شهرداری ها، سازمان املاک و اسناد و ... قابلیت عملیاتی شدن و ارایه خدمت دارد.

معاون وزیر با تاکید بر اینکه GNAF یک حلقه ارتباطی بین دستگاهی است، اظهار داشت: در بعد کلان هویت مکانی در کشور پیش نیاز اجرای دولت الکترونیک و ارایه بسیاری از خدمات دیگر می باشد.

نعمتی برگزاری جلسات به صورت راهبردی را مورد تاکید قرار داد و افزود: انتظار می رود سایر دستگاه های مربوطه نیز وظایفشان را به نحو احسن انجام دهند تا بتوانیم به راهکارهای اساسی در به ثمر نشستن این پروژه و بهره مندشدن مردم و مسئولان دست یابیم.

مدیرعامل شرکت ملی پست همچنین فرهنگ سازی در زمینه آدرس دهی صحیح را ضروری دانست و گفت: رسانه ها بخصوص صدا و سیما و همچنین شرکت های دانش بنیان می توانند در پیاده سازی موفق GNAF یاری رسان پست باشند.

وی در ادامه افزود: دسترسی به اطلاعات صحیح امروزه عاملی تاثیرگذار در هر نوع کسب و کار و خلق ثروت است، بنابراین ضروری است پروژه GNAF که یکی از طرح های ملی در این زمینه می باشد هرچه سریع تر عملیاتی شود.

نعمتی از کارگاه های مربوطه و مدیران استان‌ها خواست برنامه های خود در زمینه اجرای این پروژه در سال 97 را در اسرع وقت به شرکت ملی پست به عنوان مجری طرح اعلام کنند.

رجبی مشاور عالی مدیرعامل در اجرای پروژه GNAF نیز در این جلسه بر دو نکته ملی بودن پروژه و همچنین اهمیت نقشه ها و کیفیت آنها تاکید کرد و افزود: به منظور بهینه سازی و سرعت بخشیدن به اجرای پروژه، بهتر است پارسل بندی و نقطه گذاری نقشه ها به صورت همزمان انجام شود.

رجبی با اشاره به اجرای پایلوت پروژه در سال آینده، گفت: در اجرای آزمایشی به دنبال این هستیم تا چالش های احتمالی و اشکالات اجرای عملیاتی طرح را شناسایی و نسبت به رفع آنها اقدام نماییم.

وی همچنین به موضوع هماهنگی کمیته نقشه برداری با منابع جمع آوری اطلاعات و داده ها اشاره کرد و افزود: این هماهنگی باید با مدیریت سازمان نقشه برداری و با هدف بررسی صحت و سقم اطلاعات انجام شود.

میرزایی سرپرست معاونت فناوری و دبیر کارگروه پروژه ملی GNAF نیز در این جلسه ضمن ارایه گزارشی از روند اجرای آن از ابتدا تاکنون، از تمامی اعضای کارگروه خواست گزارش اقدامات خود را براساس آیین نامه اجرایی طرح ارایه دهند.

سرپرست معاونت فناوری و دبیر کارگروه پروژه ملی GNAF با اشاره به اینکه در حال حاضر بانک اطلاعات کدپستی 53 میلیون رکورد و 42 میلیون نشانی دارد، افزود: به هنگام سازی اطلاعات 25 میلیون ساختمان کل کشور از دو سال پیش آغاز شده است که تاکنون 61 درصد آن براساس نقشه های پارسال بندی شهرداری انجام شده است.

وی با تاکید بر اینکه مدیران استانهایی که سرویس شان آماده ارایه خدمات است تنها از طریق شبکه ملی اطلاعات، به عرضه خدمت بپردازند، از آنان خواست ظرف مدت یک هفته گزارش تکالیف تعیین شده شان را ارایه کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۰۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد

 ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه  برنامه ریزی برای ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای صنعتگران و در قالب نهضت ملی مسکن و پروژه های صنعت شهر انجام شده است گفت: ساخت این ۱۴۰ هزار واحد مسکونی در اراضی تامین شده در ۱۰ استان کشور انجام می شود.

وی اظهار کرد: مساحت کل زمین‌هایی که برای طرح صنعت شهرها در نظر گرفته شده نزدیک به ۵ هزار هکتار است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه یکی از سیاست‌های موفق دولت برای استفاده از تمامی ظرفیت‌های کشور اجرای پروژه‌های صنعت شهر است  بیان کرد: اجرای این طرح در حقیقت نوعی مشارکت میان دولت و بخش صنعت برای تولید مسکن است.

مالکی با تاکید بر اینکه استفاده از ظرفیت مدیریتی واحدهای صنعتی در احداث پروژه‌ها و کنترل کیفی این پروژه ها توسط بخش صنعت را از مزایای این طرح است گفت:   دولت در تلاش است که از تمامی امکانات موجود برای تسهیل در اخذ مجوزها و امکان ایجاد تسهیلات  استفاده کند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • طالبان: مانعی برای اجرای پروژه تاپی در افغانستان وجود ندارد
  • بهره‌برداری از ۱۲۶۷ پروژه در مناطق در قالب پویش امیدوافتخار
  • آغاز مجدد پروژه راهسازی کمربندی قلعه نو
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • جزئیات اجرای زیرگذر میدان سپاه اعلام شد
  • آغازِ پایان زلنسکی در اوکراین/ سرویس اطلاعات مسکو تاریخ تعیین کرد
  • عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد
  • دستگیری قاچاقچی عمده قرص‌های غیر مجاز منطقه تهرانپارس تهران
  • آغاز عملیات احداث پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد