Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: گر ما هدف خود را بر تضارب آرا قرار دهیم و در هر کدام از مراکز علمی دانشجویی و حوزوی برگزاری نشست ها و مناظره ها را مهیا کنیم زودتر به نتیجه در زمینه تمدن سازی می رسیم.

به نقل از ستاد خبری سومین هفته علمی تمدن نوین اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر ناصر سقای بی ریا رئیس شورای علمی هفته علمی تمدن نوین اسلامی در اختتامیه سومین هفته علمی تمدن نوین اسلامی و افتتاحیه سومین همایش ملی تمدن نوین اسلامی گفت:  برای رسیدن به اهداف بزرگ همت عالی و تداوم ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملت ایران به رهبری امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در طی چند دهه ثابت کردند اهل جهاد هستند و اکنون امید ما به نسل های جوان است.

 

وی افزود: ابتدای هر حرکت با علم آموزی آغاز می شود. در طول تاریخ تمدن به قبل و بعد از اسلام تقسیم نشده اما جاهلیت به قبل و بعد از اسلام تقسیم شده است و اکنون ما در دوران جاهلیت مدرن قرار داریم و امید داریم به تمدن عدالت گستر حضرت مهدی(عج) برسیم و تجربه برگزاری هفته تمدن نوین اسلامی را می توانیم نمونه جدیدی از این تلاش ها بدانیم.

 

سقای بی ریا گفت: اگر ما هدف خود را بر تضارب آرا قرار دهیم و در هر کدام از مراکز علمی دانشجویی و حوزوی برگزاری نشست ها و مناظره ها را مهیا کنیم زودتر به نتیجه می رسیم و برگزاری هفته تمدن نوین اسلامی این تجربه را پیش روی ما می گذارد.

 

به گفته وی نگاهی به دستاوردهای سه هفته علمی گذشته ثابت می کند الگوی جدیدی از کار علمی انجام شده است که می تواند افراد بیشتری را مشارکت دهد.

 

رئیس شورای علمی هفته علمی تمدن نوین اسلامی بیان کرد: برگزاری همایش‌ها بسیار پرخرج است، اما هزینه های صرف شده در این همایش حداقلی بوده که با مشارکت مراکز و هدایت شورای فرهنگی بیت رهبری این ساماندهی انجام گرفت.

 

وی با اشاره به آمار مقاله های رسیده در هفته های علمی گذشته گفت: در اولین هفته علمی ۴۲ مقاله در قالب چند جلد کتاب رونمایی شد.در دومین هفته ۵۳ مقاله برگزیده شدند که اولین قدم ها به سوی تلاش های علمی در ظرفیت سازی برای تمدن نوین اسلامی را هموار کرد.

 

سقای بی ریا ادامه داد: سومین هفته علمی تمدن نوین اسلامی یک هفته برگزار شد که در آن همایش های نیم روزه برگزار گردید و قبل از آن چندین پیش نشست هم برگزار شده بود و در طول سال هم فعالیت های علمی ادامه دارد.

 

عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در پایان گفت: امید داریم هفته علمی را از قالب ملی به میان کشورهای اسلامی ببریم و در عمل جوانان که مسئولان و مجریان امور در سال های آینده هستند، این حرکت پرشور را آغاز کنند و مردم دنیا هم این الگو را ببینند زیرا مجموع این فعالیت ها برای ظهور ولی عصر(عج) و برپایی حکومت عدل خواهد بود.

پایان پیام/9

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۶۰۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • تدارک برگزاری هفته فرهنگی شهرستان زرندیه
  • بررسی آراء و اندیشه های علامه مصباح یزدی در حوزه تعلیم و تربیت
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • برگزاری همایش هفته عقیدتی سیاسی سپاه
  • برگزاری همایش اندیشه تمدنی در اندیشه امام علی (ع)