Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اداره محیط زیست استان تهران گفت: در صورتی که تراکم کشور ۴۹ نفر است تراکم شهرتهران ۹۹۶ نفر است که بیش از ۲۰ برابر تراکم در کل کشور است.

مدیرکل اداره محیط زیست استان تهران گفت: تراکم جمعیت و استفاده بیش از ظرفیت آب‌های زیرزمینی یکی ازعوامل مهم فرونشست‌های زمین در تهران است.

کیومرث کلانتری مدیرکل اداره محیط زیست استان تهران اظهار کرد:فرونشست‌های زمین به دلیل تراکم جمعیت و برداشت آب از سطح زیرزمینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در رابطه با نشست‌های زمین در تهران و اطراف تهران افزود: خوشبختانه برای ساماندهی آب و خاک دستگاه‌های مختلفی وجود دارد و سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان ناظر در این مقوله فعالیت می کند .
وی افزود: سازمان محیط زیست اگر در منطقه ای انتقال آب و یا حفر چاهی رامشاهده کند براساس استانداردها و معیارهای محیط زیستی ورود می کند.
کلانتری با بیان اینکه سازمان حفاظت محیط زیست برای هرگونه تخریب محیط زیست و ایجاد هرگونه آلودگی ورود می کند، ادامه داد: وظیفه سازمان حفاظت محیط زیست بررسی و دریافت اطلاعات از روند کار تمام دستگاه ها است.
مدیرکل اداره محیط زیست استان تهران تصریح کرد: از سفره های زیرزمینی برای مصارف عادی استفاده بسیاری شده است که این باعث شده سطح آب های زیرزمینی به پایین ترین حد خود برسد و هنگام حفر چاه بر زمین فشار آید و شاهد نشست زمین باشیم.
وی در ادامه افزود: فرونشست ها در شهر و استان تهران به عنوان فاجعه و بحران زیست محیطی به شمار می آید.
کلانتری گفت: تنها راه حل جلوگیری از فرو نشست ها دراستان تهران تزریق آب به سفره های زیرزمینی ، خالی نکردن آنها است که باعث ایجاد تعادل در سطح آب های زیرزمینی می شود.
وی بیان کرد: پیشنهاد سازمان حفاظت محیط زیست به دستگاه های اجرایی این است به جای اینکه توسعه حفر چاه ها را داشته باشیم باید به سمت آبخوان داری در بالادست دره ها برویم که این برنامه با عملکرد درست انجام می شود .
مدیرکل اداره محیط زیست استان تهران تاکید کرد: اگر برای آب های جاری آبخوان و گاوین احداث و از هدر رفتن آب ها جلوگیری کنیم، سفره های زیرزمینی با این کار غنی می شوند.
وی با بیان اینکه هر محیطی یک ظرفیت و تحملی دارد، ادامه داد:تخریب محیط زیست از زمانی آغاز می شود که ظرفیت قابل تحمل محیط در نظرگرفته نشود. مانند شهر تهران که با ۱۳.۵ میلیون جمعیت در ۸۳ .۰ درصد ازجغرافیای کشور جای گرفته اند در صورتی که تراکم کشور ۴۹ نفر و تراکم شهرتهران ۹۹۶ نفر است که بیش از ۲۰ برابر تراکم در کل کشور است.
کلانتری تصریح کرد: تراکم جمعیت یکی ازعوامل مهم فرونشست های زمین در شهر تهران است و این به دلیل استفاده بیش از ظرفیت آب های زیرزمینی است.
وی افزود: مشکلات زیست محیطی، ناشی از اجرایی نشدن برنامه های آمایشی در شهر تهران است که اگر این برنامه اجرا شود متوجه تراکم جمعیت در تهران خواهیم شد .
مدیرکل اداره محیط زیست استان تهران گفت: برای حل مشکلات زیست محیطی باید اطلاع رسانی و آگاه سازی انجام شود.

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۴۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرونشست دومتری منطقه جنوب غرب کشور طی ۹ سال

علی بیت الهی رئیس مرکز زمین شناسی مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه براساس اطلاعات برگرفته شده از سایت COMET (دانشگاه Leeds)، یکی از زون های با مقادیر بسیار بالای فرونشست زمین در ایران، محدوده رفسنجان است گفت:  گستره ای در 60 کیلومتری شمال غرب آن( حوالی بهرمان) یکی از نقاط مهم فرونشستی این زون است که نمودار سری زمانی 9 ساله آن در شکل نشان داده شده است.

وی افزود: بیش از 2000 میلی متر( بیش از 2 متر) فرونشست زمین در بازه زمانی 9 ساله در این ناحیه رخ داده است که عدد حیرت انگیزی است.

او توضیح داد: طبق بررسی های صورت گرفته  به نمودار وشیب خط آن، معرف عدم تغییر روند فرونشست زمین در 10 سال اخیر و بیانگر استمرار فرونشست زمین طبق روال پیشین است.

بیت اللهی اظهار کرد: با فرونشست زمین، آبرفت متراکم شده و توانائی جذب و انتقال آب را از دست می دهد. این امر به کشاورزی، باغداری و از همه مهمتر به  محیط زیست منطقه لطمه جدی وارد می سازد.

او گفت: تاکید می شود که فرصت برای اقدامات کاهش خطر فرونشست زمین در کل کشور به سرعت از دست می رود و ضرورت دارد تا مقررات ملی فرونشست زمین در کشور تدوین و ابلاغ و لازم الاجرا شود‌

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!
  • منطقه «چهلمیر» در پارک ملی تندوره درگز پاکسازی شد
  • فرونشست دومتری منطقه جنوب غرب کشور طی ۹ سال
  • فرونشست زمین و شکستگی لوله آب در خیابان علامه مجلسی
  • پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است