Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، محمد راستا مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: با انجام سرمایه گذاری های مورد نیاز در این فاز در مجموع میزان سرمایه گذاری دولتی و بخش خصوصی برای ساخت اسکله و پسکرانه های آن 2 هزار میلیارد تومان خواهد بود.
وی گفت: تهیه اسناد برگزاری فراخوان سرمایه گذاری داخلی و خارجی در دستور کار سازمان بنادر قرار گرفته است، اما در مرحله نخست تکمیل زیرساخت های آن با استفاده از پیمانکارهای داخلی و با مشارکت شرکت خارجی آغاز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: با تکمیل این فاز ظرفیت 6 میلیون کانتینری فاز دوم این بندر به بیش از 8 میلیون کانتینر افزایش می یابد و هم اکنون در حال تجهیز فاز دوم پایانه کانتینری این بندر هستیم.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهارداشت: برای تکمیل تجهیزات مورد نیاز بندری فاز دوم بندر شهید رجایی نصب 12 چرثقیل ' گنتری کرین' بزرگ کشتی به ساحل و 15 دستگاه چرثقیل دروازه ای محوطه کانتینری با 21میلیون یوور اعتبار توسط سازنده داخلی در دست اقدام است.
معاون وزیر راه وشهرسازی خاطرنشان کرد: پیش بینی ما این است که تا نیمه سال آینده تمام این تجهیزات مورد نیاز بندری در بندر شهید رجایی به بهره برداری کامل برسد.
وی اظهارداشت: 217 میلیون تن ظرفیت بنادر کشور است که در حدود 150 میلیون تن کالا در بنادر کشور تخلیه و بارگیری شده به خصوص این که در حوزه تخلیه و بارگیری کانتینری رشد ما بیش از 16 درصد بوده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به میزان صادرات و واردات کالا از بنادر کشور از ابتدای سال جاری تاکنون یادآورشد: تقریبا 150 میلیون تن کالای نفتی نیز از بنادر تخصصی محموله های نفتی تخلیه و بارگیری شده که مجموع آنها بیش از 300 میلیون تن حجم حمل ونقل دریایی بنادر ایران است.
بنا به این گزارش، توجه دولت تدبیر و امید به اهمیت توسعه بندر شهید رجایی نقطه آغازین روند پیشرفت بندر شهید رجایی در بلند مدت در دستور کار سازمان بنادر و دریانوردی قرار گرفته تا این بندر با احداث 5 حوضچه جدید و احداث 12 هزار متر اسکله در 39 پست در بازه زمانی 2030 و در نهایت 2040 این بندر با ظرفیت بیش از 20 میلیون کانتینر در سال بتواند در منطقه خاورمیانه نقش آفرینی کند.
ایجاد و راه اندازی شهر لجستیک، اجرای طرح جامع بندری، ساخت آزادراه شهید رجایی، راه اندازی ترمینال ریلی - نفتی، ساخت ترمینال ریلی - مواد معدنی و ساخت ترمینال مکانیزه غلات از مهم ترین برنامه های بندر شهید رجایی در بلند مدت برای توسعه ترانزیت و لجستیک در منطقه است.
راه اندازی ترمینال کالاهای سردخانه ای، ایجاد حوضچه های جدید عملیاتی در غرب بندر، احداث ساختمان های خدمات ریلی در محوطه بندری و هوشمند سازی فرایند تخلیه و بارگیری کالا و ترانزیت از مهم ترین برنامه های دولت در طرح توسعه آینده بندر شهید رجایی است.
هم اکنون مساحت این بندر به 2400 هکتار رسیده، مساحت محوطه باراندازهای بیش از 220 هکتار است و وسعت انبارهای مسقف بندر شهید رجایی هم اکنون به بیش از 25 هکتار رسیده است.
گفتنی است کاروان تدبیر و امید به ریاست حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری امروز چهارشنبه نهم اسفندماه میهمان مردم هرمزگان است.
در این سفر 30 طرح مهم از جمله فولاد صبا، مرحله جدید بندر شهید رجایی، پالایشگاه گاز گورزین قشم، طرح افزایش بنزین پالایشگاه نفت بندرعباس افتتاح می شود.
این دومین سفر حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی به استان هرمزگان در سال جاری است و رییس جمهوری روزهای نهم و دهم اردیبهشت ماه امسال به بندرعباس سفر کرد که طی آن مرحله اول پالایشگاه ستاره خلیج فارس، صبا فولاد خلیج فارس و چند طرح عمرانی دیگر به بهره برداری رسید.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۳۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از آماده افتتاج شدن ۱۳ هزار میلیارد تومان پروژه توسعه دریامحور و مذاکره ساخت کشتی برای کوبایی‌ها خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی‌اکبر صفایی با اشاره به عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه توسعه دریا محور اظهار کرد: سال گذشته 100 هزار میلیارد تومان شامل 50 هزار میلیارد تومان از منابع دولت و 55 هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی برای پروژه‌های عمرانی و زیربنایی در بنادر کشور سرمایه‌گذاری شد.

وی ادامه داد: 13هزار میلیارد تومان از این حجم از سرمایه‌گذاری، آماده افتتاح شده است.

وی با اشاره به تأکید رئیس جمهوری بر توسعه تجارت خارجی با کشورهای همسایه افزود: تعاملات حمل‌ونقل دریایی با کشور ونزوئلا از گذشته تا امروز ادامه دارد و با سایر کشورهای حوزه آمریکای جنوبی به صورت موردی انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: صنعت کشتی‌سازی ایران در سطح جهانی مورد توجه است و به طور مثال ونزوئلا سفارش ساخت سه فروند کشتی 90 هزار تنی داشت که توسط مهندسان توانمند کشورمان انجام و تحویل شد.

صفایی بیان کرد: مذاکراتی در زمینه ساخت کشتی با کشور کوبا نیز انجام شده که امید است از توان داخلی در این حوزه برای ساخت کشتی‌های مورد نیاز کشورهای آمریکای جنوبی به خوبی استفاده کنیم. در زمینه تجارت دریا برد با کشورهای حوزه دریای خزر نیز با دستیابی به رکورد حدود 9 میلیون تن، 30 درصد رشد ثبت شده که عمدتاً با کشورهای روسیه و قزاقستان بوده‌ است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • اتمام ۱۵ فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • تشکیل مجمع مشورتی شورای ادوار بندرعباس
  • افزایش ۶۸ درصدی جابه‌جایی کانتینر یخچالی در بنادر شرق هرمزگان
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • آغاز ساخت ستاد فرماندهی آتش نشانی ۱۲۵ در بندرعباس
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • تردد در بندر شهید ذاکری قشم مجدد برقرار شد