Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@12:24:52 GMT

اشتغال جوانان تحصیل کرده؛ دغدغه مسئولین خاتم باشد

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۴۰۹۸۰

اشتغال جوانان تحصیل کرده؛ دغدغه مسئولین خاتم باشد

معاون امور اقتصادی استانداری یزد با بیان اینکه شهرستان خاتم می‌تواند پایلوت ایجاد مشاغل خرد موفق در استان و کشور باشد گفت: مسئولین شهرستان، جوانان تحصیلکرده و با انگیزه را مورد حمایت خود قرار دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طنین خاتم؛ معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد در نشست امهال وام های کشاورزی در جمع مسئولین خاتم اظهار داشت: استاندار یزد تاکید دارند که مسئولین استانی از مناطق محروم علی الخصوص شهرستان های کم برخوردار بازدید و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی زینی ‌وند تمرکز گرایی در تصمیم گیری ها را مهمترین آسیب و آفت در کشور عنوان و گفت: اگر اختیارات از کشور به استانداران و فرمانداران هر منطقه ارائه شود تصمیمات زودتر و روانتر اجرا و مشکلات سنجیده تر حل خواهد شد.

وی به توانمندی و ظرفیت های موجود در شهرستان خاتم اشاره و افزود: مدیران باید بر حسب پتانسیل ها و ظرفیت ها برنامه ریزی هدفمند داشته باشند و در این راستا قدم بردارند.

زینی وند گفت: شهرستان خاتم با توجه به ظرفیت های موجود در زمینه کشاورزی میتواند با اجرای طرح های هدفمند در زمینه تولید محصولات کشاورزی و بسته بندی با بازدهی فراوان قدم بردارد که این نیاز به همراهی و مساعدت مدیران و مسئولین استانی و شهرستانی است.

وی عدم آموزش صحیح در حوزه کارآفرینی را مهمترین مشکل در کشور عنوان و خاطر نشان کرد: متاسفانه در کشور دستگاه های که متولی وام هستند به درستی به مردم آموزش  صحیح استفاده از تسهیلات را نمیدهند و نتیجه آن عدم پرداخت وام ها و بدهی بانکی می شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد گفت: باید در شهرستان خاتم زمینه ایجاد مشاغل خانگی فراهم و تمرکز مسئولین شهرستانی و استانی نیز در این زمینه باشد.

زینی وند افزود: شهرستان خاتم میتواند پایلوت ایجاد مشاغل خرد موفق در استان و کشور باشد در صورتیکه مسئولین شهرستان، جوانان تحصیلکرده و با انگیزه را مورد حمایت خود قرار دهند.

وی افزود: بخشداران و دهیاران منطقه باید برای مردم شغل ایجاد کنند و تعاونی فروش نیز در شهرستان فعال شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد در ادامه به مبحث امهال وام های کشاورزی اشاره و اظهار داشت: پیگیری های زیادی از طریق فرماندارخاتم واستاندار صورت گرفته است و امیدواریم نتیجه خوبی حاصل شود و کشاورزان منطقه خاتم نیز مشمول این قانون شوند.

علی زینی وند گفت: فرماندار خاتم باید در زمینه وضعیت خشکسالی گزارش تحلیلی به مرکز استان ارائه و از حق کشاورزان به نحو مطلوب دفاع کند.

وی گفت: در صورتیکه خاتم جز شهرستان های برخوردار از امهال وام ها قرار گرفت مسئولین استانی نیز میتوانند با توجه به اختیاراتی که دارند به کشاورزان کمک های خاص و ویژه ارائه دهند.

زینی وند گفت: مسئولین باید یک لیست شفاف از کشاورزان واقعی تهیه و با توجه به خشکسالی، اولویت بندی کرده و کشاورزان برخوردار را در لیست امهال وام ها قرار دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد در پایان خاطر نشان کرد: کشاورزان قشر زحمت کش از جامعه هستند بنابراین باید در جهت بر طرف کردن مشکلات و نگرانی های آنان قدم برداشت.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۰۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد بالای ۵ تن محصول گندم در مزارع کارون

به گزارش خبرنگار مهر، جبار حمادی پیش از ظهر امروز یکشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای از کیل گیری مزارع بالای پنج تن محصول گندم در مزارع شهرستان کارون خبر داد و افزود: تاکنون کیل گیری دو مزرعه بالای پنج تن در این شهرستان انجام شده و در صورت وجود مزارع با عملکرد بالا برای آشنایی سایر کشاورزان با سیستم‌های نوین کشت و مراقبت محصول‌های زراعی مراسم کیل گیری انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: روستای طرفایه با عملکرد ۶۰۰۰ کیلوگرم در یک هکتار که به روش کشت مستقیم روی بقایای شلتوک کشت شده بود، برداشت شد؛ همچنین در روستای شیلات با عملکرد هفت هزار و ۶۰۰ کیلوگرم در یک هکتار برداشت شده است.

وی اظهار کرد: ترویج و آموزش روش‌های به زراعی از طریق کشاورزان باشگاه گندم یار یکی از مصادیق روش‌های مشارکتی و ترویج کشاورز به کشاورز محسوب می‌شود که رویکردی نو در تبادل دانش و تجربه گندمکاران با سایر کشاورزان به حساب می‌آید.

کد خبر 6097119

دیگر خبرها

  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • آغاز مسابقات کشتی پهلوانی در شهرستان خاتم
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه
  • ابلاغ احکام مسئولین کمیته ها و دبیران ستاد یادواره شهدای ارومیه
  • عملکرد بالای ۵ تن محصول گندم در مزارع کارون
  • با تاج جلسه فوری برگزار می کنیم/ مسائل فرهنگی باید دغدغه‌ باشد
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی