Web Analytics Made Easy - Statcounter

پنجمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین برگزار شد.

به گزارش ایسنا، نمایشگاه مد و لباس، دستاوردهای دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین، در نگارخانه محصص برگزار شد.

در این نمایشگاه که با مشارکت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در حال برگزاری است، دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین دستاوردهای خود در زمینه طراحی و دوخت پوشاک را به نمایش گذاشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از بخش‌های جنبی نمایشگاه می‌توان به کارگاه طراحی سریع لباس بانوان، کارگاه طراحی سریع لباس آقایان، مولاژ، کارگاه چهل‌تکه دوزی، کاربرد یافته‌ها در طراحی لباس، کارگاه جنسیت‌سازی در طراحی لباس و کارگاه روبان‌دوزی اشاره کرد.

خبرنگار ایسنا در این گزارش به بررسی جوانب مختلف این نمایشگاه و لزوم برگزاری آن پرداخته است. 

مدیر آموزش و پژوهش مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان قزوین، در خصوص برپایی نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان این مرکز علمی کاربردی اظهار کرد: پنجمین نمایشگاه دانشجویی مد و لباس با حضور 100 دانشجوی این مرکز در حال برگزاری است و آثار منتخب عناوین درسی آن‌ها در قالب نمایشگاه در معرض نمایش قرار گرفته است.

«عاطفه کیانی‌ها» افزود: از میان آثار ارسالی یک دوره داوری اولیه صورت گرفت تا آثاری که به لحاظ تکنیکی قابلیت‌های لازم را داشت انتخاب و در نهایت در 40 اثر قالب دوخت و آثاری نیز در قالب تصویرسازی در حوزه طراحی لباس در نمایشگاه ارائه شد. 

وی با بیان این‌که در این نمایشگاه آثار و طراحی‌ها در تیپ‌های مختلف برای اقشار جامعه ارائه شده است، گفت: مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان قزوین هم‌اکنون تنها مرکزی است که در حوزه طراحی لباس ورود جدی پیدا کرده و نیروهای خوبی را در این عرصه تربیت‌کرده و امروز دانشجویان این مرکز به یک بلوغ در زمینه طراحی لباس رسیده‌اند و طرح‌ها و آثار به درجه قابل قبولی نسبت به آغاز کار دانشجویان رسیده است. 

مدیر آموزش و پژوهش مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان قزوین گفت: برنامه‌های جانبی در حاشیه این نمایشگاه در حال برگزاری است تا دانش‌آموزان و دانشجویان بتوانند از این ظرفیت برای ارتقاء سطح سواد و توانایی خود بهره ببرند. 

خلاقیت دانشجویان در آثار حاضر در نمایشگاه دیده می‌شود

«روح‌انگیز عزیزالهی» از مدرسان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین اظهار کرد: در نمایشگاه حاضر با تکنیک‌های مختلف طراحی‌ها صورت گرفته و در دوخت‌ها نیز خلاقیت دانشجویان دیده می‌شود. 

وی ادامه داد: در این نمایشگاه ورک‌شاپ‌های آموزشی برای آشنایی دانش‌آموزان و هنرآموزان با واحدهای درسی و مهارت‌هایی که در این مرکز آموزش داده می‌شود برگزار شد.

عزیزالهی با بیان این‌که دانشجویان مرکز علمی کاربردی دارای سطحی خوب و بالا در کشور هستند و می‌توان این موضوع را در نتایج مسابقات و جشنواره‌های کشوری مشاهده کرد. 

این مدرس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین افزود: پوشاک از ملزومات زندگی است و از مهم‌ترین ویژگی‌های لباس ایرانی اسلامی پوشیده بودن آن و در عین حال ترکیب رنگ و مدل مناسب است. 

یکی از دانش‌آموزان حاضر در این نمایشگاه به نام «شهلا شمسانی» از دبیرستان «پوراندخت هاشمیان» شهرستان محمودآباد که در سال اول رشته طراحی دوخت درس می‌خواند، نیز در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: علاقه به این رشته و استعدادی که داشتم موجب شد این رشته را برای تحصیل انتخاب کنم. 

وی در خصوص نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین گفت: تنوع آثار در این نمایشگاه بالا است و از رنگ‌ها و طرح‌های مختلف برای فصول مختلف می‌توان در آن مشاهده کرد. 

این دانش‌آموز طراحی دوخت تصریح کرد: جامعه به طرح‌ها و مدل‌های مختلف نیازمند است از سوی دیگر هر جامعه‌ای فرهنگ و عقاید خاص خود را دارد از این‌رو باید مطابق با محیط و فرهنگ هر جامعه طراحی‌های لباس صورت بگیرد.

تحول در عرصه پوشاک در گرو توجه و حمایت مسئولان

«فرشاد پیله‌چی» رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قزوین، با تقدیر از همه دست‌اندرکاران برپایی نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در حوزه طراحی پوشاک گفت: این نمایشگاه به‌ویژه از منظر بصری دارای کیفیت لازم و خوبی بود.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم این طرح‌ها و نمایشگاه‌ها با قوت بهتر و بیشتری ادامه یابد و در آینده شاهد توانمندی‌های بیشتری از سوی دانشجویان حاضر در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین باشیم.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قزوین افزود: آثار و طرح‌های موجود در نمایشگاه نشان می‌دهد ظرفیت‌های بزرگی در دانشجویان و نسل جوان امروزی وجود دارد که در صورت حمایت و توجه مسئولان می‌تواند حوزه پوشاک را متحول کند.

این مسئول تصریح کرد: این حرکت‌های علمی و برآمده از متن دانشگاه زمانی اثربخش خواهد بود که تجاری‌سازی شده و به بازار کار و بازار فروش متصل شود و در این زمینه هم ما نیازمند حمایت، سرمایه‌گذاری و اعتماد به جوانان خود هستیم.

پیله‌چی گفت: باور شخص من این است که این طراحان جوان متخصصان خوب در عرصه پوشاک و طراحی لباس خواهند شد و به فضل خداوند روزی موفقیت‌های چشم‌گیر و عملی به‌ویژه در عرصه مد و لباس ایرانی-اسلامی کسب خواهند کرد و جامعه نیز از حاصل کار آن‌ها بهره‌مند خواهد شد.

نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین، از پنجم اسفندماه تا نهم اسفندماه در نگارخانه محصص دایر است و علاقه‌مندان می‌توانند تا روز نهم اسفندماه هر روز از ساعت ۹ صبح تا ۱۳ و ۱۶ تا ۱۹ از این نمایشگاه بازدید کنند.

گزارش از «رقیه ملاحسنی» خبرنگار ایسنا منطقه قزوین

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۶۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است

امام جمعه قزوین گفت: امروز خیزش دانشگاهی علیه ظلم در بعضی کشورهای دنیا آغاز شده و امامت این کار با ایران اسلامی و رهبر حکیم انقلاب است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی بعدازظهر امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در مراسم بازخوانی سیره امام جعفر صادق (ع) در حوزه علمیه شهر قزوین اظهار کرد: حدود ۴ هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم از مکتب امام صادق (ع) بهره برده‌اند و احادیث آن حضرت را یاد گرفته‌اند.

وی افزود: در عالم حدیث یک خلأ وجود داشت و آن هم این بود که فرقه‌های اهل سنت از ما گلایه می‌کردند که شما از امامان خود مجموعه‌های احادیث را فراوان جمع‌آوری کرده‌اید، اما راجع به رسول اکرم (ص) این کار را نکرده‌اید.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با تاکید بر اینکه البته کارهایی در این زمینه شده بود، اما چشمگیر نبودند، خاطرنشان کرد: مؤسسه‌هایی به نام آحاد امامان داریم، اما در این بخش هم آنطور که انتظار می‌رفت، وظیفه‌مان را انجام ندادیم. مرحوم حجت‌الاسلام ابراهیمی طی یک دوره ۲۰ ساله با جمع‌آوری اسناد معتبر احادیثی را در این باب جمع‌آوری کردند و تبدیل به مجموعه‌ای ۱۴-۱۵ جلدی شد.

عابدینی تأکید کرد: حوزه علمیه اهل بیت (ع) هم از نظر پاکی و طهارت و هم از نظر عمق و کیفیت اهمیتش از دانشگاه خیلی بهتر و جدی‌تر بوده است، کدام دانشگاه علم و دانش را همچون حوزه‌های علمیه به صورت ریشه‌یابانه، محققانه و عالمانه دنبال می‌کند؟

وی ادامه داد: البته در دانشگاه‌ها هم عالمان فرهیخته فراوان‌اند، اما در رابطه با جوّ تدریس، مباحثه، کلاس درس و احترام متقابل بین شاگرد و استاد، حوزه‌ها از دانشگاه‌ها جلوتر هستند.

امام جمعه شهر قزوین کلیدواژه‌های مکتب امام صادق (ع) را عقل و علم دانست و گفت: باید این کلیدواژه‌ها را به سلیقه امام صادق (ع) ببینیم. آمریکایی‌ها می‌گویند عقل این است که سرخ‌پوست‌ها و سیاه‌پوست‌ها را قتل عام کنیم، این توحش و دور از انسانیت است. مردم یمن را در جنگ نیابتی و اشتراکی بمباران کردند تا نفت آنجا را به نفع خودشان مصادره کنند.

عابدینی افزود: در حالی که ائمه اطهار (ع) می‌فرمایند اگر کسی عاقل باشد، بنده خدا می‌شود، چنین کسی بندگی را می‌فهمد و حلاوت بندگی را می‌چشد، آدم عاقل دنبال می‌کند تا بهشت را برای خود تحصیل کند، هر جا بوی جهنم می‌دهد از آن دوری می‌کند، دروغ، غیبت، دزدی، خیانت و ظلم بوی جهنم می‌دهند، عاقل به دنبال جهنم نمی‌رود.

وی ادامه داد: همیشه دشمن تلاش می‌کند موفقیت‌های ما را شکست جلوه بدهد و شکست‌های خودشان را به عنوان موفقیت به ما تلقین کنند، باید حواسمان جمع باشد، با این وجود دوست و دشمن اعتراف می‌کنند که تحولی در جامعه علمی، نخبگانی، جوانان و حوزه‌های علمیه ما ایجاد شده است،.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه عزیزانی که حوزه‌های علمیه قبل از انقلاب را دیده‌اند و حوزه‌های علمیه امروز را هم می‌بینند، کاملاً متوجه می‌شوند که حوزه‌های علمیه رشد کمی و کیفی در رشته‌ها و علوم گوناگون داشته‌ایم، گفت: معمولاً چیزی که وارد حافظه می‌شود و به قلم و بیان اظهار می‌شود را علم خطاب می‌کنند، در حالی که ائمه (ع) به ما یاد داده‌اند که علم نور است.

عابدینی تصریح کرد: امروز خیزش دانشگاهی علیه ظلم در برخی کشورها آغاز شده که امامت این کار با ایران اسلامی و رهبر حکیم انقلاب است، اگر بخواهیم این حرکت را ریشه‌یابی کنیم، این حرکت پاسخ قیام امام (ره) در سال ۴۲ است، پاسخ نامه‌های رهبر حکیم انقلاب به جوانان اروپایی و آمریکایی است. اتفاقی دارد در دنیا می‌افتد که همه دنیا فریاد می‌زنند دین و قرآن می‌خواهیم.

وی اظهار کرد: در روایات هم آمده است وقتی آخرالزمان می‌شود، کار به جایی می‌رسد که پیروان مذاهب، اندیشه‌ها و هر دینی به دنبال اسلام می‌گردند، به دنبال ایمانی می‌گردند که پیغمبر اسلام به ارمغان آورده است. این پیش‌بینی روایات است و امروز ما داریم این را می‌بینیم که فوج فوج به اسلام می‌گرایند.

کد خبر 750828

دیگر خبرها

  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • جهاددانشگاهی متولی برگزاری آزمون کتبی استخدام در آموزش و پرورش است/ تشریح مراحل مصاحبه و گزینش
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی در اردبیل
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • جنبش دانشجویان در آمریکا نشانگر بیدار شدن مردم دنیاست
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران