Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان غذا و دارو از گردش مالی ۷۸ هزار میلیارد تومانی صنایع غذایی در کشور و واردات ۴ میلیارد دلاری روغن به کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا اصغری در همایش بهبود تغذیه کارکنان که صبح امروز در وزارت بهداشت برگزار شد با اشاره به وظیفه سازمان غذا و دارو برای نظارت بر بحث فراوری محصولات غذایی، گفت: در حال حاضر ما بر صنایع غذایی نظارت داریم که ۷۸ هزار میلیارد تومان گردش مالی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از آن نظارت ما بر محصولات آرایشی با ۱۹ هزار میلیارد تومان، دارو با ۱۶ هزار میلیارد تومان، تجهیزات پزشکی با ۸۰۰۰ میلیارد تومان گردش مالی متمرکز شده است. شکلات و شیرینی به تنهایی ۱۸ هزار میلیارد تومان در کشور گردش مالی دارد.

وی ادامه داد: برخی از نظارت‌های ما مربوط به مواد غذایی وارداتی است. یکی از این محصولات روغن است؛ سالیانه چهار میلیارد دلار روغن به کشور وارد می‌شود. این عدد بیشتر از داروهای وارداتی به میزان ۱.۲ میلیارد دلار است. علاوه بر آن چای با دو میلیارد دلار واردات و برنج با سه میلیارد دلار تحت نظارت ما قرار دارند. حجم بزرگی از تجارت بر این اساس شکل گرفته است.

رئیس سازمان غذا و دارو همچنین اضافه کرد: ۲۰ درصد از کارکنان ما به صورت آکادمیک و ۸۰ درصد در فضاهای بهداشتی و درمانی فعالیت می‌کنند؛ به همین دلیل باید برای همه این شرایط برنامه تغذیه‌ای متفاوتی در نظر گرفت. اما متاسفانه ما در حال حاضر برنامه‌ای نداریم. دلیل آن نیز کیفیت غذاهای بسیار چرب، شور و سرخ کرده‌ای است که در بیمارستان‌ها، دانشگاه‌ها و همین ستاد وزارت بهداشت توزیع می‌شود. اگر ما نتوانیم به عنوان وزارت بهداشت مدل غذایی سالمی ارائه دهیم؛ چه توقع دیگری می‌توان از وزارتخانه‌های دیگر داشت.

وی همچنین تاکید کرد: از ما پذیرفته نمی‌شود که برای سلامت کارکنان دولت نسخه بپیچیم، اما خودمان برنامه‌ای نداشته باشیم. سالم‌ترین غذاها باید در سلف‌های دانشجویی ارائه شود. ما باید الگویی در وزارت بهداشت داشته باشیم که مورد پیروی سایر کارکنان قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۴۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد اسماعیل مطلق، در اولین نشست هماهنگی رؤسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، گفت: برای اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه، تشکیل کمیسیون‌های تخصصی در محور‌های مختلف لازم است .

وی افزود : تأمین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگ‌سازی برای تغذیه سالم، از جمله این محورهاست .رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت : تأمین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری برای گزارش به رئیس جمهور، به دبیرخانه ارسال کنند.

دیگر خبرها

  • واردات چای از کشور سریلانکا
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی