Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون عمران مجلس، با بیان اینکه روند صدور پروانه های ساختمانی در سال ۹۷ افزایش می یابد، گفت: در سال جاری نیز با توجه به اجرای برنامه بازآفرینی شهری به طور حتم آمار صدور پروانه های ساختمانی بیشتر خواهد شد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیدابوالفضل موسوی بیوکی با اشاره به آمار‌های منتشر شده در خصوص رشد صدور پروانه‌های ساختمانی در سال جاری، گفت: به صورت طبیعی هر ساله باید نسبت به سال قبل رشد ساخت و ساز و تولید مسکن و همچنین ارتقا شاخص‌هایی همچون صدور پروانه ساختمانی به گونه‌ای که در بازار نقل و انتقالات خود را نشان دهد داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه رشد جمعیت متقاضی مسکن و یا افرادی که نیاز به تبدیل واحد مسکونی خود دارند دو عامل مهم افزایش ساخت و ساز در کشور است، افزود: همزمان با افزایش ساخت و ساز‌ها رشد صدور پروانه‌های ساختمانی نیز رخ می‌دهد.

بیشترین آمار صدور پروانه‌های ساختمانی در ساختمان‌های متراژ متوسط است

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه یک میانگینی از ساخت و ساز‌ها مسکن به ویژه در متراژه‌های متوسط آمار صدور پروانه‌های ساختمانی متفاوتی به نسبت سایر متراژ‌ها دارد، تصریح کرد: با توجه به تقاضای بیشتر افراد نسبت به ساخت مسکن در این متراژ‌ها به طور حتم صدور پروانه‌های ساختمانی نیز در این حوزه بیشتر است.

وی با بیان اینکه روند صدور پروانه‌های ساختمانی در سال ۹۷ افزایش می‌یابد، گفت: در سال جاری نیز با توجه به اجرای برنامه بازآفرینی شهری به طور حتم آمار صدور پروانه‌های ساختمانی بیشتر خواهد شد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه برنامه دولت برای بازآفرینی شهری تاثیر خود را در شاخص‌های مرتبط با بخش مسکن می‌گذارد، افزود: نکته مهم در این رابطه این است که برخی برنامه‌های دولت در بحث ساخت و ساز در برخی شهر‌ها حالت ویژه‌ای داشته و به عبارتی برنامه‌ای در یک شهر گیرایی بالاتری دارد از این رو ساخت و ساز و صدور پروانه‌ها در آن منطقه بیشتر می‌شود.

تهران نباید ملاک بررسی تعداد صدور پروانه‌های ساختمانی باشد

موسوی بیوکی با تاکید بر اینکه در خصوص اظهارنظر درباره تعداد صدور پروانه‌های ساختمانی نباید کلانشهری مانند تهران را ملاک کشور قرار داد، گفت: کلانشهر‌ها در مراکزاستان‌ها دارای شاخص‌های متفاوتی هستند از این رو تعداد صدور پروانه‌های ساختمانی نیز در آن‌ها متفاوت است.

وی با بیان اینکه متناسب با برنامه‌هایی که دولت ارایه می‌کند صدور پروانه‌های ساختمانی در کشور تغییر می‌کند، تصریح کرد: در سال ۹۶ به صورت طبیعی رشد قیمت در اجاره‌ها و مسکن داشته ایم این رشد در جا‌های مختلف متفاوت اعلام شده از این رو در شاخص‌های مرتبط با مسکن نیز همین حالت متصور است.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه طبق آمار‌های ارایه شده از سوی مراجع صدور پروانه از جمله شهرداری و سازمان‌های نظام مهندسی رشد این موضوع مشهود است، گفت: اینکه چه میزان رشد صدور پروانه‌های ساختمانی در رشد ساخت و ساز‌ها موثر بوده نیازمند بررسی‌های کارشناسی دقیق با لحاظ وضعیت بازار نقل و انتقال است. /

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۶۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، جواد محمدی افزود: وزن کالا‌های صادر شده در این مدت از گمرک همدان به خارج از کشور ۱۰۹ هزار و ۹۵ تن و ارزش ریالی آنها نیز ۱۹ هزار و ۲۳۳ میلیارد ریال بوده است.

او تأکید کرد: البته باید توجه داشت بخش قابل توجهی از محصولات تولیدی استان همدان از سایر گمرکات به خارج از کشور صادر شده و آمار یاد شده مجموع کالا‌ها و ارزش صادراتی استان نیست.

مدیرکل گمرک استان همدان تصریح کرد: در این مدت محصولات و کالا‌های صادراتی از گمرک استان ۶۴ قلم بوده که از عمده کالا‌ها می‌توان به شیشه، فروسیلیس، انواع کشمش، کابل آلومینیومی، وازلین، سیمان سفید، پودر شیرخشک بدون چربی، منسوج نبافته، قرص بیوتین، انواع سس و کنسرو و رب گوجه فرنگی، زیتون، شور، شور مخلوط و ترشی مخلوط و نشاسته سیب زمینی اشاره کرد.

محمدی با بیان اینکه این کالا‌ها به ۱۸ کشور دنیا صادر شده است، گفت: عمده مقصد‌های صادراتی کشور‌های عراق، ترکیه، گرجستان، روسیه، افغانستان، پاکستان، قزاقستان، ارمنستان، هند، ایتالیا، عمان و کانادا است.

او با اشاره به واردات استان در سال گذشته نیز افزود: آمار واردات تا پایان سال ۱۴۰۲ به وزن حدودی ۱۰ هزار و ۴۳۶ تن که ارزش تقریبی آن بیش از ۳۵ میلیون و ۲۸۴ هزار دلار است.

این مسئول تأکید کرد: ارزش ریالی واردات استان همدان در مدت یاد شده نیز به ۱۰ هزار و ۴۵ میلیارد ریال می‌رسد که عمده اقلام وارداتی به گمرک استان ۳۷ نوع کالا شامل انواع نخ (پلی آمید و پلی استر مقاوم)، قطعات خودرو، ماشین آلات بافندگی، ماشین فرز، روغن سیلاستول، رزورسینول، دیسپرس، فیلم پلی اتیلن، گرانول و انواع لاستیک خودرو است.

محمدی افزود: از کشور‌های طرف معامله نیز می‌توان به گرجستان، چین، امارات متحده عربی، بلژیک، آلمان، بلغارستان و ترکیه اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • بهروز افخمی «کاغذ شطرنجی» را تهیه می‌کند
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • تمدید ۳۴ پروانه اشتغال مسافربری و باری در شهرکرد
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه