Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حسن قبادی روز چهارشنبه در گفت گو با خبرنگاران افزود: امسال 154 پرونده به مبلغ 9میلیارد و 195 میلیون ریال در تعزیرات حکومتی تشکیل و مورد بررسی قرار گرفته است.
وی ارزش ریالی کشفیات قاچاق کالا در 11ماه امسال بیله سوار را 32میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در این مدت تعداد 87 فقره پرونده قاچاق در گمرک بیله‌سوار تشکیل شده که نسبت به 11ماه سال قبل از لحاظ ارزش مالی 538 درصد افزایش نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار بیله‌سوار به کشفیات کالا که بصورت قاچاق وارداتی از گمرک بیله‌سوار کشف شده است اشاره کرد و افزود: در 11ماه امسال ،21قطعه لوازم یدکی،369عدد لوازم دندانپزشکی،65 دستگاه ماهواره و 295 هزار نخ سیگار و 2هزارو 899لیتر سوخت قاچاق توسط عوامل گمرک و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان بیله سوار کشف و ضبط شده است.
قبادی ‏فرهنگ‌سازی مناسب در جامعه را در کاهش تقاضا برای کالای قاچاق موثر دانست و اضافه کرد: در راستای پیشگیری از قاچاق کالا همکاری و تعامل مثبت میان دستگاه‌های متولی و برنامه‌ریزی مناسب الزامی است.
وی با اشاره به این که مبارزه با قاچاق کالای سلامت محور ، اولویت نخست نظارت و بازرسی است، گفت: کالاهای سلامت محور از جمله تجهیزات پزشکی ، لوازم آرایشی ، انواع خوراکی ‌ها و آشامیدنی‌ ها که به صورت غیرقانونی وارد بازار عرضه می‌شوند باید در اولویت کاری نظارت و بازرسی قرار گیرد.
وی بیان کرد: برند سازی، معرفی بیشتر و شناساندن کالاهای ایرانی از اهمیت خاصی برخوردار است و در این راستا نقش رسانه‌ها، تولیدکنندگان و کسبه باید پررنگ‌تر شود تا خریدار ایرانی با آگاهی و اطمینان خاطر کالای ایرانی را خریداری کند.
بیله سوار مغان در 175 کیلومتری شمال اردبیل و در منطقه مرزی با جمهوری آذربایجان واقع است.
3006/ 1257
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۶۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل

ایسنا/اردبیل نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: هر سال در چنین فصلی که موسم بسیار خاص و محصول در آستانه رسیدن است مشکل آب اینجاد می‌شود و علت آن این است که وزارت نیرو مدیریت سد و مدیریت کانال را از هم جدا کرده است.

آیت الله سید حسن عاملی، ۱۴ اردیبهشت در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل برگزار شد با تبیین آثار عدم مدیریت یکپارچه سد و کانال اظهار کرد: با دوگانه شدن مدیریت آب نه به موقع و نه به اندازه رها می‌شود و گاهی آمار اطلاعات سدهای مخزنی هم به درستی اعلام نمی‌شود در نتیجه استان اردبیل در برنامه‌ریزی کاملاً با بن‌بست مواجه می‌شود که چقدر اجازه کشت بدهد.

خطیب جمعه اردبیل اضافه کرد: امسال علی رغم ذخیره سازی مناسب آب در سدهای مخزنی ارس و خدا آفرین، رهاسازی متناسب با نیاز آبی شبکه ۸۵ هزار هکتاری مغان صورت نمی‌گیرد و فرصت حساس کشت و زرع از دست می‌رود این مشکل باید برای همیشه حل شود. اینجانب موضوع را با آقای رئیس جمهور مکاتبه خواهم کرد و از نمایندگان مجلس هم می‌خواهم با تمام توان به این موضوع ورود کنند.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: در خود استان هم باید اقداماتی صورت گیرد طول کانال اصلی مغان ۱۸۰ کیلومتر است ولی فقط ۶۰ کیلومتر بتنی شده و ۱۲۰ کیلومتر خاکی است در نتیجه هم هدر رفت آب درست می‌شود و هم اراضی زهدار می‌شود که اصلاح آن هزینه سنگینی دارد. چنانچه دولت برای کشاورزی و برای استفاده بهینه از آب حساس است دستور دهد امسال حداقل ۵۰ کیلومتر این کانال بتنی شود.

آیت الله عاملی بیان کرد: بیشترین کمبود آب در منطقه بیله سوار و جعفرآباد درست می‌شود چون در انتهای خط قرار گرفته‌اند و کانال‌ قدیمی است، در حالی که از بالا دست زمین های جدیدی زیر کشت و آبیاری رفته است یعنی تاوان آن را باید آخر خطی‌ها بدهند! گاهی شخصاً در همان منطقه با اعتراض و عصبانیت  بسیار شدید کشاورزانی که حقابه تاریخی دارند مواجه شده ام در حالی که هیچ کس جوابگو نیست به همین جهت برای حل مشکل بیله سوار و جعفرآباد باید یک سد در منطقه بیله سوار با ظرفیت ۴۰ میلیون متر مکعب احداث شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زمان مناظره‌ کاندیداهای پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان
  • تدارک ۲۷۶ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه پارس آباد، اصلاندوز و بیله سوار
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل
  • بحران آب در مغان جدی است
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز درآذربایجان‌ غربی
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • حوزه انتخابیه پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز