Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروز یکی از الزامات حرکت به سمت شهر هوشمند را حضور استارت اپ ها یا کسب و کار نوین می دانند که شهرداری تهران بر حمایت از آن ها تاکید دارد.

ایران آنلاین / یکی از اولویت هایی که شهردار تهران با بسامد بالایی از آن صحبت می کند، بحث حرکت به سمت شهر هوشمند و حمایت از کسب و کار نوین است. محمدعلی نجفی در کنفرانس ملی شهر سایبری با اشاره به همین موضوع گفت: امیدواریم با کمک استارت‌آپ‌ها بتوانیم تحولی در شهر تهران از نظر هوشمندسازی‌ ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکید شهردار تهران بر استارت آپ های حوزه حمل و نقل

وی اضافه کرد: با توجه به عزم ملی برای دستیابی به شهر هوشمند، در برنامه سال ۹۷ از نظر بودجه‌ای پیش‌بینی‌های خوبی خواهد شد و امیدواریم با کمک دانشگاه‌ها، مؤسسات تحقیقات علمی و استارت آپ‌ها بتوانیم تحولی در شهر تهران از نظر هوشمندسازی‌ ایجاد کنیم.

نجفی در پاسخ به سؤالی درباره مهم‌ترین پروژه‌های موجود در زمینه شهر هوشمند، گفت: یکی از مهم‌ترین پروژه‌ها هوشمند کردن حمل‌ونقل و ترافیک شهر تهران است. البته در گذشته کارهایی در این زمینه صورت گرفته اما می‌دانید که حمل‌ونقل ما به نحو واقعی هوشمند نیست.

وی موضوع آموزش‌های شهروندی را یکی دیگر از محورهای پروژه‌های شهری هوشمند عنوان کرد و گفت: برای جلب مشارکت شهروندان حتما باید آنها را آموزش داده و علاقه‌مند کنیم.

ما ناچار به حرکت به سمت شهر هوشمند هستیم

محمد فرجود مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران نیز در نخستین نشست خبری خود به نقش استارت آپ ها در شهر هوشمند و جایگاه شهرداری تهران دراین حوزه گفت: مسیر ظهور استارت آپ ها و حرکت آن ها، مسیر پرشتابی است و آن ها از الزامات شهر هوشمند هستند. در این میان نقش شهرداری ها قطعا باید حمایتی باشد.

وی تاکید کرد: حضور این استارت آپ ها برای شهر هوشمند جدی و حیاتی است. ما ناچار به حرکت سمت به شهر هوشمند هستیم، این موضوع از اولویت های ماست و باید تعامل مناسب در این زمینه داشته باشیم؛ از بخش دولتی یعنی معاونت علمی و فناوری و وزارت ارتباطات و... تعامل نزدیک در این موضوع ایجاد کردیم و برآیند تعاملات حل مشکلات شهری خواهد شد.

فرجود ادامه داد: این موضوع به طور ویژه و شفاف در شهرداری در دور جدید جا افتاده است. خود شهردار بسیار به موضوع ورود کرده است و در زمینه کمک به این استارت آپ ها و حمایت و هم چنین سوق دهی بدون دخالت در جزئیات تاکید ویژه دارد.

وی تصریح کرد: ما تاکنون با بسیاری از استارت آپ ها نشست داشتیم و با خیلی از مدیران کارآفرین آن ها صحبت کردیم و بویژه از ایده ها استفاده می کنیم.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران تاکید کرد ما مشکلات مشترکی داریم و یکی از اولویت های ما هم بحث اشتغال شهری است که این استارت آپ ها خیلی می توانند در این حوزه به ما کمک کنند.

فرجود در ادامه گفت: سیاست دخالت حداقلی، بسیار کلیدی است. آن چه به زندگی شهروندان و مدیریت شهری برمی گردد شهرداری باید با نگاه تعامل ورود کند. غیر از شهرداری بقیه نهادها هم باید برای تسهیل موضوع ورود کنند.

فرجود افزود: به عنوان مثال ما به ۴۵ استارت آپ در حوزه حمل و نقل مجوز دادیم که برخی از آن ها مانند الوپیک در جذب نیرو و کاهش ترافیک بسیار موفق بوده اند.

ظرفیت بالای اشتغال و رفع مشکل بیکاری

یک کارآفرین هم  با اشاره به ضرورت حرکت به سمت کسب و کار نوین گفت: یکی از این شرکت های نوین در زمینه حمل و نقل قرار است قرار است در ۲۴ و ۲۵ اسفند و در مدت دو روز ۲۰ هزار نفر را دعوت به کار کند. این یعنی ظرفیت بالایی برای اشغال که نمی توان به راحتی از کنار آن گذشت.

مهدی نائبی با بیان اینکه برخی شرکت های نوپا در حوزه حمل و نقل روزانه در تهران بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار سفر را انجام می‌دهند گفت: این پتانسیلی است که نمی توان به راحتی از کنار آن گذشت. کشور ما با مشکل بیکاری رو به روست و با حمایت از این استارت آپ ها می توان هم به کاهش ترافیک، هم نظم شهری، حرکت به سمت شهر هوشمند، شهر سالم و اشتغال کمک کرد.

این کارآفرین توضیح داد: به عنوان مثال پیک های موتوری پیش از این برای دریافت سفارش و تحویل آن مسیر رفت و برگشت را طی می کردند اما اکنون با ایجاد استارت آپ های جدید شما در هر نقطه تهران که باشید می توانید یک پیک را در ۵۰ یا ۱۰۰ متری خود در اختیار بگیرید  و این بسیاری از اهدافی که شهردار جدید تهران بر آن تمرکز کرده را برآورده می سازد.

این کارآفرین در خاتمه گفت : ما در شهر هوشمند به کاهش آلودگی، کاهش ترافیک، شهر سبز، حفظ محیط زیست و ... نیاز داریم و برای رسیدن به این مهم لازم است ظرفیت های مناسب را برای حضور استارت آپ ها در محیط شهری فراهم کنیم./ مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۶۱۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و سومین جلسه شورا در تذکری با تبریک روز جهانی ماما اظهار داشت: تذکر امروز بنده در خصوص ضرورت تعیین مدیرعامل سازمان میادین میوه و تربار شهرداری تهران است که بعد از تغییرات مدیریتی که در سازمان میادین میوه و تربار صورت گرفت، برای این سازمان از دیماه سال گذشته سرپرستی تعیین شده که هم اکنون نیز در حال فعالیت است. ضمن خسته نباشید به ایشان که عملکرد خوبی در این مدت داشته است، از شهردار تهران می خواهم وضعیت مدیریت این سازمان را تعیین و تکلیف نماید.

وی ادامه داد: لازم است شهرداری به بند "د" ماده ۱۳ اساسنامه سازمان میادین میوه و تربار شهرداری تهران مصوب آبان ۱۴۰۲ در انتصاب فرد مورد نظر مورد توجه کند که در آن قید شده است انتخاب مدیرعامل سازمان از بین افراد واجد شرایط با حداقل مدرک کارشناسی ارشد و داشتن ۵ سال سابقه مدیریتی و اجرایی مرتبط که حداقل ۳ سال آن سابقه کار در شهرداری تهران باشد. سرپرست فعلی سازمان این شرایط را ندارد.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در تذکر دیگری گفت: به استناد بند ۲۳ قانون وظایف شوراهای اسلامی است. همانطور که در روزهای اخیر شاهد بودیم بخش قابل ملاحظه‌ای از پارک لاله که گفته می‌شود ۳ هزار متر است توسط شهرداری حصار کشی شده و بر اساس اخباری که به صورت غیر رسمی از شهرداری شنیده‌ایم قرار است در آن مجموعه فرهنگی ساخته شود و تاکید داشتند که ساخت این مجموعه بدون قطع درختان صورت خواهد گرفت.

وی گفت: شهرداری منطقه عنوان می‌کند که این اقدام توسط سازمان بوستان ها صورت گرفته ما نقشی نداشتیم، اما دستور توقف داده‌ایم. سئوال بنده این است وقتی گفته می شود بدون قطع درختان یعنی در این محوطه بزرگ حدود ۳ هزار متر که حصار کشی شده هیچ درختی وجود ندارد.

نجفی ادامه داد: این با واقعیت تطابق ندارند و پارک لاله فاقد فضای این چنینی است که در آن درختان تنومند وجود نداشته باشند. البته گویا ظاهرا با پیگیری‌های اعضای شورا دستور توقف هرگونه اقدامی توسط معاون خدمات شهری صادر شده، اما وجود این حصار و اخباری که در خصوص ساخت و ساز در این پارک منتشر شده است نگرانی هایی برای شهروندان به وجود آورده است.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در پایان گفت: از شهردار تهران می خواهم به فوریت نسبت به اطلاع رسانی درست و دقیق نسبت به این موضوع اقدام و دستور دهند تا حصارهایی که در این پارک کشیده شده است را بردارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد